Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy
Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Omakotitalo | 2-3h, k, kph, s, erill.wc, 2 työhuonetta ja 2 vaatehuonetta

Puutarhatie 9, Lastusten kylä, Lempäälä

Hinta

119 000 €

Koko

138,5 m²

Vuosi

1972

Myytävänä oleva viehättävä hirsirunkoinen omakotitalo tarjoaa upean mahdollisuuden luoda unelmiesi koti idyllisessä ympäristössä. Tämä kodikas hirsitalo sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella, joka tarjoaa upeat mahdollisuudet luonnonystäville ja rauhaa kaipaaville. Pirtillä on pitkä historia ja suurin osa hirsistä nähtävillä sekä lattia lankut myös alkuperäiset pirtin osalta. Tässä on varmasti yksi Pirkanmaan helmistä, josta voi vielä löytää aitoa ja järeää tunnelmaa. Tunnelmasta huolimatta, se vaatii laajan alapohjan saneerauksen. Uudelle omistajalla on mahdollisuus tehdä kodistaan juuri oman näköisensä. Onko tämä tilaisuutesi suunnitella unelmiesi koti alusta asti ja luoda juuri sellainen ympäristö, jossa haluat asua? Ongelmakohdat on tutkittu ja pääosa purkutöistä tehty. Alakerrassa on suuri tupa jossa todellisena katseenvangitsijana valtava avotakka. Vieressä myös lämmitykseen pönttöuuni. Lisäksi alakerrassa kaksi makuuhuonetta ja keittiö, jotka purettuna rungolle, tyydyttäväkuntoine kylpyhuone, lämmin kuisti ja katettu veranta. Yläkerrassa kaksi monikäyttöistä työtilaa ja reilusti varastotilaa. Ulkorakennuksiakin löytyy; riihi, aitta ja maakellari. Suuri tontti tarjoaa runsaasti tilaa puutarhanhoitoon ja ulkoiluun. Naapuri Lammin Puutarhamulta on varmasti paras naapuri, mitä läheltä löytyy. Tontilla runsaasti vanhaa arvokasta puustoa. Taloa pidetty jatkuvasti lämpöisenä ja valokuitu liittymä siirtynyt vuodenvaihteessa Elisalle. Nykyinen enrgiatodistus on tehty puretun rakenteen mukaan. Lisäksi alueen luonto tarjoaa upeita mahdollisuuksia ulkoiluun ja virkistykseen ympäri vuoden. Lisäksi tilaan kuuluu myös venepaikka, Lempäälän keskustan tuntumasta, uimapaikka Kausjärveltä, matonpesu ja uinti paikka Vanajalta. Lastusten kylä on valittu vuoden kyläksikin viime vuosina ja alakoulu on lyhyen kävelymatkan päässä. https://www.lastunen.net/ Tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen ja toteuta unelmasi! Lisätiedot ja esittelyt: Mikael Riippa 045 866 1351 mikael.riippa@muutoslkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21109030
Sijainti
  • Lempäälä Lastusten kylä
  • Puutarhatie 9, 37500 Lempäälä
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2-3h, k, kph, s, erill.wc, 2 työhuonetta ja 2 vaatehuonetta
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
138,5 m²
Kokonaispinta-ala
138,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin ja rakennuspiirustuksista laskettuihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Rakennuspiirustusten mukainen asuinrakennuksen asuinpinta-ala on 138,5 m² ja kerrosala 158 m². Asuintilojen pinta-ala on laskettu rakennuspiirustuksista ja siihen on huomioitu kaikki asuinkäytössä olevat tilat.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

119 000,00 €

Velaton hinta

119 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero 279,07 €/2022. Sähkön kokonaiskulutus ollut nykyisillä omistajilla n. 22 056 kwh/2022. Vesi ja jätevesi vesiosuuskunnan hinnaston mukaisesti. Jätehuolto paikallisen urakoitsijan taksoituksen mukaan. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2009 korvausilma venttiilien lisääminen, 2010 Vesiosuuskunta, vaihtuu 1.10.2023 alkaen Lempäälän vedelle. 2012 Talon maalaus, itse tehty. Alakerran ilmalämpöpumppu. 2015 Pihavalo ajastimella. 2016 Ruukin peltikatto, Kattokeskus, Vilpe huippuimuri suihku- ja saunatilaan. Ikkunoiden maalaus, itsetehty. 2016 pirtin osuuden yläpohjan eristys Ekovillaa 60cm. Eristys palvelu Kupari. 2016 yläkerran pintojen remontoin, itse tehty. 2019 Sähköisen leivinuunin purku ja uuden 80cm halkaisijaltaan olevan pönttöuunin muuraus Pispalan takka. 2019 yläkertaan uusi ilmalämpöpumppu. 2021 Uusi Jäspi 200l lämminvesivaraaja, uudet Oraksen hanat ja käyttövesiputket, Putki Aalto. 2021 Elenian maasähköt ja valokuitu. 2023 keittiön varaston ja makuuhuoneen purku, itse tehty.
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Kohde vaatii laajan alapohjan saneerauksen. Alapohjasta löytynyt mikrobikasvustoa. Aiheuttaja todennäköisesti maaperästä nouseva kapillaarinen kosteus, kosteussivelyn teknisen käyttöiän loppuminen tai sisäilman kosteuden tiivistyminen diffuusiolla alapohjarakenteisiin.
Energialuokka
  • E (2018)
  • E-luku: 282. Voimassa 19.11.2033 asti.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Tehty olohuoneessa kosteus- ja sisäilmatekninen kuntotutkimuksen yhteydessä 24.07.2023. Sively ei sisällä asbestia.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys, lämpöpumppu
ilmalämpöpumppu myös yläkerrassa
Tulisija
Avotakka ja pönttöuuni
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: hirsi, puu
Rakennusmateriaali: Perustamistapa: betoniperustukset Sokkeli: betoniperusmuuri Alapohjarakenne: maanvastainen betonilaatta, eristys päällä ja alla muovi Ulkoseinärakenteet: hirsirakenteiset Väliseintä: puu- ja harkkorakenteiset Julkisivumateriaali: puuverhous
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Suihku
WC-tilojen kuvaus
Wc-istuin, allaskaappi, peili.
Seinämateriaalit: tapetti
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: puu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
418-431-1-323
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
5 295 m²
Tie perille
Kyllä
Rasitteet
Panttikirjat luovutetaan ostajalle lainoittamattomina.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusjärjestyksen mukaisesti rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 500 m², jonka puitteissa talousrakennuksia tai vähäistä laajennusta omakotitaloon voidaan rakentaa suoralla rakennusluvalla (rakennuslupaharkinta). Suuremmat laajennukset ovat aina erillinen suunnittelutarveratkaisukäsittely. Jäljelle jäänyttä rakennusoikeutta ei voida määritellä, koska kiinteistöllä sijaitsevien rakennusten tarkat pinta-alat eivät ole tiedossa.
Kaavoitustiedot
Lastusten osayleiskaava. Kiinteistö sijaitsee maa- ja metsätalousvaltainen alue. Alueelle on sallittua maa- ja metsätalouden harjoittamiseen liittyvä rakentaminen sekä haja-asutus rakennusjärjestyksen määräysten mukaisesti. Lempäälän kunta.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Rakennukset
Aitta, riihi ja maakellari, johon naapurilla käyttöoikeus.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lempäälä

Asuinalueena Lempäälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Riippa Mikael

Kiinteistönvälittäjä LKV, Yrittäjä

Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Muutos LKV | Pirkanmaan Laatuvälitys Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.