Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Paritalo | oh + rt + k + 2mh + kph / wc + 2ht + olesk. + s + kph + khh + wc + las.ter.

Särkikuja 4 A2, Haukilahti, Espoo

Hinta

775 000 €

Koko

173 m²

Vuosi

2021

SUURIKOKOINEN, ELEGANTTI JA UUDEHKO ASUNTO HAUKILAHDESSA. HULPPEA LUMONIN LASITERASSI, PIHALLA YMPÄRI VUODEN KÄYTÖSSÄ OLEVA POREAMME JA OLOHUONEESSA VARAAVA LEIVINUUNITAKKA TUOVAT RIPAUKSEN LUKSUSTA ARKEEN. VEHREÄ VIIHTYISÄ PIENTALOYMPÄRISTÖ KÄVELYETÄISYYDELLÄ METROSTA, KAUPOISTA JA UPEASTA HAUKILAHDEN MERENRANNASTA. Tässä kohteessa on runsaasti tiloja, luonnonvaloa ja hyvällä tyylitaidolla tehtyjä valintoja. Materiaali- ja varustevalinnoissa on vaalittu tasokkuutta. Olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat yhtenäistä avaraa tilaa ja ne valaistuvat ikkunoista tulevalla luonnonvalolla kaikkina vuodenaikoina. Isoissa ikkunoissa on vekkiverhot valon määrän säätelemiseksi ja ilmalämpöpumppu viilentää tilan tarvittaessa miellyttävään lämpötilaan. Laadukkaat A la Carten mustapintaiset keittiökalusteet ja aito musta Ylämaan Graniitti-tasot ovat hienona kontrastina valoisuudelle ja raikkaudelle. Keittiöön on panostettu. Siellä on muun muassa kahdet tiskialtaat ja leveä induktiotaso integroidulla liesituulettimella. Ruokailutilan ja keittiön jatkeena on iso lasitettu terassi, johon voit loihtia oman oleskelukeitaasi. Sisääntulokerroksessa on lisäksi kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone-wc ja tilava eteinen. Kellarikerroksessa on lisää tiloja. Kahta harrastetilaa on käytetty asumiseen. Toinen niistä on tällä hetkellä sisustettu walk-in-closet-vaatehuonetilaksi. Kellarikerroksen oleskelutila on suuri ja siitä on mahdollista muodostaa vielä yksi ovellinen erillinen tila lisää. Tällä hetkellä se on TV-loungetilana, jossa perheen on mukava viettää yhteistä aikaa saunomisen jälkeen. Kellarin kodinhoitotilat on käytännölliseksi suunniteltu. Saunaosasto on erityisen hienoksi ja laadukkaaksi toteutettu. Saunan lauteet ovat leveälankkusta tervaleppää, kiuas on näyttävä ja seinässä on myös aitoa katajaseinätehostetta. Saunasta ikkunat kylpyhuoneeseen, jossa tuplasuihkut. Suihkuissa sekä sadesuihkupää että tavallinen suihkupää. Kellarissa on myös tilava erillis-wc. Kiinteistöllä sijaitsee kaksi uudehkoa paritaloa ja niissä yhteensä neljä asuntoa. PIhapiiri on viihtyisä ja ympäristö mitä parhain merellisessä kaupunginosassa. Tervetuloa tutustumaan tähän erityisen hienoon kotiin! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20974177
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
oh + rt + k + 2mh + kph / wc + 2ht + olesk. + s + kph + khh + wc + las.ter.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
173 m²
Kokonaispinta-ala
173 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-alaksi on tässä ilmoituksessa ilmoitettu puolet koko A-talon kerrosalasta. A-talo käsittää kaksi asuntoa, joiden oletetaan tässä olevan suunnilleen samankokoiset pinta-aloiltaan. Espoon kaupungin hyväksymän asemakaavakuvan 29.1.2018 mukaan koko A-talon 1. kerroksen kerrosala on 175,39m2 ja kellarikerroksen 171,17m2. Oletuksella, että asunnot ovat suunnilleen samankokoiset nyt myynnissä olevan A-talon A2-asunnon 1. kerroksen kerrosala on noin 87,659m2 ja kellarikerroksen kerrosala noin 85,585m2 eli yhteensä noin 173,28m2, joka on pyöristetty tässä ilmoituksessa 173m2:ksi. Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen 14.2.2024 mukaan koko A-talon pinta-alat ovat seuraavat - Käytetty rakennusoikeus 171m2 - Kerrosala 175m2 - Kokonaisala 347m2 - Kellarin pinta-ala 171m2 Lisäksi edellä mainittu rakennus- ja huoneistorekisteriote erittelee, että A-talon molempien asuntojen asuinala on 74m2 kumpikin. Edellä mainitut pinta-alat saattavat poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Asuntokaupan hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Muu ehto: 30.4.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

775 000,00 €

Velaton hinta

775 000,00 €

795 000,00 €

Muut maksut

Muut lämmityskulut

141,19 € / kk

Lisätietoa maksuista

Edellä mainitut lämmityskustannukset on ilmoitettu toteutuman perusteella vuodelta 2023. Muita toteutuneita kustannuksia vuodelta 2023 (A2 asunnon osuus): Vesimaksu 58,91€/kk Jätemaksu 15,83€/kk Kiinteistövakuutus 24,5€/kk Kiinteistövero 994€/vuosi Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Oleskelutila: Käynti kodinhoitohuoneesee/pukeutumistilaan, seinät maalattu ja lattia laminaattia. Portaiden alla paikka työpisteelle. Säleverho. Harrastetila 1: Seinät maalattu ja lattia laminaattia. Tällä hetkellä vaatehuonekäytössä. Säleverho. Harrastetila 2: Seinät maalattu ja lattia laminaattia. Eteinen: Liukuovikomerot, seinät maalattu ja lattia laattaa. Säleverho.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ympäri vuoden käytettävä ulkoporeallas sisältyy kauppaan. Poreallas on Laatualtaiden malli Kuohuspa Pärske.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2013)
  • Energiatodistuksen laatimispäivä 24.6.2021. Energiatodistus on laadittu koko A- rakennukselle.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämpöpumppu
Varaava tulisija.
Tulisija
Takka
Varaava takka, jossa myös leivinuuni
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, muu, puu
Rapattu
Keittiön kuvaus
Keittiö: Erillinen jääkaappi ja pakastin, leveä induktioliesi, jossa integroitu liesituuletin, integroidut mikroaaltouuni ja erillisuuni, astianpesukone, kaksi tiskiallasta eri kohdissa, välitila satiinilasia, Ylämaan graniitti-kivitasot, ilmalämpöpumpun sisäyksikkö, seinät maalattu ja lattia vinyylikorkkia. Ikkunassa vekkiverho.
Kylpyhuoneen kuvaus
1. kerroksen kph/wc: lavuaari, peili led-valoilla, wc-istuin, bidee-suihku, suihku, ikkuna, säleverho, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Kellarin kph: Kaksi kaksipäistä suihkua, joissa on tavallinen suihku ja sadesuihku, lasi-ikkuna saunan suuntaan, seinät kaakelia ja lattia laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Kellarin wc: Peili, lavuaari, lavuaarilaatikosto, wc-istuin, bidee-suihku, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas, leveälankkuiset tervaleppälauteet, katajaseinätehoste, lasi-ikkuna kylpyhuoneen suuntaan, seinät ja katto paneelia ja lattia laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Khh/pukeutumistila: Paikka pesutornille, laminaattityötaso, välitila maalattu, kaappeja, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone-ruokailutila: Uuniseppien varaava takka leivinuunilla, seinät maalattu ja lattia osin laatoitettu osin vinyylikorkkia. Ikkunassa vekkiverho. Käynti suurelle lasitetulle terassille, jossa myös vekkiverhot.
Makuuhuoneiden kuvaus
Mh1: Vaatekomero, seinät maalattu ja lattia vinyylikorkkia. Säleverho. Mh2: Paikka vaatekomeroille, seinät maalattu ja lattia vinyylikorkkia. Säleverho.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-14-41-9
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 363 m²
Lisätietoja tontista
Kohteena on kiinteistön määräosa, joka on 340,75/1363 osaa koko kiinteistöstä, sekä hallinnanjakosopimuksen määrittämällä alueella B sijaitseva paritaloasunto A2. B alueen hallinta kuuluu A2-asunnolle. Osuudet on määritelty hallinnanjakosopimuksessa, jonka seuraava omistaja hyväksyy kaupanteon yhteydessä ja ottaa vastatakseen omistusoikeuden siirtymisestä alkaen.
Rasitteet
Hallinnanjakosopimus 12.6.2017.
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki puh. 09 81621
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Alueen läheisyydessä useita kouluja.
Palvelut: Haukilahden keskustan kauppakeskus lähellä. Siellä mm. hyvälaatuinen ruokakauppa ja ravintoloita. Lyhyt ajoetäisyys Matinkylän Iso Omenaan ja Tapiolan Ainoaan ja Länsituuleen, joissa kattavat palvelut.
Päiväkodit: Alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
Nopea ajoyhteys Länsiväylälle ja kehä II:n kautta Turun moottoritielle. Kävelyetäisyys Niittykummun metroasemalle. Lisäksi erinomaiset pyörätieverkostot ja lenkkeilymaastot kuten Espoon Rantaraitti merenrannalla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Haukilahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ollila Leena

Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.