Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Kerrostalo | oh + k + mh + kph / wc + s + iso lasitettu kattoterassi

Matinpuronkuja 2, Matinkylä, Espoo

Hinta

278 000 €

Koko

45 m²

Vuosi

2014

YLIMMÄN KERROKSEN HIENO HUONEISTO SUURELLA LASITETULLA KATTOTERASSILLA JA KAUSKANTOISILLA ETELÄNÄKYMILLÄ. KÄVELYETÄISYYS METROLLE, ISO OMENAAN JA MERENRANTAAN. Asunnossa on yhtenäistä tilaa tyylikkäässä olohuone-keittiössä. Keittiö on käytännöllisesti toteutettu ja siinä on hyvin laskutilaa. Olohuoneen jatkeena on suuri lasitettu kattoterassi, johon voit loihtia oman viihtyisän oleskelukeitaasi ja vehreän parvekepuutarhasi. Makuuhuoneessa on riittoisasti tilaa täysikokoiselle parisängylle ja työpisteelle. Vaatekomeroitakin on hyvin. Kylpyhuone/wc on tilava ja tyylikkäillä materiaaleilla toteutettu. Peseytyminen ja kodinhoitoaskareet sujuvat tässä tilassa ilman ahtauden tunnetta. Saunakin on hyvin mitoitettu ja ikkunalla varusteltu. Taloyhtiön ja naapuritaloyhtiöiden keskiössä on suuri puistomainen pihapiiri ja hyvin varusteltu lasten leikkialue. Sijainti on keskeinen mutta viehättävän rauhallinen. Tervetuloa tutustumaan tähän sympaattiseen huoneistoon arvostetulla etelä-espoolaisella asuinalueella. Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 12:45 - 13:10

ESITTELYYN TULEE ILMOITTAUTUA ENNAKKOON SU 28.4.2024 KLO 14:00 MENNESSÄ

Esittelijänä Leena Ollila
p. 050 3838 767

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20990518
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
oh + k + mh + kph / wc + s + iso lasitettu kattoterassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
45 m²
Kokonaispinta-ala
45 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan on 2h+kk+s. Yhtiöjärjestyksessä ja isännöitsijäntodistuksessa on ilmoitettu pinta-alaksi 45m2. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennuksen todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempi tai suurempi. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Muu ehto: 31.3.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

278 000,00 €

Velaton hinta

278 000,00 €

Neliöhinta

6 177,78 €/m²

Vastike

Hoitovastike

193,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

193,50 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiökokous 22.5.2023 päätti myöntää hallitukselle valtuudet enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä edellyttää.

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Edellä mainittu vesimaksu 18€/kk on vesimaksuennakko. Vesilaskun tasauslasku tehdään vuosittain. Kylmävesimaksu 3,50€/m3 ja lämminvesimaksu 7,00€/m3. Vuokra-autopaikka autohallin sisätasolla 46€/kk Vuokra-autopaikka autohallin ulkotasolla 38€/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: Peililiukuovikomerot, seinät maalattu ja lattia tammiparkettia.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Asunto Oy Espoon Matinpuronpuisto 1 omistaa tontista 2100/17550 määräosan. Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella seitsemän yhtiön kesken. Hallinnanjakosopimuksen mukaan Matinpuronpuisto 1:n hallintaan kuuluu Matinpuronkuja 2A-asuinrakennus sekä hallinnanjakosopimuksen mukaiset käyttöoikeudet yhteiskäyttöalueisiin ja -tiloihin.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen patterilämmitys. Ilmanvaihto: koneellinen tulo- ja poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiö: Jääkaapi-pakastin, keraaminen liesi, uuni, integroitu astianpesukone, liesituuletin, laminaattitasot, välitila laattaa, seinät maalattu ja lattia tammiparkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kph/wc: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, bidee-suihku, lavuaari, peilikaappi, allaskaappi, pyykkikaappi, paikka pesutornille, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Sauna: Sähkökiuas, seinät paneelia ja lattia laattaa ja ikkuna.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone: Käynti lasitetulle kattoterassille, säleverho, seinät maalattu ja lattia tammiparkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Mh: Vaatekomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia tammiparkettia.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Pääovi Oy Tehtaankatu 10 00140 Helsinki Isännöitsijä Timo Raita Puh. 09 7002 8764 timo.raita(at)paaovi.fi
Huolto
Selco Oy Olarinluoma 16 02200 Espoo
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön välittömään hallintaan jäävät irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto, ulkoiluväline/polkupyörävarasto, lämmönjakohuone, sähköpääkeskus, talovarasto, siivousvarasto, porrashuone ja sivukäytävät. Yhtiön välittömään hallintaan jäävät myös yhtiön omistamat autopaikat Kiinteistö Oy Matinpuron Pysäköinnistä.
Tehdyt remontit
Rakennuttaja oli korjannut makuuhuoneen ja toisen huoneiston väliseinän äänieristyksen osalta. Asia on myyjän mukaan korjaantunut.
Tulevat remontit
Hallituksen korjaustaveselvityksen mukaan (esitetty yhtiökokoukselle 22.5.2023) hallituksen tiedossa ei ole sellaista yksittäistä kunnossapitotarvetta, joka maksaa varmasti yli 28 300€.
Energialuokka
C (2018), Energiatodistus laadittu 4.1.2019.
Tontin koko
15 849 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki puh. 09 81621
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Matinpuronpuisto 1

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alueen läheisyydessä useita kouluja. Myös ruotsinkielinen koulu lähellä.
Palvelut: Kävelyetäisyydellä Iso Omena, joissa monipuoliset kunnalliset ja kaupalliset palvelut, sekä Haukilahden ostoskeskus, jossa ruokakauppa ja ravintoloita.
Päiväkodit: Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
Kävelyetäisyys Matinkylän metroasemalle. Hyvät bussiyhteydet ja taloyhtiön vieressä bussipysäkki. Lyhyt ajoyhteys Länsiväylälle, Kehä II:lle ja Helsinkiin. Erinomaiset pyörätieverkostot ja taloyhtiön vieressä kaupunkipyöräparkki.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Isännöitsijän mukaan yhtiö omistaa autopaikkoja Kiinteistö Oy Matinpuron Pysäköinnistä sisätasolta 19 paikkaa ja kattotasanteelta 5 paikkaa. Pysäköintitaloon on ajoneuvon painorajoitus 2000 kg. Lisäksi Matinpuronkujan varrella on yksi ulkoautopaikka, mutta se on yhtiöiden keskinäisellä sopimuksella vuokrattu pysäköintiyhtiön käyttöön vieraspaikaksi. Myös Matinpuronpuisto 2-5 yhtiöt ovat samalla tavoin luovuttaneet tähän kukin yhden paikan, jotta kujalle saatiin lisää vieraspaikkoja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Matinkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ollila Leena

Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.