Bo LKV Tampere

Paritalo | 5h, k, khh / kph, s, 2 x erillis-wc:t, p, ter. + autotalli + varasto

Rikulankatu 5 B, Pikonlinna, Kangasala

Hinta

529 000 €

Koko

128,5 m²

Vuosi

2023

BO!! Näissä harvinaisen hienoissa järvi- ja havupuumaisemissa mielesi varmasti lepää! Unelmien uusi paritalokoti sinulle, joka haluat asua rannan tuntumassa ja nauttia veden läheisyydestä. Jo etuovesta sisään tultaessa olohuoneen suurista ikkunoista avautuu upea näkymä Vesijärvelle. Ajattoman kaunis Puustelli-keittiö ja olohuone ovat samaa avaraa tilaa. Sieltä on käynti järven suuntaiselle terassille. Saunaosasto on viihtyisä ja arjen toimivuutta lisäävät kaksi erillistä wc:tä. Makuuhuoneita on neljä kappaletta, joista kolme sijaitsee yläkerrassa ja yksi alakerrassa. Asunto Oy Kangasalan Pikonlinnan Kelo on RS-kohde, joka on juuri valmistunut. Yhtiö muodostuu kahdesta saman kokoisesta huoneistosta, joista toinen on jo myyty. Kohde on lopputarkastettu, avaimet saat kaupanteossa ja muuttamaan pääset heti. Lämmitysmuotona toimii poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisin lattialämmityksin sekä varaava takka. Huoneistolle kuuluu oma lämmin autotalli. Toiselle autolle on sähköauton latauspisteellä varustettu autopaikka. Yhtiöllä on oikeus ostaa tontti omaksi vuosittain sen jälkeen, kun vuokrasopimus on ollut voimassa kolme vuotta. Mitä muuta vielä voit toivoa? Männyt ja ympäröivä luonto muodostavat silmiä hivelevän kauniin asuinympäristön sinulle, joka arvostat rauhallista asumista. Täällä on helppoa rentoutua ja viettää laadukasta aikaa perheen ja ystävien kanssa. Luonnonkauniit ulkoilureitit alkavat etuoveltasi ja reippailemaan hilpaiset hetkessä. Kaupan päälle saat käyttöoikeuden rantaan rakentuvalle kahden yhtiön yhteiseen käyttöön tulevaan uimalaituriin, joka on varustettu yhteisellä uimakopilla. Käytössäsi on myös yhtiön yhteinen soutuvene. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! Lisätiedot ja esittelyt: Kirsi Konnos Kiinteistönvälittäjä LKV, partner 0400 831 687 kirsi.konnos@bo.fi Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20974108
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, khh / kph, s, 2 x erillis-wc:t, p, ter. + autotalli + varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
128,5 m²
Kokonaispinta-ala
128,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mitattaessa pinta-ala saattaa olla myyntiesitteellä, isännöitsijäntodistuksessa ja yhtiöjärjestyksessä pienempi taikka suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Muu ehto: 30.11.2023
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

264 500,00 €

Velkaosuus

264 500,00 €

Velaton hinta

529 000,00 €

Neliöhinta

4 116,73 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

488,30 € / kk

Pääomavastike

939,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 427,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Ilmoitettu hoito- ja pääomavastike ovat arvioita, todellinen vastikkeen määrä voi olla ilmoitettua pienempi ja tai suurempi. Rahoitusvastikearvio (noin 939,50 €) sisältää pelkän korkojen osuuden. 2 v 2 kk lyhennysvapaan jälkeen arvioitu pääomavastikkeen määrä, joka sisältää sekä lainanlyhennyksen että korkojen osuuden, on noin 1 983 €/kk/huoneisto. Lainaosuus on maksettavissa pois, jonka jälkeen huoneistoon kohdistuu vain hoitovastike. Hoitovastikearvio sisältää myös tontin vuokrakustannukset (vuosivuokra 3 750 €/huoneisto). Vesimaksut kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Kohteen lisätiedot
Taloyhtiön osakeluettelo ja myytävä huoneisto on liitetty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään, jolloin omistus osoitetaan sähköisellä omistajamerkinnällä. Ostajan omistuksen rekisteröinti Maanmittauslaitokselle maksaa 63 € (2023).
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, puu, levyrappaus
Keittiön kuvaus
Upeassa keittiössä integroidut jääkaappi, pakastinkaappi, astianpesukone. Kalusteisiin sijoitetut mikroaaltouuni ja pyrolyysiuuni sekä induktiokeittotaso, liesituuletin (aktiivihiilisuodatin), kivitasot, parkettilattia, seinät maalattu, Puustellin kaapistot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihkut 2 kpl, laattalattia, seinät kaakeloitu, lattialämmitys, ikkuna.
WC-tilojen kuvaus
Kaksi erillistä wc:tä, joissa molemmissa: wc-istuin, pesuallas, peili, laattalattia, lattialämmitys, seinät maalattu.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas, seinät paneloitu, laattalattia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Puustelli-kaapistot, pesuallas, pesukoneliitäntä, laattalattia, lattialämmitys, seinät kaakeloitu.
Olohuoneen kuvaus
Avarassa olohuoneessa parkettilattia, seinät maalattu, käynti järven suuntaiselle terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Parkettilattiat, seinät maalattu, kaapistot. Yhdestä makuuhuoneesta käynti järven suuntaiselle parvekkeelle.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston muut tilat: varasto 7,60 m².
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiöllä on maanvuokrasopimuksen mukaan oikeus ostaa vuokra-alue vuosittain joulukuussa. Osto-oikeus alkaa, kun vuokrasopimus on ollut voimassa kolme vuotta. Huoneistoihin kuuluu takka, valittu malli on Valmistuli Lumo (lisätietoja välittäjältä). Huoneiston etupiha on asfaltoitu. Kohteen rakennuttaja Pikonlinna Kiinteistöt Oy / PJ-Kiinteistöt Oy. Rakennuttajalla on voimassaoleva suorituskyvyttömyysvakuutus / Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia. Käyttöönottotarkastus ja loppukatselmus suoritettu kohteessa marraskuussa 2023.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 2 Autotalleja: 2

Energialuokka
B (2018), E-luku: 82. Viimeinen voimassaolopäivä 19.01.2032.
Tontin koko
943 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Kangasalan kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
7 500 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Pikonlinnan Kiinteistöt Oy
Tontin vuokra-aika päättyy
30.10.2072

Asunto Oy Kangasalan Pikonlinnan Kelo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tursolan koulu (1-2 lk.) 4,5 km, Liuksialan koulu (1-6 lk.) 8,4 km, Pitkäjärven koulu (7-9 lk.) 11,8 km, Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio 22,6 km.
Palvelut: K-Supermarket Kangasala 4,75 km, Kangasalan keskustaan 4,2 km. Tampereelle n. 25 min autolla.
Päiväkodit: Rikun Päiväkoti 1,1 km.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki 280 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneiston kuuluvat autopaikat: Autotalli 22,30 m² ja tolppapaikka. Autotallissa lämmitysmuotona sähköpatteri + ilmalämpöpumppu.
Ranta
  • Molempien huoneistojen käytössä on rannassa kahden yhtiön yhteisessä käytössä oleva uimalaituri, joka on varustettu yhteisellä uimakopilla. Käytössäsi on myös yhtiön yhteinen soutuvene. Kulku rantaan B-huoneiston puolelta, tontin rajalta rinnettä pitkin alas, painekyllästetyt portaat + polku.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Pikonlinna, Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Konnos Kirsi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.