Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Kerrostalo | 2 mh, oh, k, rt, kh, vaatehuone, lasitettu parveke (yj:n mukaan 3h + k)

Kaivomestarinkatu 8, Espoon keskus, Kirkkojärvi, Espoo

Hinta

177 500 €

Koko

73 m²

Vuosi

1981

UUSI HINTA Tervetuloa tutustumaan tähän valoisaan hissitalon 4. kerroksen läpitalon huoneistoon. Läpitalon huoneisto, tilavat huoneet, huoneiston levyinen lasitettu eteläparveke ja näkymät yhtiön vehreään pihapiiriin ovat ehkä parasta tässä kodissa. Myös tilankäyttö ovat varsin toimivia; säilytystilaa löytyy hyvin kaapistoista ja vaatehuoneesta. Keväällä 2023 huoneiston seinät tasoitettiin, hiottiin ja maalattiin. Katot maalattiin, kaapit ja niiden ovet sekä ovet ulkopuolelta maalattiin (ei koske keittiön veto-ovea), lattia vaihdettiin laminaattilattiaksi ja samalla uusittiin lattialistat, kaikki pistorasiat, jakorasiat sekä kytkimet uusittiin sekä seinistä että katoista. Keittiöön asennettiin valmiskeittiö Mimo Furniture, Irene 285 valkoinen. Valmistajan takuuaika on 2 vuotta. Asunto on vapaa. Hyvä sijainti Espoonjoen rannan, Kirkkojärvenpuiston ja Espoon vanhan kirkon viehättävissä maisemissa tarjoaa paljon mahdollisuuksia mm: liikunta- ja uimahalli, urheilupuisto, jalkapallohalli, jalkapallo- ja luistelukentät, Gumbölen Ratsastuskeskus, koirapuisto, minigolf, skeittirata, Gumböle Golf ja Espoo Golf. Hiihtämään pääset talon edestä ja meloa voit läheistä jokea pitkin vaikka merelle. Tämä asunto sopii erinomaisesti lapsiperheille tai opiskelijoille. Muutamia asioita mainitaksemme: turvallinen matka alakouluun ilman kadun ylitystä, Kirkkojärvenpuiston uusi lasten leikkikenttä, lukuisat päiväkodit, Omnian koulutustarjonnat, yläaste ja Suomen 20 parhaan lukion joukkoon kuuluva Kuninkaantien lukio, jossa on media- ja tietotekniikkapainotus. Talosta löytyy kolme saunaa, pesutupa, kuivaustilat, huoneistokohtainen verkkokellari, urheiluvälinevarasto ja kerhotilat. Taloyhtiö on hyvin hoidettu. Taloyhtiöllä on hallussaan kaksi vuokrattavaa tilaa. Asunnon sijainti on erittäin hyvä. Bussipysäkki lähellä ja juna-asema kävelymatkan päässä. Omalla autolla olet hetkessä kehä III:lla tai Turunväylällä. Kävelymatkan päässä on ostoskeskusten Entressen ja Kauppakeskus Espoontorin palvelut. Myös terveyspalvelut löytyvät läheltä eli Samarian terveysasema on kävelymatkan päässä ja isomman hädän sattuessa Jorvin sairaala on autolla vain 10 minuutin päässä. SOVI OMA ESITTELYAIKA. This apartment was renovated thoroughly recently and is in very good shape. It is bright and homey apartment residing on the 4th floor in an elevator house. It has got functioning layout. Spacious rooms and nice view from apartment wide glazed balcony and windows toward green yard. Good location. Schools, day care centers, services near. Bus station near, train station within walking distance. Ask for more information and book your private showing at 040 5757 303 jussi.tamminen@huoneistokeskus.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21007439
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 mh, oh, k, rt, kh, vaatehuone, lasitettu parveke (yj:n mukaan 3h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
73 m²
Kokonaispinta-ala
73 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

169 566,80 €

Velkaosuus

7 933,20 €

Velaton hinta

177 500,00 €

Neliöhinta

2 431,51 €/m²

Vastike

Hoitovastike

365,00 € / kk

Pääomavastike

108,85 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

473,85 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

7,00 € / kk

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Saunamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesiennakko on 7 euroa/hlö/kk, tasataan kerran vuodessa ja/tai osakasvaihdoksen yhteydessä. Huoneistokohtaiset mittarit. Hoitovastike lasketaan käyttäen perusteena huoneistojen huoneistoalojen suhdetta ja pääomavastike määrätään huoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärien suhteessa. Hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen; kaappi, lattia laminaatti, seinät maali. Vaatehuone; lattia laminaatti, seinät maali.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Tehdyt remontit
Vuonna 2023 asunnnossa tehtiin seuraavat toimet:
Seinät tasoitettiin, hiottiin ja maalattiin, katot maalattiin, kaapit ja niiden ovet sekä ovet ulkopuolelta maalattiin (ei koske keittiön veto-ovea), lattia vaihdettiin laminaattilattiaksi ja samalla uusittiin lattialistat, kaikki pistorasiat, jakorasiat, kytkimet uusittiin sekä seinistä että katoista. Keittiöön asennettiin valmiskeittiö Mimo Furniture, Irene 285 valkoinen. Valmistajan takuuaika on 2 vuotta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, liesituuletin, pesuallas, kaapisto. pöytätaso laminaatti, välitila kaakeli, lattia laminaatti, seinät maali.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyamme, pesukoneliitäntä, pesuallas, peili, wc-istuin, irrallinen kaappi, kokonaan laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus
Käynti lasitetulle parvekkeelle. Lattia laminaatti, seinät maali.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiat laminaatti, seinät maali. Toisessa makuuhuoneessa on kaapisto.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätoimisto Terasti Oy Kaivomestarinkatu 3 B 02770 Espoo p. 010 3242 990 toimisto@terasti.fi Mikko Ikonen 050 453 3656 mikko.ikonen@terasti.fi
Huolto
Aiden Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhteisantenni, ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen poisto, verkkokomero, kolme saunaa, kerhohuone, neljä ulkoiluvälinevarastoa, pesutupa, mankeli, kuivaushuone,
Tehdyt remontit
Vesikaton korjaus -00, ikkunoiden maalaus -01, lukkojen uusiminen Abloy Exec, savunpoistomekanismit porrashuoneisiin -02, viemärit ja alapohja -03, kiinteistön kuntoarvio -06, pihan salaojien kunnostus -06, lämmönvaihtimen uusiminen -08, julkisivujen kuntotutkimus, C-talon saunan peruskorjaus -09, linjasäätö- patteriventtiilien uusiminen sekä patteriverkoston tasapainotus ja säätö -10, pihan asfaltointi -10, poistoilmakanavien nuohous ja säätö -10, pysäköintipaikkojen rakentaminen ja sähkötyöt -11, julkisivujen kuntotutkimus -12, julkisivu- ja parvekesaneerauksen hankesuunnittelu -13, A-portaan ala-aulan ja pesutuvan huoltomaalaus -13, rappukäytävien valaisimien uusiminen LED-valoihin -15, parvekkeiden peruskorjaus ja parvekeovien vaihto -15, viiden hissin köysien uusiminen -15, pihamaan kunnostus -16, IV-koneiden vaihto ja IV-kanavien puhdistus ja säätö -18, rakennuksen kuntoarvio -19, PÄIVÄKOTI: märkätilojen vesieristyksen uusiminen, lattioiden uusiminen sekä äänieristyslevyjen paikkakorjaus -20, huippuimurin vaihto, B-portaan hormin putkivuodon korjaus, B-rapun hissikorjaukset -21.
Tulevat remontit
Kiinteistön PTS-ehdotus
Asfaltin korjaus, porrashuoneulko-ovien maalaus, vesikaton pellitysten maalaus, parvekkeet -23,
porrashuoneiden ja yleisten tilojen saneeraus -24
putkiston kuntotutkimus -25
ovitiivisteiden tarkastus ja uusiminen, saunaosastojen E ja F saneeraus -26
ikkunoiden uusiminen -27
kaukolämpökeskuksen uusiminen -28
Energialuokka
E (2007), Viimeinen voimassaoloaika 30.05.2023.
Tontin koko
4 640 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki 09-816 21.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Holvikirkko

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Espoon keskuksessa toimii seitsemän suomenkielistä peruskoulua: Hösmärinpuiston koulu (luokat 1 - 2), Jalavapuiston koulu (luokat 1 - 6), Kirkkojärven koulu (luokat 1 - 9), Kirstin koulu (luokat 1 - 6), Saarnilaakson koulu
(luokat 7 - 9), Sunan koulu (luokat 1 - 6) ja Tuomarilan koulu (luokat 1 - 6). Lisäksi alueella toimii ruotsinkielinen yhtenäiskoulu Lagstads skola. Kirkkokadun varrella Kaivomestarin rakennuksessa sijaitsee Kuninkaantien lukio. Espoon keskuksessa sijaitsee myös ammatillista koulutusta tarjoava Omnia-koulutuskuntayhtymä, jolla on koulurakennuksia Kirkkokadun molemmin puolin.
Palvelut: Kauppakeskukset Espoontori ja Entresse n. 1km päässä. Alueella lisäksi lukuisia muita palveluita, kauppoja ja ravintoloita.
Muut palvelut: Espoon asemalla pysähtyvät rantaradan lähijunavuorot E, L, U, X ja Y. Linja-autovuoroja on lukuisia. Helsinkiin pääsee useilla linjoilla esimerkiksi Finnoontien, Leppävaaran, Länsiväylän ja Turunväylän kautta. Sisäisiä linjoja on muun muassa Jorviin, Kivenlahteen, Leppävaaraan, Nuuksioon, Soukkaan ja Tapiolaan.
Päiväkodit: Alueella on useita päiväkoteja.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaavan mukaiset 59 kpl, toteutetut 59 kpl pistokkeellisia paikkoja. Latauspistokkeellisia paikkoja ei ole. Neljä paikkaa on vapaana (tilanne 18.01.2023).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kirkkojärvi, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tamminen Jussi

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.