Sp-Koti Hämeenlinna | WM Kiinteistönvälitys LKV

Paritalo | 4h, k, kph, khh, 2xwc, autokatos

Kuralantie 6 A, Kurala, Hämeenlinna

Hinta

399 872 €

Koko

126 / 138 m²

Vuosi

-

Suunnitteilla kiinteistömuotoinen paritalo, jonka arvioitu rakentaminen alkaa syksyllä 2023. Kuralaan rakentuu uudiskohde, joka tarjoaa ylellistä ja vaivatonta asumista. Valoisa paritalo lumoaa kauniilla yksityiskohdillaan ja tarjoaa mahdollisuuden räätälöityyn asumiseen. Asunnoilla ei ole yhteistä väliseinää vaan varasto ja autokatos erottaa asunnot toisistaan. Kodeista tulee yksitasoisia, valoisia ja tilavia. Laadukkaasti suunnitellut ja toteutetut yksityiskohdat korostavat kodin eleganttia tunnelmaa ja luovat harmonisen kokonaisuuden. Voit olla varma siitä, että tässä kodissa on panostettu laatuun ja tyylikkyyteen jokaisessa yksityiskohdassa. Asiakkaana sinulla on mahdollisuus suunnitella oman kalustus ja sisustus väreineen, joka vastaa täysin yksilöllisiä tarpeitasi ja mieltymyksiäsi. Tämä antaa sinulle vapauden luoda koti, joka heijastaa persoonallisuuttasi. Asuntoihin kuuluu myös autokatos ja toinen pihapaikka, joka tarjoaa suojaa autolle ja helpottaa arjen sujuvuutta. Molemmille asunnoille tulee oma piha, jossa voit nauttia ulkoilusta ja viettää aikaa läheistesi kanssa. Tämä uudiskohde on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta asumista, kauniita yksityiskohtia ja mahdollisuutta suunnitella omanlainen koti ilman rakentamisen tuomaa painetta. Hallintamuoto: Kiinteistömuotoinen paritalo, vuokratontti hallinnanjakosopimuksella. Arvioitu valmistumisaika toukokuu-syyskuu 2024. Asunnon varaajalle sälekaihtimet, sekä aurinkopaneelijärjestelmä 4 Kwp kaupanpäälle, elokuun loppuun mennessä tehdylle varaukselle. Tiedustelut: Terhi Westerberg 044 242 2229.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21099823
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, khh, 2xwc, autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
126 m²
Muiden tilojen pinta-ala
12 m²
Kokonaispinta-ala
138 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Autokatos 35,5m2/ puoli. Varaston osuus kokonaispinta-alasta 12m2.
Asuinkerrosten määrä
1
Vapautuminen
Muu ehto: huhtikuu-kesäkuu 2024

Hinta

Myyntihinta

399 872,00 €

Velaton hinta

399 872,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

900,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tontinvuokra 1925 euroa/ vuosi, hulevesimaksu, Sähkö, vesi,vakuutus kulutuksen mukaan. Omat mittarit molemmille puolille. Molemmat puolet vastaavat omista kuluistaan, yhteisen kulut puoliksi hallinnajakosopimuksen mukaisesti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Asunnon varaajalle sälekaihtimet, sekä aurinkopaneelijärjestelmä 4 Kwp kaupanpäälle, elokuun loppuun mennessä tehdylle varaukselle. Pihavalot jaetaan tasan molempien asuntojen osalta. Vihertyöt asemakaavan mukaisesti, pysäköinti-ja autopaikat sorapintaisia. Pihan vaurusteet asemakaavakuvan mukaisesti. Asuntokohtainen koneellinen poistoilmalämpöpumppu. Kaikissa oleskelutiloissa vesikiertoinen lattialämmitys. Saatavilla lisähintaan sähkötyöt älykotipaketilla. Rakentaja pidättää oikeiden vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja tai rakenteita ja istutuksia toisiin materiaaleihin ja rakenteisiin. Kohde tullaan rakentamaan voimassaolevien määräysten mukaisesti.
Kauppaan ei kuulu: Ostaja saa valita myös materiaalikuvastosta poikkeavia pintamateriaaleja, kalusteita tai toteutusta lisähintaan erillistyönä mikäli ne ovat toteutettavissa rakennusmääräysten ja valmistumisasteen mukaan.
Tällaisista toiveista asiakkaalle toimitetaan erillinen kirjallinen tarjous ja sopimus.
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Lisätietoja kunnosta
Uusi, rakentaminen alkaa, kun molemmat asunnot on myyty. Arvioitu alkamisaika syksy 2023.
Energialuokka
  • Alustavasti B. Energiatodistus tulossa talotoimittajalta, Vieskatalot.
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Yksi liittymä koko tontille, tonttivesisulut molemmille puolille, sekä omat mittarit.
Viemäri
Yhteinen aloituspiste, josta haarautuu molemmille asunnoille.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Rakennus perustettuna maanvaraisille betonianturoille suunnitelman mukaan. Alapohja eristetty ja valettu, jossa lattialämmitysputkisto. Ulkoseinät valmiselementtejä suunnitelman mukaan. Katon/ ja yläpohjan rakenteen suunnitelman mukaan. Taloelementtitoimittaja Vieskatalot.
Keittiön kuvaus
Lattia vinyylilankku, seinät maali, Asiakas saa suunnitella oman keittiönkalustuksen urakoitsijan valitsemassa liikkeessä. Mitoituspohjana käytetään asunnon suunnitelmiin piirrettyä mallikeittiötä. Materiaalit kuvaston mukaisesti. Näistä poikkeavat lisätyönä.
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia ja seinät laatoitetaan. Katto alaslaskettu kosteuden kestävä paneelikatto. Valinnat kuvaston mukaan. Kaksi suihkua.
WC-tilojen kuvaus
Lattia vinyylilankku valittavissa pintamateriaalioppaan mukaan. Seinät tasoite ja maali. Paneelikatto. Seinämallinen wc, käsienpesuallas, pyyhekoukut, wc-paperiteline, allas. Kaluste kuvaston mukaan.
Saunan kuvaus
Lattia laatoitetaa, seinät lämpökäsitelty haapa. Katto alaslaskettu puupaneeli, valaisin, lämpömittari, sähkökiuas. Kokolasinen ovi puukarmeilla. Lauteet lämpökäsiteltyä haapaa. Poikkeavat valinnat lisähintaisia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Lattia laatoitetaan, seinät maalataan kosteudenkestävällä maalilla, katto alaslaskettu kosteudenkestävä paneelikatto. Allaskaluste, Kalusteet urakoitsijan valitsemasta liikkeestä kuvaston mukaisesti, lisähintaan poikkeavat valinnat.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Hämeenlinna toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
109-28-2-1-L1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 861 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kaupungin vuokratontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella molempien paritalon asuntojen kesken. Molempien tontinosuus 930,5m2. Josta osa on yhteiskäyttöaluetta, jonne sijoittuu parkkipaikat, postilaatikot, jätekastos ja kulku tontille Kasteenpolun kautta.
Rakennusoikeuden pinta-ala
700 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus jaetaan puoliksi molempien kesken. Molemmille oma sähköliittymä.
Kaavoitustiedot
Asemakaava, Hämeenlinnan kaupunki
puh: 03 6211.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Hämeenlinnan kaupunki
Tontin vuokra
1 925 € / vuosi
Palvelut
Palvelut: Jukolan palvelut, S-market, apteekki, terveyskekus,pitsa hut, ahveniston sairaala kivenheiton päässä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Kurala, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Westerberg Terhi

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Koti Hämeenlinna | WM Kiinteistönvälitys LKV

Sp-Koti Hämeenlinna | WM Kiinteistönvälitys LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.