ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 7h, rt, k, kph, s, 2x erillis wc, et, terassi, las. terassi

Vellikellontie 3, Malminkartano, Helsinki

Hinta

419 000 €

Koko

203 / 388 m²

Vuosi

1986

Uniikki kerrostalokoti loistavien kulkuyhteyksien varrelta. Tästä kodista löytyy upea 185m2 kattoterassi sekä tilaa (203m2) isommallekin perheelle useamman makuuhuoneen muodossa. Asumismukavuutta lisäämässä mm. - Ylin kerros. - 6-7 huonetta jotka sopivat makuuhuoneiksi tai työskentelyyn - Pääty/kulmahuoneisto - Lasitettu 20m2 kattoterassi - Erinomainen pohjaratkaisu - Oma sauna, kodinhoitohuone ja kaksi erillis wc:tä - Kohtuullinen hoitovastike 5,10€/m2. Tontin vuokrasopimus uusittu ja se kokonaisuudessaan huomioitu kuluissa (ei porrastettua nousua). Sijainti on loistava, sillä tarvittavat palvelut löytyy kivenheiton päästä. Taloyhtiön sijainti on rauhaisa ja asuinalue on viihtyisä. Hyvät liikuntamahdollisuudet heti kotiovelta. Kaarelan puistoon kävelet myös hetkessä. Yhtiöjärjestyksen mukaan 4-5h+k+s+parv. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Roni Porokara, LKV / 040 525 4900 tai roni.porokara@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! I can provide services also in English. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21077121
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h, rt, k, kph, s, 2x erillis wc, et, terassi, las. terassi
Asuintilojen pinta-ala
203 m²
Muiden tilojen pinta-ala
185 m²
Kokonaispinta-ala
388 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Asuinhuoneisto 203m2. Ulkoterassi 185m2. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja myyntiesitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1986
Käyttöönottovuosi
1986
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

419 000,00 €

Velaton hinta

419 000,00 €

435 000,00 €

Neliöhinta

2 064,04 €/m²

Vastike

Hoitovastike

1 035,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 035,30 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Talousarviosta: Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa talousarvion lisäksi enintään kaksi (2) ylimääräistä hoitovastiketta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
2021: lasitus katetun terassiosan ympärillä.
2020: Rakennettu yksi makuuhuone lisää.
2008: Edellinen asukas tehnyt valokatteen terassille.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994. Asunnossa ei ole tehty asbestikartoitusta. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Varustus: Liesituuletin, uuni, hana, kaapisto, allas, astianpesukone, jääkaappi, pakastin, sähköliesi. Seinät: Maali. Lattia: Parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: Suihku, pesukoneliitäntä, hana, allas, peilikaappi, lattialämmitys. Seinät: Laatta. Lattia: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
Varustus: Suihku, wc-istuin, hana, allas, peilikaappi, allaskaapisto. Seinät: Laatta. Lattia: Laatta.
Saunan kuvaus
Varustus: Kiuas, lauteet. Seinät: Paneeli. Lattia: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
Seinät: Maali. Lattia: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone 1 Varustus: Kaapisto. Seinät: Maali. Lattia: Parketti. Makuuhuone 2 Varustus: Kaapisto. Seinät: Maali. Lattia: Parketti. Makuuhuone 3 Varustus: Kaapisto. Seinät: Maali. Lattia: Parketti. Makuuhuone 4 Varustus: Kaapisto. Seinät: Maali. Lattia: Parketti. Makuuhuone 5 Varustus: Kaapisto. Seinät: Maali. Lattia: Parketti.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
SKH-Isännöinti Oy 09 530 8860 asiakaspalvelu@skh.fi Kulomäki Markku
Huolto
Taloix Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Kellarikomero, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja, Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 15

Tehdyt remontit
2022: Liiketilan iv-koneen säätölaitteen uusinta.
2020: Ilmanvaihto: Ilmanvaihdon puutteiden korjausta, jotka havaittiin puhdistus ja säätötyön yhteydessä. IV-hormiston puhdistus ja ilmamäärien säätö. Parvekepaneelien kiinnityksen tarkastus ja korjaus: Hallituksen talkootyönä.
2019: Terassikaiteiden käsijohteiden uusiminen: Talon 2. js 3. kerroksen terassit.
2017: Liiketilan viemäriputken huuhtelu ja kuvaus. B9 parveke-terassin valumavesien ohjaaminen.
2016: Pihan asfaltti korjaukset sekä parkkipaikkojen maalaus (toteutussuunnittelu, toteutus). Lämmitystolppien uusiminen. Liiketilan taitto-oven uusiminen (toteutus): Lamellinosto-oven uusiminen.
2015: Kivijalan maalaus talkootyönä. Parvekkeen vedenohjauksen korjaus: 2.kerroksen huoneiston A3 kohdalla 3.kerroksessa olevan A4 huoneiston parvekkeella. A-portaassa vesivahinko: Huoneistossa A 4 hajonnut pesukone josta aiheutunut vesivahinko A-rapun huoneistoihin, porras-huoneeseen ja pyörävarastoon. Liiketilan iv-koneen automatiikka uusittu.
2013: Pihatyöt: Piha-alueiden kunnostustoimet mm. istutusten ja puiden osalta.
2012: Lastenvaunuvarasto A-portaaseen.
2011: Autopaikkamuurin päällipellin korjaaminen: Autopaikkoja reunustavan muurin päällipellin korjaaminen.
2010: Ikkunat ja terassien väliaidat (toteutussuunnittelu, toteutus): Ikkunoiden, parvekeovien, terassien väliaitojen ja parvekekaiteiden kuntokartoitus ja kunnostustyöt. Ilmanvaihto: Ilmanvaihtokanaviston puhdistus.
2009: Pyöräsuoja: Pyöräsuojan rakentaminen parvekkeen alle talon päätyyn.
2008: Lämmitys: Kaukolämpölaitteiston saneerauksen suunn. (1) ja uusiminen (18,5), patteriventt. uusiminen ja verkoston säätötoimet ( ), luhtikäytävän eristystöitä.
2007: Autopaikat: Autopaikkojen pistorasioiden kellojen uusiminen. Alapohja: Alapohjan, ryömintätilan tyhjennys rakennusjätteistä ja ilmanvaihdon lisääminen.
2006: Kattoterassi ja katto: Kattoterassin ja katon korjaustarpeen kartoitus. Lukitus: Lukituksen muutos Exec-järjestelmään. Parvekkeet: 3. kerroksen parvekkeiden lattialaudoituksen uusiminen. Piha: Parkkialueen asfaltointia.
2005: Sähköistys ja ulkovalaistus: Parkkialueen ja jätekatoksen sähköistystä ja ulkovalaistusta lisätty. Piha: Piha-alueen istutustöitä.
2004: Ikkunat ja porrashuoneet: Ikkunoiden ulkopuolen ja porrashuoneiden maalaus- ja kunnostustyöt. Toimisto asunnoiksi: 2. kerroksen B-portaan toimisto muutettu kolmeksi asunnoksi (B 6, B 7 ja B 8). Verkkokomerot: Rakennettu A-portaaseen kolmelle asunnolle (B 6, B 7 ja B 8) uudet verkkokomerot. Ilmanvaihto: Ilmanvaihtoasennuksia. Terassit ja parvekkeet: Maalattu terassien ja parvekkeiden kaiteet. Piha: Piha-alueen korjaus- ja kunnostustyöt. Terassi: 2. kerroksen terassin laatoituksen uusimis- ja kunnostustyöt. Parvekkeet: Rakennettu 2 uutta parveketta (B 7 ja B 8).
Tulevat remontit
2023: Tontin puuston hoitoa: Tuijien kaato/karsinta, mahdollisesti myös koivut. Väestönsuoja: Tiiviyskoe ja patoventtiilin korjaus/uusiminen.
2014: Energiatodistus. Viemärit: alapohjan viemärien huuhtelu ja kuvaus sekä mahdollisesti tarvittava (yhden putkenosan) korjaus. Ikkunoiden, parvekeovien, terassien väliaitojen ja parvekekaiteiden kuntokartoitus.
2025-2030: Kaukolämpökeskuksen saneeraus vai siirtyminen maalämpöön (hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu, toteutus): Kaukolämpö vai maalämpö - kannattavuusarvioinnin perusteella valitaan yhtiön kannalta paras vaihtoehto.
2030: Ilmanvaihto: Ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö.
Ajankohta ei tiedossa: Kattoterassi (toteutus): 3. kerroksen kattoterassin pinnoitteen kunnostus. Jätehuoneen ja autopaikkamuurin korjaus (toteutus).

Kiinteistön korjausohjelmassa mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.

Kiinteistön korjausohjelmassa mainitut kustannusarviot ovat alustavia arvioita ja todelliset kustannukset selviävät vasta urakan valmistuttua. Kustannukset voivat olla arvioitua pienemmät tai suuremmat.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
1 914 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki asemakaavoitus
Kansakoulukatu 3​, 00100 Helsinki​
p. (09) 310 1691 ​
https://kartta.hel.fi/

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
21 597 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2049

Asunto Oy Helsingin Vellikellontie 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Apollon Yhteiskoulu n. 500 m.
Pihkapuiston koulu n. 500 m.
Kaarelan koulu n. 600 m.
Palvelut: Alepa Malminkartano n. 150 m.
S-market Konala n. 600 m.
K-Supermarket Konala n. 700 m.
Päiväkodit: Timotei Päiväkoti n. 60 m.
Päiväkoti Norlandia Pikkupakari n. 100 m.
Päiväkoti Malmgård n. 150 m.
Liikenneyhteydet
Juna-asema Malminkartano n. 400 m. Linja-autopysäkki n. 50 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi autopaikka (9) ja loput autopaikat kuuluvat liiketilalle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Malminkartano, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Porokara Roni

LKV, LVV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.