Nord LKV Oy

Kerrostalo | 2h + kt + lasitettu parveke (yhtiöjärj. mukaan 2H + KT + S + PARVEKE)

Saunalahdenkatu 6, Saunalahti, Espoo

Hinta

235 000 €

Koko

48,5 m²

Vuosi

2015

NELJÄNNEN KERROKSEN KAKSIO SISÄPIHAN LASIPARVEKKEELLA o m a t o n t t i - k a u k o l ä m p ö - l a s i t e t t u p a r v e k e - s i s ä p i h a n ä k y m ä Tämän asunnon pohja on toimiva ja asunto on helposti sisustettava, sillä sinne mahtuu niin oleskeluryhmä kuin ruokailuryhmä ja tilaa jää mukavan avaraksi ja toimivaksi. Olohuoneesta on käynti reilun kokoiselle lasitetulle parvekkeelle, josta on rauhallinen yhtiön sisäpihanäkymä. Parveke on valoisa ja aurinkoinen. Neljäs kerros tuo toivottua rauhallisuutta. Parvekkeella on terassimatto, joka tuo tilaan mukavan liikkua vaikka paljain jaloin. Keittiö on avoin olohuoneeseen päin ja pinnat modernin harmoniset. Makuuhuone on suunniteltu niin, että sinne on käynti parisängyn molemmin puolin. Nykyinen omistaja on lisännyt työpisteen, joten sänky on hieman eri kohdassa kuin kulkuaukot. Eteisestä on käynti reilun kokoiseen kylpyhuoneeseen, joka on sisustettu moderniin makuun valkoisen ja harmaan sävyin. Eteinen on siisti ja toimivuutta tuo tilava vaatehuone, jonne käynti peililiukuovesta. Huoneistolle kuuluu varastohäkki, joka sijaitsee saman rapun kellarikerroksessa. Näppärä sijainti kasvavassa ja kehittyvässä Saunalahdessa. Luonto ja meri löytyy läheltä, kuin myös Saunalahden palvelut. Muutaman sadan metrin päästä löytyy Saunalahden S-market. Kivenlahdessa metroasema. Isoja ostoskeskuksia löytyy niin uudistettu Lippulaiva kuin Iso Omena. Bussilla pääsee metroliitäntään Matinkylään. Lisätiedot välittäjältä, Mari Varonen Ylempi kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, DI, välittäjäyrittäjä Nord LKV Oy / Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy 040 680 7752 / mari@nordlkv.fi ------------------------------------------------------------ Myynnistä vastaavat yhteistyössä välitysliikkeet Nord LKV Oy y-tunnus: 3111503-8 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Kiinteistönvälitys Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa. t välittäjältä,

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21022692
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + lasitettu parveke (yhtiöjärj. mukaan 2H + KT + S + PARVEKE)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
48,5 m²
Kokonaispinta-ala
48,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennus- ja huoneistorekisterin mukaan 48 m2.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

234 662,79 €

Velkaosuus

337,21 €

Velaton hinta

235 000,00 €

Neliöhinta

4 845,36 €/m²

Vastike

Hoitovastike

181,88 € / kk

Pääomavastike

21,83 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

203,71 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

26,00 € / kk

Autopaikkamaksu

21,83 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Latausvalmiuden rakentamiseen taloyhtiö ottanut limiitin, joka konvertoidaan lainaksi. Luottolimiitti 8.9.2023 9370,49 € Sähköautojen latausinfran limiittiä ei ole vielä konvertoitu lainaksi. Tuosta on kuitenkin maksettu pääomavastiketta 1.1.2023 alkaen, joten kun lainaa ei ole nostettu ja rahoitusvastiketta on kerätty, on maksettu pääomavastiketta ”liikaa” tällä hetkellä eli lainalaskelmalla tuo näkyy ylijäämänä. Huoneiston hankeosuus latausinfrahankkeesta 7,25€/m2 eli 48,5m2*7,25€ = 351,63€. Yhtiökokouksessa 4.4.2023 päätettiin, että hallitukselle annetaan valtuudet periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai rahoitusvastike tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoito- ja/tai rahoitusvastiketta vastaava määrä. Lainaan voi tehdä ylimäärisiä lyhennyksiä korontarkistuspäivänä 22.8. 100 euron kululla. Muina aikoina pankki veloittaa myös jälleenrahoituskulut, jotka on varmistettava pankilta erikseen. Isännöitsijäntoimisto veloittaa lainaosuuslaskelmasta hinnastonsa mukaan. Ostaja vastaa kauppaa varten tehtävistä lainaosuuslaskelmista. OSAKELUETTELO ON SIIRRETTY MAANMITTAUSLAITOKSELLE Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Yhtiöjärjestys 5§ Yhtiö voi tilata erilaisia asumiseen ja elämiseen (esim. kotisiivous, catering-palvelu, pesula) liittyviä palveluita niille yhtiössä asuville osakkeenomistajille, jotka omistavat edellä 4§ mainittujen asunto-osakkeiden hallintaan oikeuttavia osakkeita. Tilatuista palveluista aiheutuvista kustannuksista peritään palveluvastiketta, jonka suuruuden määrää yhtiön hallitus palvelun käytöstä aiheutuneiden todellisten kustannusten mukaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä parketti, seinät maalattu. Eteisestä käynti tilavaan vaatehuoneeseen, joka sijaitsee peilikaapin takana.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, vaatehuoneen Elfa-hyllyt, terassimatto parvekkeella.
Kauppaan ei kuulu: Vaatehuoneen Malm-lipastot.
Kohteen lisätiedot
Myynnistä ja toimeksiannon hoitamisesta vastaavat yhteistyössä välitysliikkeet Nord LKV Oy y-tunnus: 3111503-8 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki ja Kiinteistönvälitys Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120 Helsinki Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa.
Tehdyt remontit
Isännöitsijäntodituksen mukaan viilentävän ilmalämpöpumpun lups haettu 14.5.2023. Ei asennettu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Harmonisin värein sisustettu keittiö on avonainen olohuoneen suuntaan. Keittiössä kodinkoneet: Bosh jääkaappi/pakastin, Bosch uuni ja keraaminen liesitaso, Bosch astianpesukone, liesituuletin SwegonCasa, Työtila laminaattia, välitila laattaa. Lattia parkettia, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Eteisestä käynti tilavaan kylpyhuoneeseen, jossa on suihku, taitettava suihkuseinä, pesukoneliitäntä, paikka pesutornille, wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi. Pyykkikaappi. Lattia laattaa, seinät maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Asunnon pohja on toimiva, sillä olohuoneeseen mahtuu isompikin sohva ja ruokailutila sekä tv. Tilasta on käynti lasitetulle parvekkeelle, joka on koko huoneiston levyinen ja iltapäivä- ilta-aurinkoon. Olohuoneen lattia parkettia ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yksi makuuhuone, jonne parisängyn saa oviaukkojen väliin ja käynti molemmin puolin huonetta. Nyt tilaan on laitettu työpiste, joten sänky on hieman eri kohdassa kuin sängyn paikka. Lattia parkettia, seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistolle kuuluu häkkivarasto saman rapun kellarikerroksessa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Tasa / Kumibitumi
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Itälahdenkatu 15-17, 00210 Helsinki Isännöitsijä: Kimmo Huhdanpää kimmo.huhdanpaa@kiinteistotahkola.fi puh. 020 748 0069
Huolto
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestyksen 15§ mukaan autohallipaikkaosakkeissa lunastusoikeus yhtiön osakkailla. Myytävällä huoneistolla ei ole myynnissä autopaikkaosakkeita.
Muuta: Kerhotila, kuivaushuone, varasto, saunaosasto, varasto (ulkoiluvälineet), väestönsuoja.
Saunaosasto, kerhotila ja jätteenkeräystila ovat yhteiskäytössä Asunto Oy Kaarnapurjeen kanssa. Tontilla sijaitsevat VSS tilat ovat kriisin aikana yhteiskäytössä hallinanjakosopimuksen mukaisesti.
Koneellinen poisto.
Yhtiöllä hallinnanjakosopimus Asunto Oy Espoon Kaarnapurjeen kanssa. Osuus yhteisestä tontista: 2900/6150.
Yhtiöjärjestyksen 5$ muutos/päivittäminen
Päätettiin 4.4. yhtiökokouksessa yksimielisesti, että yhtiöjärjestykseen lisätään kirjaus koskien
sähköautojen latausinfran ja latauslaitteiden kunnossapitovastuusta, joka on
ylimääräisen yhtiökokouksen (8.12.2021) päätöksen mukaisesti taloyhtiöllä.
Kirjaus yhtiöjärjestykseen Taloyhtiön kunnossapitovastuulla ovat myös
osakashallintaisille autohallipaikoille asennetut sähköajoneuvojen latausinfra ja
-laitteet.
Päätettiin yksimielisesti, että osakkaiden muutostöinä asennuttamien
ilmalämpöpumppujen kunnossapitovastuu kirjataan yksilöidysti yhtiöjärjestykseen.
Korjaus-, kunnossapito-, huolto- ja vahinkovastuu on kyseisen huoneiston
hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla.
Kirjaus yhtiöjärjestykseen: Osakkeenomistaja vastaa osakkeenomistajan
huoneistoon ja sen ulkopuolelle asentamasta/asennuttamasta ilmalämpöpumpusta
sekä kaikista sen osista ja niiden kunnossapidosta. Tämän määräyksen
tarkoituksena on, ettei yhtiölle eikä toiselle osakkaalle aiheudu mitään kustannuksia
ilmalämpöpumpun asennuksesta tai sen käytöstä. Osakkeenomistaja vastaa
ilmalämpöpumpun kunnossapidosta ja sen korjaamisen kustannuksista.
Osakkeenomistaja vastaa lisäksi ilmalämpöpumpun yhtiölle aiheuttamista
ylimääräisistä kustannuksista, kuten ilmalämpöpumpun purun ja ennalleen
saattamisen aiheuttamista kustannuksista yhtiön suorittaman
kunnossapitotoimenpiteen yhteydessä.

Tehdyt remontit
Kunnossapitotarveselvityksessä ei ole merkitty tehtyjä kunnossapitotöitä.
Tilinpäätöksen 2022 mukaan yhtiössä on suoritettu normaaleja ylläpito- ja huoltokorjauksia.
Tulevat remontit
KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA
Yhtiö on valmistunut 2015 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.
Vuonna 2021 ylimääräisessä yhtiökokouksessa päätetty autohallin latausinfran rakennustyö on alkanut helmikuussa 2022 ja päättyy kesään 2022 mennessä.

Toimintakertomuksen 2022 mukaan merkittävämpiä lähivuosien huoltotöitä on ilmanvaihtojärjestelmän säätö j aIV-kanavien nuohous sekä valaistuksen vaihtaminen led-pohjaiseksi. Loisteputkien valmistus on kiellettyä elokuun 2023 jälkeen, joka johtaa valaistuksen uusimiseen lähivuosina.
2024 IV-nuohous
2026 autohallin, ulkovalaisimien ja porrashuoneen valaistuksen vaihto led-pohjaiseksi
Energialuokka
C (2013), Voimassa 23.9.2023 asti.
Tontin koko
4 050 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupungin kaavoitus. Voit tutustua alueen kaavoitukseen myös Espoon karttaplavelussa: https://kartat.espoo.fi/ims
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Merihiekka

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Saunalahden koulu 400m
Meritorin koulu 2,3 km
Saunalahden yläkoulu 400 m
Mainingin koulu 2,8 km
Espoonlahden lukio 4,7 km
Espoon yhteislyseon lukio 3
Palvelut: Lippulaiva lukuisine palveluineen 3,3 km
S-market Saunalahti 150 m
K-Market Kivenlahdenkatu 1800 m
Alepa Kivenlahti 2,3 km
Iso Omena lukuisine palveluineen 8,1 km
Päiväkodit: Perhepäivähoitaja Natalia Bäck Tmi 800 m
Saunarannan päiväkoti 650 m
Tillinmäen päiväkoti 1 km
Päiväkoti VekaraVuori 1750 m
Liikenneyhteydet
Länsimetron 2 vaiheen metropysäkki Kivenlahdessa 2,1 km Bussi (liitäntä Matinkylän metroon), suora bussi Helsinkiin ja Kamppiin.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä autopaikat lämpimässä hallissa omilla osakkeilla.
Autohallipaikat osakkeina

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Saunalahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Varonen Mari

Ylempi kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, YKV, DI, partner

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.