Nord LKV Oy

Omakotitalo | 5h + k + khh + s + lämmin käyttöullakko + ulkovar + autokatos

Amiraalinkierto 4, Lankila, Nummela, Vihti

Hinta

648 000 €

Koko

249 / 390 m²

Vuosi

2014

TRENDIKÄS OMAKOTITALO ISOLLA PIHALLA JA MAALÄMMÖLLÄ Skandinaavisella tyylillä sisustettu omakotitalo, jossa on tilaa isommallekin perheelle tai mahdollisuutta yhdistää yritys (yksi tilava työhuone omalla sisäänkäynnillä) asuintilojen lisäksi. Tämä on monien mahdollisuuksien koti, joten tilan hahmottaa vasta paikanpäällä. Varsinainen asuinkerros on yhdessä tasossa. Tilaa hallitsee korkea, valoisa oleskelutila, jossa avokeittiö, ruokailutila ja olohuone. Isot ikkunat pihalle ja käynti terassille oleskelutiloista. Tässä kerroksessa on jopa neljä makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa oma vaatehuone ja käynti terassille. Kahdessa makuuhuoneessa on äänieristetyt ovet, ja toisessa lisäksi oma sisäänkäynti, huoneet sopivat erinomaisesti myös työhuone käyttöön. Alakerrassa lisäksi saunaosasto, josta käynti katetulle terassille. Ikkunallinen ja tilava kodinhoitohuone, ja kaksi erillistä wc:tä. Viihtyisä n. 141 m2 käyttöullakko, jossa vain mielikuvitus on rajana, miten tiloja haluat hyödyntää. Kaksi ikkunallista isoa tilaa, kylpyhuone/wc sekä runsaasti lämmintä säilytystilaa. Tila sopii hyvin vaikka nuorison omaksi valtakunnaksi tai työskentelytiloiksi varastoineen tai harrastetilaksi/leffatilaksi. Talossa on kokonaispinta-ala n. 390 m2. Kuntotarkastus tehty 6/2021. Sijainti on reilun puolen tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Nummelassa on eloisa keskusta pienliikkeineen ja palveluineen. Tunnettujen kauppaketjujen liikkeet, lukuisia päiväkoteja ja kouluja sekä vertaansa vailla olevat harrastusmahdollisuudet kuten Golf-kenttä, ratsastustallit, kuntokeskukset, laskettelurinne ja järvet sekä Harjun erinomaiset, ympärivuotiset ulkoilumahdollisuudet. Jokaiselle perheenjäsenelle löytyy jotain kivaa ja turvallista tekemistä arjen lomassa. Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Mari Varonen Ylempi kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, DI, välittäjäyrittäjä Nord LKV/ Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy 040 680 7752 / mari@nordlkv.fi ---------------------------------------------------------------------- Myynnistä täysimääräisesti vastaa välitysliike: Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 [virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120] Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa. Nord LKV Oy ei vastaa toimeksiannon hoitamisesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21089986
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + khh + s + lämmin käyttöullakko + ulkovar + autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
249 m²
Muiden tilojen pinta-ala
141 m²
Kokonaispinta-ala
390 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Myyjän ilmoituksen mukaan huoneiston pinta-ala on 249 m2 ja ullakon pinta-ala n. 141 m2. Ullakon pinta-ala on laskettu mittaamalla piirustuksista. Vihdin kunnan rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukainen kerrosluku on 1, asuinhuoneiston ala 249m2 ja kerrosala 270 m2. Rakennuslupapäätösotteen mukainen kerroala on 270 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

648 000,00 €

Velaton hinta

648 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

880,32 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönsiirto 159,34 € / 2 kk ajalta (elo-syyskuu 2022) ja sähkön kulutus 179,93 € / 2470 kWh 3 kk ajalta (elo-lokakuu 2022). Sekajäte (240 l jäteastia vuokra, tyhjennys, perusmaksu) yht. 46,91 € / 3 kk ajalta. Vesi ja jätevesi 41,75 € / 3 kk ajalta. Kiinteistövero 880,32 € / v (2022) DNA kaapeli -TV:n ja internetliittymän maksu yhteensä ollut n. 42 euroa /kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Viihtyistä käyttöullakko perheen lasten omaksi valtakunnaksi, harraste- tai työtilaksi sopiva, jossa myös suihkullinen kylpyhuone/wc ja runsaasti lämmintä säilytystilaa. Tilaan olisi myös helppo tehdä esimerkiksi leffahuone. Lattialämmitys.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Gyrofocus takka (kipinäsuoja löytyy takkaan), kiinteät valaisimet (asunnon yleisvalaistuksena on julkisten tilojen led-valot, joilla jopa 50 000 h käyttöikä), vaatehuoneen hyllyt, ikkunoiden kaihtimet ja verhotangot, eteisen naulakko ja penkki, pyykinkuivauskaappi (Electrolux).
Kohteen lisätiedot
Rauhallinen asuinalue Nummelan loistavien harrastusmahdollisuuksien lähellä.
Tehdyt remontit
Lecasoraa lisätty ryömintätilaan, varaston huoltomaalaus, olohuoneen seinän halkeaman korjaus, valuma-allas keittiön viemäriin ja pesukoneelle, kattotiilen vaihto, kosteushälyttimen asennus v. 2022. Lattiakaivojen ja ikkunalautojen/peltien silikonit on vaihdettu v. 2021. Ilmanvaihdon suodattimet vaihdettu v. 2020. Kattoa huollettu. Lisäksi selvityksessä autokatoksen syöksypelti ja olohuoneen oven lisätiivistys.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Paikoittain jonkin verran kulumisen jälkeä.
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • B (2013)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
lämpöä varaava terästakka. Maakylmä ilmanvaihdon kautta eristetyillä putkilla. Varaus konvektorille (putket valmiina jos haluaa laittaa erillisen konvektorin lisäjäähdytykseksi).
Tulisija
Takka
Gyrofocus terästakka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
Sadeveden keräysjärjestelmä
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi-, viemäri-, internet- ja kaapeli-TV liittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Paikalla rakennettu. Ulkoseinät puurakenteisia, levyrapattuja, osin puuverhoiltuja. Ylä- ja välipohja puurakenteinen.
Keittiön kuvaus
Vaalea ja tyylikäs, suurella saarekkeella ja integroiduilla kodinkoneilla varustettu Domus-avokeittiö. Kaapiston välitila kullansävyistä mosaiikkimaista laattaa, työtasot valkoista laminaattia. Tason pystyosa lasia. Täyskorkeat jää-viileäkaappi ja pakastekaappi (AEG), erillisuuni (kiertoilma ja pyrolyysipuhdistus), induktioliesitaso (AEG) ja astianpesukone (AEG). Kattoon integroitu liesituuletin (Franke) hormiin. Keittiöstä käynti pihaterassille. Lattia laminaattia, seinät maalattu (sivuseinä mustalla liitutaulumaalilla).
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran saunan yhteydessä kylpyhuone, jossa kaksi sadesuihkua. Myös ullakkokerroksessa on kylpyhuone/suihku. Molempien pesutilojen yhteydessä myös wc. Lattiat laatoitetut, seinissä kaakelit.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa kaksi erillistä wc:tä. Allaskaappi, peili, wc-istuin, bideesuihku. Lattiat laatoitetut, seinissä kaakelit.
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen, tummasävynen sauna, jossa mittatilauksena valmistetut Alfa Art-lämpölauteet ja Aino-sähkökiuas sekä ikkuna. Lattia laatoitettu, seinissä puupaneli. Saunaosastolta käynti ulkoterassille, johon on mahdollista asentaa lasitus ja rakentaa ulkoallas (paalutus/perustus tehty), ja jonne on maalämmön putket ja sähköt vedettävissä alapohjan kautta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilavassa, ikkunallisessa kodinhoitohuoneessa on runsaasti työtasoa ja säilytystilaa sekä pesukoneliitäntä, vesipiste ja pyykinkuivauskaappi. Lattia laatoitettu, seinät maalattu, yksi seinä on liitutaulumaaliseinä. Tilavaraus arkkupakastimelle.
Olohuoneen kuvaus
Maksimissaan n. 7m korkea olohuone, keittiö ja ruokailutila yhdessä muodostavat avaran ja ihastuttavan valoisan kokonaisuuden, sillä ikkunapintaa on koko seinän leveydeltä ja lattianrajaan asti. Tunnelman kruunaa katosta roikkuva, lämpöä varaava, käänneltävä ja maailman kauneimmaksi esineeksikin valittu ranskalainen Gyrofocus -terästakka. Lisää näyttävyyttä olohuoneeseen tuo korkean päätyseinän kullanvärinen, Kiinasta tilattu design-tapetti. Muut seinät maalattu. Lattia laminaattia. Olohuoneesta on lasillisten pariovien kautta käynti terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on alakerrassa neljä. Yhdestä huoneesta on oma uloskäynti talon sisäänkäyntipuolelle vaikka työtilaa varten, jossa käy asiakkaita. Tässä on myös äänieristetty ovi. Toinen työhuone omaa myös äänieristetyn oven, joten työolot tässä talossa on huomioitu vaativampiinkin tehtäviin. Master bedroom on valtava ja omaa käynnin takapihalle sekä ison walk-in -closetin. Neljäs makuuhuone on sisustettu lasten makuuhuoneeksi. Yläkerta on virallisesti käyttöullakon nimellä, mutta ei eroa toimivuudeltaan normaalista yläkerrasta (kph, wc, tilavaa, korkeaa tilaa). Kaksi erillistä , suljettua tilaa ikkunoilla sekä säilytyskaapeilla. Molemmissa tiloissa käynti suuriin varastotiloihin. Yläkerta sopisi vaikka kahden teinin valtakunnaksi ja varastot harrastevarastoiksi tai sitten yläkerran voi varata työkäyttöön ja pienimuotoisen verkkokaupan ylläpitoon varastoineen.
Säilytystilojen kuvaus
Iso vaatehuone master bedroomissa, kaksi lämmintä ja hyvin tilavaa varastohuonetta käyttöullakolla sekä ulkovarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vihti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
2044327-1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 160 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
AO-8, erillispientalojen korttelialue. Rakennuspaikalle saa rakentaa yksiasuntoisen pientalon.
Tontin nimi
Herukka
Tehokkuusluku
0.3
Kaavoitustiedot
Vihdin kunta, kaavoitus, 09 4258 3141
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Kiinteistöön kuuluu autokatos (2 autopaikkaa) sekä varasto.
Palvelut
Koulut: Nummelassa useita kouluja, mm. Ojakkalan koulu n. 4 km, Nummela skola ruotsinkielinen koulu n. 4 km, Nummelanharjun koulu n. 4 km, Kuoppanummen koulukeskus n. 3 km, Vihdin lukio n. 4 km.
Palvelut: K-market Nummela n. 2,5 km, K-Supermarket Nummela n. 3,5 km. Nummelan keskustan kattavat palvelut n. 3-4 km: K-Citymarket ja Prisma. Nummelan terveysasema n. 2,5 km. Nummelassa on tarjolla monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet mm. kuntokeskus, uimahalli, keila- ja tennihallit, kartingrata, kuvataidekoulu ja musiikkiopisto. Lisää vapaa-ajanvietto mahdollisuuksia tarjoavat Vihti Golf ja Vihdin laskettelurinne, Puuhapark, useat ratsastuspaikat sekä veneilijöille Hiidenvesi, josta yhteys aina Lohjanjärveen ja Mustioon asti.
Päiväkodit: Nummelassa on useita päiväkoteja, mm. Lankilan päiväkoti n. 900 m, Kuoppanummen päiväkoti n. 3 km, Ojakkalan päiväkoti n. 4 km, Daghemmet Aleksandra ruotsinkielinen päiväkoti n. 4,5 km, Enärannan päiväkoti n. 5 km.
Liikenneyhteydet
Lansetintie I linja-autopysäkille on n. 400m (linja 280 ). Helsinkiin n. 35 min Turun moottoritietä omalla autolla.
Pihan kuvaus
Iso koko talon levyinen terassi, joka osittain katettu. Terassilla mm. poreammetta varten perustus. Käyntejä terassille 4 kpl. Etupihalla katettu sisäänkäynti. Takapihalla nurmikkoa, pihavalaistus.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vihti

Asuinalueena Lankila, Vihti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Varonen Mari

Ylempi kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, YKV, DI, partner

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.