Bo LKV Oulu

Kerrostalo | 4h, k, s, 3*lasitettu parveke

Kiilankatu 2, Hollihaka, Oulu

Hinta

585 000 €

Koko

130,5 m²

Vuosi

2007

Tervetuloa tutustumaan Hollihaassa sijaitsevaan uniikkiin kotiin, jossa on näkymät merelle ja Hollihaan puistoalueelle. Kolme lasitettua parveketta tarjoavat todellista elämänlaatua! Tämä erittäin hyvin pidetty päätyhuoneisto edustaa tyylikästä ja modernia asumista parhaimmillaan. Kodissa on hulppeat neliöt, kaikki huoneet ovat tilavat ja valoisat isojen ikkunoiden myötä. Kolme lasitettua parveketta tarjoavat kattavan näkymän ympäröivään maisemaan. Jokaisella parvekkeella on infrapunalämmittimet ja yhdellä parvekkeista on upea taidemaalaus. Oma sauna lisää asumisen luksusta ja tarjoaa oivallisen paikan rentoutumiselle työpäivän tai ulkoiluhetken jälkeen. Kodissa on takkahuone varaavalla takalla ja olohuoneessa on takkavaraus toiselle takalle. Keittiön toimivuuteen ja tyylikkyyteen on panostettu. Runsaasti säilytys-ja tasotilaa, kosketusvapaa hana, astianpesukone ergonomisilla säädöillä ja laadukkaat kodinkoneet, mm. Festivon kylmiö, pakastin ja viinikaappi sekä AEG:n tavallista isompi induktioliesi, monitoimiuuni ja integroitu astianpesukone. Saareke ja keittiön tasot ovat ajatonta kiveä. Täällä on mukava kokkailla koko perheen tai ystävien kera! Keittiö yhdistyy tilavan ruokailutilan kautta valoisaan olohuoneeseen, josta on kulku yhdelle kodin kolmesta parvekkeesta. Makuuhuoneeseen on teetetty mittatilaustyönä liukuovelliset kaapistot vaatteiden säiytykseen. Toisessa makuuhuoneessa säilytystiloina toimivat kaapit. Myös kodinhoidon tilat ovat kodin mukainen, tyylikäs, tilava ja varustettu runsailla säilytystiloilla. Kylpyhuoneeseen on vaihdettu sadesuihkut ja tunnelmallisessa saunassa viihtyy pitempäänkin. Taloyhtiö on erittäin hyväkuntoinen ja se sijaitsee omalla tontilla, joka pitää asumiskustannukset edullisena. Piha-alue on kauniisti toteutettu ja huolella hoidettu, tarjoten viihtyisän oleskelualueen asukkaille ja vieraille keväästä syksyyn. Lasitettujen parvekkeiden avulla voit nauttia upeista merimaisemista ympäri vuoden. Autokatos hybridilatausaseman kera myydään erillisellä osakkeella hintaan 20 000 euroa. Kodin sijainti tarjoaa kaikki kaupunkielämän mukavuudet lähietäisyydellä. Palvelut kattavat kaiken päivittäisestä ruokakaupasta kouluihin ja kulttuuri- ja liikuntatarjontaan. Lähistöltä kulkevat myös kattavat paikallisliikenneyhteydet sekä pyörätieverkostot. Tämä voisi olla uusi unelmiesi koti! Tähän tyylikkääseen kotiin järjestetään ainoastaan yksityisesittelyt, joten varaa oma esittelyaikasi! Maria Sippala myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, partner 040 723 5142 maria.sippala@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20985528
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s, 3*lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
130,5 m²
Kokonaispinta-ala
130,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
2007
Käyttöönottovuosi
2007
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

585 000,00 €

Velaton hinta

585 000,00 €

Neliöhinta

4 482,76 €/m²

Vastike

Hoitovastike

482,85 € / kk

Erityisvastike

26,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

508,95 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko 18,00€/hlö/kk. Veden tasauslasku kulutuksen mukaisesti. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä mittatilaustyönä tilattu peililiukuovikaappi ja masiivitamminen kenkäteline ja seinämä. Kodin pinnat on remontoitu vuosien 2018-2019.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaksi ilmalämpöpumppua.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Asunnossa on tehty mittava remontti vuosien 2018-2019 aikana, mm. lattiat vaihdettu (laatoitetut lattiat maalattu kaakelimaalilla), keittiö kodinkoneineen uusittu, säilytysjärjestelmiäå uusittu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takka
Takkavaraus
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiö on temontoitu vuosien 2018-2019 aikana. Keittiössä graniittitasot (Galaxy), 1410mm x 2050mm kokoinen saareke graniittitasolla ja AEG:n 800mm x 500 mm induktioliedellä. AEG:n monitoimiuuni, AEG:n XXL-kokoinen astianpesukone, jonka alakori nousee ergonomisesti ylös. Festivon kylmiö 120 cm, pakastin 40 cm ja viinikaappi 40 cm. Keittiössä Oraksen kosketusvapaa hana, jossa pesukoneliitäntä. Savon liesituuletin. Runsaasti pistorasioita, pöytä- ja säilytystilaa, mm. työlautakaappi ja pienkonekaappi. Keittiöstä kulku parvekkeelle.
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: kivi
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, suihku
Massiivitammitaso, kosketusvapaa Mattsonin hana, kaksi Mattsonin sadesuihkua, Villeroy & Boch -allas, allaskaappi ja korkea kaappi.
WC-tilojen kuvaus
Massiivitammitaso, Villeroy & Boch-allas, kosketusvapaa Mattsonin hana, isot vetolaatikostot ja tarvikekaappi, lisätty pistorasioita, liiketunnistinvalaistus.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Pilarikiuas uusittu 2020.
Lattiamateriaalit: laatta
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Paikat pesukoneelle ja kuivausrummulle, runsaasti kaappi- ja hyllytilaa, integroitu silityslauta, masiivitammitaso, IV-kone, lattiakaivo, liiketunnistinvalaistus.
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys, pesuallas, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit, pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneeseen ilmalämpöpumppu asennettu, takkavaraus. Isot ikkunat puistoon ja meren suuntaan.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Päämakuuhuoneessa mittatilaustyönä tilattu suuri peiliovikaappi. Käynti parvekkelle. Takkahuone muunneltavissa kolmanneksi makuuhuoneeksi, käynti parvekkeelle. Takkahuoneessa varaava takka.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistolla on kaksi häkkivarastoa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännäintipalvelu Heikki Lahti Oy Torikatu 22A, 4. krs 90100 Oulu p. 08 311 7106
Huolto
Huoltia Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Pyörävarasto
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 15 Autotalleja: 10

Tehdyt remontit
2023 Hissien kannatinhihnojen uusiminen
2022 Ilmanvaihtokanavat puhdistettu, IV-kone huollettu, parvekkeiden puuosien korjauksia.
2020 Vesikaton huoltokorjauksia/tiivistyksiä.
2019 Viemärin painauman korjaaminen (Yhtiössä on suoritettu viemärinkuvaus Nuojuan toimesta viemärin tukeentumisen johdosta. Kuvauksessa havaittiin viemärin painauma n. 6 metrin matkalla. Asiasta reklamoitu perustajaurakoitsijalle Peabille. Taloyhtiö on korjauttanut painauman Kone- ja Vihertyö Haapa-aholla 2019.)
2015 IV-kanavien nuohous.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarpeet seuraavalle viidelle vuodelle:
2023 Pihasuunnitelman tekeminen (kustannusarvio koko taloyhtiölle n. 1000€).
2023-2024 Parvekkeiden kunnostus- ja pylväiden maalaus.
2024-2027 Lukitusjärjestelmän uudistus (kustannusarvio koko taloyhtiölle n. 12 000€), autotallien , -katosten ja pyörävaraston huoltomaalaus (kustannusarvio koko taloyhtiölle n. 10 000€).
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
2 720 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Oulun kaupunki, asemakaavoitus@ouka.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Oulun Kilpinen

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokatospaikka myydään erillisellä osakkeella hintaan 20 000€, autokatospaikassa hybridilatausasema.
Autokatospaikka myydään erillisellä osakkeella hintaan 20 000 euroa. Autokatokseen on asennettu hybridilatausasema,

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Hollihaka, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sippala Maria

Myyntipäällikkö, LKV

Bo LKV Oulu

Bo LKV Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.