Kiinteistöpori Oy Airi Vuorisalo LKV
Kiinteistöpori Oy Airi Vuorisalo LKV

Omakotitontti

Rännärinraitti, Ruosniemi, Pori

Hinta

21 000 €

Koko

1 355

Rauhallisella paikalla 1355m2 määräala, joka muodostaa asemakaavassa tontin. Tontti rajoittuu yhdeltä sivulta kaupungin puistoalueeseen. Rakennusoikeus 271 k-m2.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21111669
Sijainti
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

21 000,00 €

Velaton hinta

21 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
609-437-4-176
Tontin pinta-ala
1 355 m²
Lisätietoja tontista
Vesi- ja viemäriliittymät kadulla. Viemäröinti menee paineviemäriin, jolloin tarvitaan kiinteistökohtainen pumppaamo. Vesi- ja viemäriliittymän hinta on 3484,40 euroa, josta viemäriliittymän osuus on 2170 euroa (kaupunki antaa viemäriliittymästä 50% alennusta, kun on paineviemäröinti), liitokset liittymiin maksaa 698 euroa ja vesimittari 320 euroa. Hinnat ovat vuodelta 2019, tarkistettava kaupantekohetkellä.Lohkomiskustannuksista vastaa ostaja. tontin kaavamerkintä on AO67= Erillispientalojen korttelialue. Tontin pinta-alan tulee olla vähintään 1000 m2. Asuinhuoneistojen lukumäärä saa olla yli 1500 m2:n tonteilla kaksi ja pienemmillä yksi. Uudisrakennusten tulee sopeutua mittakaavaltaan ympäristöön. Yli 100 m2:n suuruisissa asuinrakennuksissa tulee vähintään osa huonetiloista sijoittaa toiseen kerrokseen. Autosuoja tulee rakentaa erillisenä. Päärakennuksen kattorakenteiden ylin korkeusasema ympäröivästä maanpinnasta saa olla enintään 8 metriä ja talousrakennuksen enintään 5,5 metriä. Talousrakennus saa olla enintään 6,5 metriä leveä. Kattomuoto on harjakatto. Asuinrakennusten julkisivumateriaalina saa käyttää vain peittomaalattua puuta. Talousrakennusten julkisivuissa saa käyttää myös muita ympäristöön soveltuvia materiaaleja. Olemassa oleviin rakennuksiin tehtävien muutosten sopeutumiseen ympäristöön on kiinnitettävä erityistä huomiota. Rakennuksen etäisyys naapuritontin rajoista on oltava vähintään 4 metriä, kuitenkin niin, että olemassa olevia rakennuksia saa korjata ja korvata. Tällä hetkellä kaupankohteen muodostavat määräala tilasta 609-437-4-176 ja määräala 609-437-4-104-501M
Lisätietoja rakennusoikeudesta
e=0,2
Kaavoitustiedot
Porina 02-6234100
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pori

Asuinalueena Ruosniemi, Pori

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vuorisalo Christer

LKV,LVV, Julkinen kaupanvahvistaja

Kiinteistöpori Oy Airi Vuorisalo LKV

Kiinteistöpori Oy Airi Vuorisalo LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.