ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 2 h + kk (yhtiöjärjestyksen mukaan)

Huopalahdentie 12, Munkkiniemi, Helsinki

Hinta

257 000 €

Koko

38 m²

Vuosi

1957

Tervetuloa tutustumaan tähän valoisaan ja rauhalliseen kulmahuoneistoon Munkkiniemen arvostetulla asuinalueella! Kodin keskipisteenä toimii olohuoneen ja keittiön yhdistelmä, luoden viihtyisän tilan niin arjen askareisiin kuin rentoutumiseenkin. Keittiö on erillisen syvennyksen takana, mikä tarjoaa mahdollisuuden valmistaa herkkuja rauhassa samalla, kun voit jatkaa seurustelua vieraiden kanssa. Makuuhuoneen yhteydessä sijaitsee kätevä vaatehuone ja kylpyhuoneeseen mahtuu pesutorni. Lisäksi asunnossa on ranskalainen parveke. Asunnon erikoisuutena on sen rauhallinen sijainti, tarjoten kodikasta oleskelua ilman häiriötekijöitä. Taloyhtiön monipuoliset tilat, kuten sauna, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto ja vinttikomero, lisäävät asuinmukavuutta ja tarjoavat kätevää säilytystilaa. Munkkiniemi on tunnettu vehreistä alueistaan ja monipuolisista ulkoilumahdollisuuksistaan. Voit nauttia kauniista maisemista ja luonnonläheisestä ympäristöstä kävelylenkeillä Munkkiniemen puistossa tai Laajalahden ulkoilualueella. Alueen monipuoliset palvelut, kuten ruokakaupat, kahvilat ja ravintolat takaavat, että kaikki arjen tarpeet täyttyvät. Lisäksi Munkkiniemi sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa, ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet mahdollistavat nopean ja helpon liikkumisen eri puolille kaupunkia. Tule ja ihastu tähän ihanteelliseen asuinpaikkaan, joka yhdistää kauniin luonnon, hyvät palvelut ja helpon liikkumisen - varaa oma esittelyaikasi jo tänään!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21097621
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h + kk (yhtiöjärjestyksen mukaan)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
38 m²
Kokonaispinta-ala
38 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/6
Rakennusvuosi
1957
Käyttöönottovuosi
1957
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

257 000,00 €

Velaton hinta

257 000,00 €

Neliöhinta

6 763,16 €/m²

Vastike

Hoitovastike

214,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

214,70 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa enintään kaksi (2) ylimääräistä hoitovastiketta tilikauden aikana. Valtuus voimassa seuraavan kevään varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Hallituksella valtuudet tarkistaa pääomavastikkeen tasoa korkokehityksen näin vaatiessa. Autotalli(€/kk) 90.00 Autopaikka/sähkö(€/kk) 65.00 Saunamaksu (jv)(€/kk) 25.00

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Montako avainta huoneistoon on (+ turvalukon avaimet)? 4 huoneiston avainta ja 3 turvalukon avainta (joista huoltoyhtiöllä 1 huoneiston avain ja 1 turvalukon avain) Esim yhtiöstä, naapureista, alueesta, kodista itsestään. Valoisa ja rauhallinen kulmahuoneisto hyvässä taloyhtiössä. Taloyhtiössä on vinttikomero, kellarikomero, pesutupa, sauna, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja ja hissi. Alueella monipuoliset palvelut ja kattava julkinen liikenne.
Tehdyt remontit
Aiempi omistaja tehnyt 2015/2016 keittiöremontin sekä asunnon pintaremontin sisältäen seinien maalauksen ja laminaattilattian asennuksen.

Nykyinen omistaja on teetättänyt kylpyhuoneen seinien ja lattian mikrosementöinnin kesäkuussa 2016, jonka yhteydessä kylpyhuoneseen on asennettu uudet kalusteet. Myös olohuoneessa ja makuuhuoneessa olleet tehosteseinät maalattu valkoisiksi.

Isännöitsijäntodistuksen mukaan

24.06.2015 : Keittiötä osittain uusittu 2013
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Rakennus on loppukatselmuksessa hyväksytty ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Purkutyötä ei saa aloittaa ennen asbestikartoitusta. Kaupan kohteena olevassa huoneistossa ei ole teetetty asbestikartoitusta. Ostaja on tietoinen, että jos hän aikoo tehdä tai teettää huoneistoremontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske huoneistossa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Varustus: Induktioliesi, Liesituuletin, Uuni, Hana, Kaapisto, Allas, Jääkaappipakastin Seinämateriaali: Laatta, Maali Lattiamateriaali: Laminaatti
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: Suihku, Suihkuseinä, Wc istuin, Pesukoneliitäntä, Hana, Allas, Allaskaapisto, Lattialämmitys, Rättipatteri Seinämateriaali: Laatta, Mikrosementöinti Lattiamateriaali: Laatta, Mikrosementöinti
Olohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maali Lattiamateriaali: Laminaatti
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinämateriaali: Maali Lattiamateriaali: Laminaatti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Luotsi Oy Mika Rikkonen, IAT 010 207 5300 mika.rikkonen@isannointiluotsi.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Sauna, pesutupa, mankeli, ulkoiluvälinevarasto, vinttikomero, kellarikomero, väestönsuoja.

Ilmanvaihto: Painovoim.
Antennijärjestelmä: Welho
Tehdyt remontit
Korjaushistoria

Julkisivuremontti 2001, hissit 2003, putki- ja sähkönousuremontti 2006-2007,
lämmönsiirrin 2011, peltikatto uusittu 2013 ja maalattu 2017, ikkunat uusittu 2015
sekä lukosto 2019. Patteritermostaattien vaihtotyö 2022.
Tulevat remontit
2023- Pihakannen suunnittelu/toimenpiteet
2023- Roskakatoksen uusiminen
2023- Maalämpöhankesuunnittelu
2024 Katon kuntotarkastus
2025- Sähköautojen latauspisteet


Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
E (2018), Viimeinen voimassaolopäivä: 29.03.2029
Tontin koko
1 560 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta Helsingin kaupungilta
09 310 1691
Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin ja muihin alueen tietoihin ja palveluihin huolellisesti Helsingin kaupungin karttapalvelun kautta: kartta.hel.fi

1. Huopalahdentien katualue ympäristöineen

Hankkeen kuvausKaava on valitusprosessissa.

Kaavahankkeessa tutkitaan mm. bulevardikaupungin selkärangaksi rakennettavan pikaraitiotien sekä Huopalahdentien uuden sijainnin ja Turunväylän liittymämuutoksen edellyttämät asemakaavan muutostarpeet Munkkiniemen aukion ja Vanhan Viertotien välisellä alueella. Turunväylän liittymän lounaispuolella vapautuvaa tiealuetta on tarkoitus muuttaa toimitilatonteiksi.
LisätietojaKaupunginvaltuuston päätöksestä valitettiin Helsingin hallinto-oikeuteen. Kaupunginhallitus päätti 25.3.2024 § 191 määrätä Munkkiniemen, Haagan, Huopalahdentien katualueen ympäristöineen asemakaavan muutoksen nro 12764 tulemaan osittain voimaan ennen lainvoimaisuutta niiltä osin, joihin valitus ei kohdistunut eli Kivitorpanaukion eteläpuoleisten osien osalta.
Hankkeesta vastaavatArkkitehti Nina Välkepinta-Lehtinen, puhelin (09) 310 37024

2. Kivitorpan alue ja Turunväylän toimitilakortteli

Hankkeen kuvausHuopalahdentielle rakennettavan Kivitorpanaukion länsi- ja eteläreunalle suunnitellaan täydentävää asuinrakentamista, jatkoksi kadun eteläpään rakennuksin rajatulle katuympäristölle. Turunväylän uudelleen muotoiltavan liittymän eteläpuolella selvitetään nykyisen toimitila-alueen laajentamisen edellytyksiä. Kivitorpanpuistoa kehitetään monipuolisena leikki-, liikunta-, oleskelu- ja oppimisympäristönä; osa Huopalahdentien puoleisesta kentästä muuttuu tonttimaaksi. Hanke on osa Läntisen bulevardikaupungin suunnittelua ja perustuu kaupunkiympäristölautakunnan vuonna 2019 hyväksymään Vihdintien-Huopalahdentien kaavarunkoon.
Hankkeesta vastaavatNina Välkepinta-Lehtinen, arkkitehti, p. (09) 310 37024

3. Munkkiniemi, Niemenmäen länsipuoli

Lisätietoa liitteenä, tässä osa tiedoista.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Huopalahdentie 12

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Koulut ja päiväkodit: Munkkiniemessä on useita kouluja ja päiväkoteja lapsille ja nuorille.
Palvelut: Ruokakaupat: Munkkiniemen puolella Alepa ja K Market. Munkkivuoren ostoskeskuksessa mm. K-Supermarket ja S-Market.
Kahvilat ja ravintolat: Munkkiniemessä on useita kahviloita ja ravintoloita, joissa voi nauttia aterioita tai rentoutua kahvikupin ääressä.
Liikuntapalvelut: Munkkiniemessä on useita liikuntamahdollisuuksia, kuten kuntosalit, uimaranta ja urheilukenttiä.
Terveydenhuoltopalvelut: Alueella on terveyskeskus ja apteekkeja, jotka tarjoavat terveydenhuoltopalveluita asukkaille.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutetut autopaikat: 5 kpl
Autotalli / hallipaikat 3 kpl

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Munkkiniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tammilehto Duarte

Myyntineuvottelija

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.