Huoneistokeskus Kuopio

Kerrostalo | 3h + kt + s

Tulliportinkatu 46 A 53, Keskusta, Kuopio

Hinta

438 000 €

Koko

87,5 m²

Vuosi

2022

Asunto Oy Kuopion Lehmushovi – Omalla tontilla ydinkeskustassa, tilava 87,5m² koti Tervetuloa kaupunkiasumisen ytimeen, Asunto Oy Kuopion Lehmushoviin! Tämä tilava 87,5 neliömetrin koti sijaitsee omalla tontilla, tarjoten upean mahdollisuuden asua keskellä Kuopion vilkasta ydinkeskustaa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21109150
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87,5 m²
Kokonaispinta-ala
87,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
6/7
Rakennusvuosi
2022 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2022
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

132 558,00 €

Velkaosuus

305 442,00 €

Velaton hinta

438 000,00 €

Neliöhinta

5 005,71 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

323,75 € / kk

Pääomavastike

1 297,77 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 621,52 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta, josta on 2 vuotta lyhennysvapaata valmistumisesta. Lainan ensimmäinen erä nostetaan rakentamisen alkuvaiheessa. Lainan ensimmäinen lyhennys on arvioitu olevan kesäkuussa 2025. Näin ollen lyhennysosuutta aloitetaan keräämään tammikuussa 2025, valmistumisesta joulukuun loppuun 2024 asti maksetaan pääomavastiketta ainoastaan koron osalta. Koron muutos vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Vesimaksuennakko 20,00 € / hlö / kk Kaapeli TV- ja Laajakaistamaksu 4,00 € / as / kk Autohallipaikan vastike 25,90 vahvistettu hoitovastike x osakelkm x 1,4. Moottoripyöräpaikan vastike 11,10 vahvistettu hoitovastike x osakelkm x 1,5.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Asunnoissa on parveke, ranskalainen parveke tai pihakannen tasolla oleva terassi. Parvekekaiteet ovat alumiinirunkoisia lasi-/pinnakaiteita. Nämä toteutetaan pohjapiirustuksien mukaisesti. Parvekkeille asennetaan avattavat parvekelasit pohja- ja julkisivukuvien osoittamassa laajuudessa. Lasitetut parvekkeet ovat lasituksesta huolimatta vapaasti tuulettuvia, ulkoilman sääolosuhteille alttiita tiloja. Parvekkeet varustetaan pistorasialla, valaisimella, tuuletustangolla ja irrotettavalla terassimatolla. Parvekkeiden ja terassien ovet ovat tehdasvalmisteisia yksilehtisiä, ulospäin aukeavia, ulkopuolelta alumiinivuorattuja, lasiaukollisia ovia suunnitelmien mukaisesti. Ranskalaisilla parvekkeilla on sisäänpäin aukeavat ovet. Parvekkeiden ovissa on pinta-asenteiset sälekaihtimet. Asuntojen huoneisto-ovet on yksilehtisiä ulospäin aukeavia ääni- ja paloeristettyjä vakiokerrostaso-ovia. Huoneistojen väliovet ovat vakiomallisia valkoiseksi tehdasmaalattuja laakaovia. Saunan ovet ovat kokolasiovia.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Teräsbetonia. Ulkoseinien pintamateriaali rappaus
Keittiön kuvaus
Huoneistojen keittiöissä on pohjapiirustuksen mukaisesti kalusteisiin sijoitettava erillisuuni tai compact-uuni, tasoon upotettu induktiokeittotaso, säädinkupu, jääkaappi ja pakastin tai jää-pakastinkaappiyhdistelmä sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Keittiössä on joko kalusteisiin sijoitettava mikroaaltouuni tai compact-uuni. Muut kuin kalustepeitteiset kodinkoneet ovat valkoisia tai teräksen värisiä. Topi-keittiön kiintokalusteet ja Electroluxin kodinkoneet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kosteidentilojen käsienpesualtaiden alapuolelle asennetaan allaskaappi ja yläpuolelle peilikaappi. Kylpyhuoneissa on varusteena pyyhekoukut ja wc-paperiteline sekä suihkuseinä pohjakuvan mukaisesti. Kosteissa tiloissa ja saunoissa on sähköinen mukavuuslämmitys. Kylpyhuoneissa on tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kondensoivalle kuivausrummulle (ei varausta hormiliitokselle). Kylpyhuoneen kalusteet Temal.
WC-tilojen kuvaus
Erillisissä wc-tiloissa varusteena on wc-paperiteline ja pyyhekoukut. Saunojen lauteet ja selkänojat ovat puurakenteisia.
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Säilytystilojen kuvaus
Jokaisen asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet tuottavat oikeuden hallita huoneiston numerolla osoitettua irtaimistovarastoa.
Kattomateriaalin kuvaus
bitumihuopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kuopio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kellarikerroksessa sijaitsevat yhtiön hallinnassa oleva autohalli sekä yhteistilat, väestönsuoja, talovarasto, siivoustila, irtainvarastot, tekniset tilat ja pyörä-/ulkoiluvälinevarasto. Lisäksi yhtiön yhteistiloja, irtainvarastoja, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastoja, kuivaushuone sekä jätehuone sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.
Rakennus liitetään kunnalliseen vesi-, viemäri-, sähkö- ja kaukolämpöverkostoon.
Asuntojen ilmanvaihtojärjestelmänä on huoneistokohtainen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla (LTO). Ilmanvaihtokone sijoitetaan asunnon kylpyhuoneeseen pohjapiirroksen mukaisesti. Asunnot on varustettu huoneistokohtaisella sähkön ja veden (kylmä ja lämmin vesi) mittauksella. Asunnoissa on verkkovirtatoimiset paristovarmennetut palovaroittimet. Yhtiössä on kaapelitelevisioverkko. Asunnot varustetaan yleiskaapelointijärjestelmällä, joka mahdollistaa mm. kiinteän internetyhteyden. Huoneistojen ja ulko-oven välille asennetaan ovipuhelinjärjestelmä.


Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 1 Autohallipaikkoja: 28

Energialuokka
B (2018)
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kuopion kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kuopion Lehmushovi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Lisäksi yksi moottoripyöräpaikka

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuopio

Asuinalueena Keskusta, Kuopio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hyvönen Jari

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Huoneistokeskus Kuopio

Huoneistokeskus Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.