Kerrostalo | 2h + k + kph + parveke

Vuoripöllönkatu 2, Kotkansaari, Kotka

Hinta

79 900 €

Koko

52 m²

Vuosi

1960

TÄHÄN EI VOI OLLA IHASTUMATTA! KERRASSAAN HURMAAVA, VALOISUUDELLAAN, TUNNELMALLAAN JA TYYLIKKYYDELLÄÄN HURMAAVA, VUONNA 2015 KAUTTAALTAAN SANEERATTU HISSITALON 4./YLIMMÄN KRS:N PARVEKKEELLINEN KAKSIOKOTI YDINKESKUSTASSA! Hyvin hoidettu, vakavarainen, suuret saneeraukset läpikäynyt taloyhtiö ikiomalla tontilla. Erinomainen sijainti keskustassa - vain muutaman sadan metrin matka kaupungin sydämeen, torille ja kauppakeskus Pasaatiin, sekä meren rantaan, venelaitureille ja Sapokkaan. Tämä täytyy nähdä, sovi oma esittelyaika!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20974669
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + kph + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52 m²
Kokonaispinta-ala
52 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, vaan ne pohjautuvat yhtiöjärjestykseen. Ostajalla on mahdollisuus tarkistusmittauttaa pinta-alat kustannuksellaan ennen kaupasta päättämistä.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
1960
Käyttöönottovuosi
1960
Vapautuminen
Vapautuu: 01.03.2024

Hinta

Myyntihinta

79 900,00 €

Velaton hinta

79 900,00 €

82 500,00 €

Neliöhinta

1 536,54 €/m²

Vastike

Hoitovastike

294,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

294,25 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

29,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Olohuoneessa, makuuhuoneessa ja eteistilassa laminaattilattiat, keittiössä muovilattia, kylpyhuoneessa laattalattia ja lattialämmitys sähköllä.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveke löytyy sekä asunnosta että taloyhtiöstä
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
Huoneisto kauttaaltaan saneerattu vuonna 2015; kaikkien huonetilojen seinä-, lattia - ja kattopinnat, keittiö, kph, säilytysjärjestelmiä lisätty makuuhuoneeseen ja eteistilaan, sekä sulaketaulu, ja tarvittavilta osin sähköjä ja putkistoja uusittu, parvekkeelle lisätty vikavirtasuojattu pistorasia.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kauttaaltaan saneerattu vuonna 2015.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Saneeratussa, tyylikkäässä keittiössa jääpakastinkaappi, sähköuuni, keittotaso, liesituuletin, astianpesukone, pyykinpesukone, kaapistot, tila ruokapöydälle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saneeratussa, laatoitetussa, kylpyhuoneessa peili valoreunoilla, pesuallas, allaskaappi, seinäkaappi, kuivauspatteri, wc-istuin, suihku, kaunislinjainen, moderni amme, lattialämmitys sähköllä.
Säilytystilojen kuvaus
Alakerrassa kaksi osakekohtaista varastoa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kotka toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Ilkka Kotola/Hyvä Isännöinti Oy, Sammonkatu 16, 48600 Kotka p. 045 879 3030 ilkka.kotola@hyvaisannointi.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Yhteinen parveke, Urheiluvälinevarasto, Hissi, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kerho-/kokoushuone
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 10

Tehdyt remontit
Kaukolämpö 1982, ikkunapokien maalaus ulkopuolelta 1985, talonmiehen asunnon remontti, ylimpien kerrosten parvekeovien ulkopuoliset levyt 1986, ikkunapokien maalaus ulkopuolelta, TV3-vahvistimen lisäys 1989, ulko-oven kunnostus 1990, parvekkeiden kunnostustyöt 1991, käytävän kattoikkunoiden uusiminen, ilmastointihormien nuohous 1992, sadevesiviemäröinnin uusiminen 1993, vesijohtojen uusiminen, paisuntasäiliön poisto katolta ja järjestelmän uusinta, salaojien uusinta ja sokkelin vesieristys 1995, patterien säätöventtiilien uusiminen ja katon maalaus 1996, kosteuden aiheuttamien vaurioiden korjaaminen väestönsuojassa 1997, lämpökeskuksen remontti, kaukolämpölaitteiden uusinta, vanhan öljysäiliön täyttö hiekalla, asbestipurkutyöt ja patteritermostaattien uusinta 1998, lukituksen uusinta 1999, ikkunoiden uusiminen 2000, pääoven katoksen rakentaminen ja digiantennivahvistimen uusinta 2001, parvekkeiden peruskorjaus ja klinkkereiden asennus 2002, rakennuksen katon maalaus ja varauloskäytävän luukun uusinta 2003, ylimpien kerrosten parvekelippojen asennus 2004, jätekatoksen hankkiminen vuokratulle tontille 2006, hissin rakentaminen, käytävän maalaus ja lattiapinnoitteen uusiminen 2009, antennivahvistimen uusiminen, ulko-ovien lakkaus, sokkelin maalaus, pihan puoleisten ovien paneeleiden uusinta ja ovikatosten asennus 2010, entinen askarteluhuone saneerattu kokoushuoneeksi, lämmityksen kiertovesipumpun ja lämmönsäätimen toimintamoottorin uusinta, parvekkeiden alapinnat maalattu Kivisil-maalilla, jätekatoksen vuokrasopimus uusittu 2011, ilmanvaihtokanavien nuohous 2012, ovipuhelinjärjestelmä asennettu ja viemäreiden kuntotutkimus tehty 2013, kellarikäytävän ja pannuhuoneen maalaus 2014, kattotikkaiden kunnostus 2015, peltikaton kunnostusmaalaus 2016, viemäreiden sukituskunnostus, kattoturvatuotteiden asennus ja lukituksen uusiminen 2017, parvekkeiden huoltomaalaus ja pihan kameravalvonnan asennus 2018, kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen ja patteriverkon perussäätö sekä asunnon 13 kylpyhuoneen kosteusvauriokorjaus 2019, hissinhydrauliikkaöljyn vaihto 2020, jätekatoksen verkotus ja käytävämattojen uusiminen 2021. Ilmanvaihtokanavien nuohous ja tasapainotus 2022. Väestönsuojan tarkistus 2023.
Tulevat remontit
Hallituksen esitys kunnossapitotarpeista vuosille 2023-2027: 2023 kivijalan sekä ulko-oven kunnostus ja maalaus, väestönsuojatarvikkeiden ja käsisammuttimien hankinta (kaapit+kuivakäymälät), asuntojen ulko-ovien tiivisteet (ainakin as. 4), palovaroittimet (asunnot+yhteiset tilat) ja lattiakaivojen tarkistus, väestönsuojan varauloskäynnin seinän pellitys/maalaus. 2024 talon kulman kaadon korjaus, asfalttityöt (koko piha?), lipputangon siirto, sähköpääkeskuksen uusiminen. 2025 ei suunnitelmia. 2026 rakennuksen ulkokuoren kunnon selvitys. 2027 ei suunnitelmia.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
947 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kotkan kaupunki, Kustaankatu 2, PL 205, 48101 Kotka, (05) 23431, www.kotka.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Vuoripöllönkatu 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ydinkeskustan palvelut ja liikenneyhteydet. Torille ja Kauppakeskus Pasaatiin, sekä meren rantaan ja Sapokkaan vain muutama sata metriä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnolla nyt autopaikka no: 5 käytössä. Siirron mahdollisuus uudelle omistajalle varmistettava isännöitsijältä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kotka

Asuinalueena Kotkansaari, Kotka

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vänskä Raisa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, yrittäjä

Merikotkan Pesä Ky LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.