Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Kerrostalo | 3-4h, k, kh, lasitettu parveke (YJ 3h + k)

Haapaniemenkatu 16, Merihaka, Helsinki

Hinta

339 000 €

Koko

65,5 m²

Vuosi

1974

Kotiin Merihaassa! Viidennen kerroksen koti jonka 3h+k alkuperäisestä pohjasta on muokattu toimiva 4h+k asunto. Tilavalta lasitetulta parvekkeelta, jonne on kulku makuuhuoneesta ja keittiöstä, on merelliset kaupunkinäkymät myös Kruunuhakaan. Yhtiössä on alkamassa LVISA- remontti jonka kestoksi tämän huoneiston kohdalla on ilmoitettu 19.12.2025-15.3.2026. Nyt ehdit siis hyvin päivittää asunnon tiloja ja keittiötä vielä ennen linjasaneerauksen alkua. Uusien suunnitelmien myötä kulku Sompasaareen ja Redin palveluihin paranee rakennettavan Merihaan sillan myötä. Myös Suomen kaunein raitiovaunureitti tulee kulkemaan tuota siltaa pitkin. Autohallipaikkoja on tarjolla heti alueen parkkihallissa ja lähellä on Hakaniemen torin palvelut ja bussi- ja metroyhteydet.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21044289
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h, k, kh, lasitettu parveke (YJ 3h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
65,5 m²
Kokonaispinta-ala
65,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä ja isänöitsijätodistuksessa ilmoitettua suurempi tai pienempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/14
Rakennusvuosi
1974
Käyttöönottovuosi
1974
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

339 000,00 €

Velaton hinta

339 000,00 €

Neliöhinta

5 175,57 €/m²

Vastike

Hoitovastike

412,65 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

412,65 € / kk

Muut maksut

Saunamaksu

12,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
Huoneistossa on muutettu huonejakoa väliseinän avulla. Huoneiston muutostyön sähkötöistä on toimitettu todistus valmis 24.10.2013
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Talo on valmistunut ennen vuotta 1994 ja talossa tai asunnossa ei ole tehty asbestikartoitusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Valkoiset sileät kaapistot,induktio-liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus
seinät:1/2 kaakeloitu, osin maalattu, lattia laatoitettu, wc-istuin, lavuaari, kylpyamme, peilikaappi, kaapistoa, vesikiertoinen lämpöpatteri
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Helsingin Merihaka Oy Isännöitsijä Eija Berg-Salo, Hakaniemenranta 12, 00530 Helsinki, p. 010 328 8605, eija.berg-salo@helsinginmerihaka.fi, asiakaspalvelu@helsinginmerihaka.fi
Huolto
Helsingin Merihaka Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Jäähdytetty kellari, Urheiluvälinevarasto, Hissi, Mankeli, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: saunat yht. 6 kpl sijaitsevat ullakkokerroksessa, alueväestösuoja, kuntosali B -talossa (K1), talopesula ja kuivatushuone, monitoimitila/askarteluhuone C- talossa U-kerroksessa, kirjasto A-talossa. Yhteisiin tiloihin tullaan tekemään muutoksia tulossa olevan LVIS-remontin yhteydessä.
Yhtiön liikehuoneistot ovat varastoja ( 26 kpl )
Kuntotutkimukset: Kuntoarvio Julkisivut ja parvekkeet Contesta Oy 15.9.2021, Kuntoarvio RS15 Raksystems Insinööritoimisto Oy 16.3.2019 - raporttien tiivistelmät saatavissa välittäjältä.
Kuntotutkimus tehty: 2021
Tehdyt remontit
2019-2020 Poisto/tuloilmakanavien puhdistus ja ilmamäärien säätötyöt, 2018-2019 Huoneistojen ovien muuttaminen Kasa turvaaviksi ja lukkojen iLOG,
!ukoiksi, 2018 Pohjaviemäreiden sukitus, 2017 Yleisten tilojen ovien muuttaminen turvaaviksi, 2016 - 2017 Hissien uusiminen, 2016 Yleisten tilojen maalausta, 2014 - 2016 Kansi 111 hanke, 2015 K2 ja K3 kerrosaulojen maalaus, 2014 C-talon vesikaton uusinta, Asbestikartoitus ja kellarikerrosten asbestipitoisten materiaalien poisto, 2013 B-talon vesikaton uusinta, Julkisivusaumauksen uusinta, Kattoturvajärjestelmän asennus, Bauer-järjestelmä lämmityskiertoon, Pelastussuunnitelman laadinta, Hätäpoistumisteiden valaistus, 2012 A- talon vesikaton uusinta, A-B- talon kaukolämpö- ja vesijohtojen uusinta, B- talon länsi- ja itäsivun julkisivusaumaus, A-talon lämmityksen säätö, Kiinnityspisteiden asennusvesikatolle, Ilmanvaihdon selvitys, 2011 Parvekeovien ja ikkunoiden korjaus, A- talon vesikaton uusinnan hankesuunnittelu, Vesikatoille kiinnityspisteiden asennus, Talojen B- ja C yleisten tilojen lukitus, Valaistuksen toiminnan parannus, Putkiston laajennettu kuntotutkimus, Sähkölaitteistojen kuntotutkimus, Hissien nostokoneistojen uusinta, B- ja C- talojen runkovesijohtojen uusinta, 2009-2010 Julkisivukorjaus, 2009 IV-järjestelmien korjaukset, 2008 Kiinteistöautomaation uusiminen ja IV-järjestelmien puhdistus, 2007 Pohjoispäädyn ikkunoiden uusinta, talon sisäpuolisten sadevesiviemärien saneeraus, 2006 Elementtisaumojen uusinta, julkisivujen hankesuunnitelma, 2005 B- ja C-talojen saunojen saneeraus, KIII tason pohjaviemäreiden tarkastuskaivojen puhdistustyöt, PTS:n päivitys, 2004 Vesikattojen kunnostusta B- ja C-taloissa, K1-tason julkisivurakenteiden kunnostus, pelastustoimialan edellyttämiä muutoksia mm. poistumisteiden osalta, ilmanvaihtojärjestelmä saneeraus C-talossa, 2003-2004 Merihaan kansialueen peruskorjaus, 2003 B-talon ilmanvaihtojärjestelmän peruskorjaus, 2002 A-talon saunaosasto kunnostettu, C-talon kerhohuone kunnostettiin, A-talon ilmanvaihdon peruskorjaus, 2001 A-talo patteriverkoston perussäätö ja patteriventtiilien uusiminen, 2000 Kylpyhuoneiden (140 kpl) vesieristeiden uusiminen, 1999 B- ja C-taloissa hissien saneeraus, kylpyhuoneiden (90 kpl) vesieristeiden uusiminen, C-talon patteriventtiilien uusiminen ja verkoston säätö, 1998 Eteläpäätyjen sisäpuolisten ikkunaseinien kosteusvauriot, kylpyhuoneiden (126 kpl) vesieristeet uusittu, B-talon lämmönsiirtimen ja patteriventtiilien uusiminen ja verkoston säätö, A-talon hissien saneeraus, 1997 lkkunaremontti eteläpäädyt, A- ja C-talot lämmönsiirtimet, ilmastointihormien nuohous, kylpyhuoneiden vesieristeet (84 kpl).
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien 5 vuoden aikana:
Julkisivujen eteläpäätyjen vesivuotokohtien korjaus, Parvekeseinien ja ovien kunnostus, K1 ikkunarakenteen huolto/korjaus, Katon kuntotarkastus, Märkätilojen uusinta linjasaneerauksen yhteydessä, Yleiset tilat tarkastellaan linjasaneerauksen yhteydessä, Lämmönsiirtimen ja paljetasaimien uusiminen, Vesi- ja viemärijärjestelmä uusitaan/ korjataan linjasaneerauksessa, Ilmanvaihdon korjauksia linjasaneerauksen yhteydessä, Runkosähköjärjestelmän ja tietoliikennekaapeloinnin uusinta linjasaneerauksen yhteydessä, Yleisten tilojen savunpoisto linjasaneerauksen yhteydessä.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
7 659 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin Kaupunki 09 310 22111

https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/suunnitelmat-ja-rakennushankkeet/merihaka
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Haapaniemenkatu 16

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alueella
Palvelut: K-kauppa kansitasolla, Hakaniemen palvelut: tori, kauppahalli, liikeet
Päiväkodit: Alueella
Liikenneyhteydet
Hyvät: bussit, raitiovaunut ja metro Hakaniemestä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikkoja yhtiöllä
303 kpl autohallipaikkoja. Kannen alla olevat autopaikat jonotetaan, autopaikan hinta on kylmäpaikka 65 euroa/ kk ja sähkötolpallinen paikka 80 euroa/ kk. Lukollisessa paikoitustalossa on paikkoja vapaana tällä hetkellä, ei jonotusta, ja autopaikka siellä on hinnaltaan kylmäpaikka 90 euroa/ kk, sähkötolpallinen paikka 100 euroa/ kk + pantillinen kulkutunniste 20 euroa/ kpl.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Merihaka, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Huoneistokeskus Oulunkylä, Pohjois- ja Itä-Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.