Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Omakotitontti

Rantatie 141, Rantatie, Tuusula

Hinta

249 000 €

Koko

2 589

Rakenna Tuusulan Rantatielle! Myynnissä 2 589 m2 kiinteistö, jossa - Rakennusoikeutta reilu 380 m2 - Mahdollisuus rakentaa kaksi omakotitaloa hallinnanjakosopimuksella - Kiinteistöllä on osuus rannassa olevaan venevalkamaan Olemassa olevat rakennukset myydään purettaviksi. Kiinteistöä lähes vastapäätä on Lähdeniemenpuisto, jossa on jalkapallokenttä sekä Tuomalan veneranta, josta voi tiedustella itselleen venepaikkaa. Kattavat lähipalvelut ja juna-asema löytyvät noin 3-4 km päästä Järvenpään puolelta. Junamatka Rautatientorille kestää noin 30 min. Voit tarjota kerros- tai rivitalohuoneistoa vaihdossa. Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä niin saat lisätietoja ja voidaan sopia esittelystä! Nettiporttaalin tiedot ovat vajavaisia, joten pyydä virallinen myyntiesite. HUOM! Rakennus on tällä hetkellä asuttu, joten ethän vieraile kiinteistöllä omin päin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21128069
Sijainti
  • Tuusula Rantatie
  • Rantatie 141, 04310 Tuusula
Vapautuminen
Muu ehto: 3 kk kaupasta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

249 000,00 €

Velaton hinta

249 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 1 321.12 euroa / vuonna 2024

Kohteen lisätiedot
- Tontilla on 1960-luvulla valmistunut huonokuntoinen, puurakenteinen, noin 70 m2 asuinrakennus sekä erilaisia rakennelmia, jotka myydään purettavaksi. - Rakennus on loppukatselmuksessa hyväksytty ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty. Rakennukseen ei ole tehty myös muita haitta-ainekartoituksia. - Öljysäiliö poistettu maasta vuonna 2016 (arvio). - Saostuskaivot 3 kpl. - Maalämpöputkisto (ei käytössä, sisältää alkoholia). - Maapohja savea, edellyttää rakennuksen paaluttamisen. - Kesällä 2023 Caruna muuttaa ilmakaapelin maakaapeliksi. Sähköpääkeskus siirtyy Rantatie 141 tontin länsikulmaan. Caruna maksaa kiinteistön omistajalle kertakorvauksena 30 euroa.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
Saostuskaivo x 3 kpl
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesiliittymä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
858-415-3-104
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 589 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kiinteistön pinta-ala on 6.3.2023 päivätyn kiinteistörekisteriotteen mukaan 2 600 m2, joka sisältää osia katu- ja puistoalueesta. Kiinteistön kaavan mukainen tontin pinta-ala on Maanmittauslaitoksen kiinteistörajatiedon mukaan 2589 m2, jonka mukaan rakennusoikeus lasketaan.
Rakennusoikeuden pinta-ala
388 m²
Tehokkuusluku
0.15
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Koko rakennusoikeuden hyödyntäminen edellyttää olemassa olevien rakennusten purkua. Kiinteistö kuuluu Tuusulanjärven kulttuurimaisemaan, joten rakennuksille tulee hakea purkulupaa ja liittää hakemukseen valokuvat rakennuksista. Hakemuksen ja sen liitteiden perusteella kysytään tarvittavat viranomaislausunnot. Tämän jälkeen hakemus käsitellään. Purkuluvan hinta on 300 € / lupa. Jos purkulupa sisältyy rakennuslupahakemukseen maksu on 150 € / lupa. Talousrakennuksen purkamisesta ei peritä maksua.
Kaavoitustiedot
Alueella on voimassa asemakaava, ohjeellinen tonttijako. Rakentaminen ei edellytä tilan muuttamista tontiksi.
Rakennukset
Kiinteistö myydään rakennuspaikaksi ja rakennukset purettaviksi. Kiinteistöllä on 1960-luvulla valmistunut huonokuntoinen, puurakenteinen, noin 70 m2 asuinrakennus sekä erilaisia rakennelmia.
Palvelut
Koulut: Tuomalan koulu 1-6 lk n. 950 m
Kirkonkylän koulu 1-6 lk n. 3,8 km
Hyökkälän koulu 1-9 lk n. 5,5 km
Hyrylän yläaste n. 7,4 km
Palvelut: Kattavat palvelut Järvenpäässä: mm. Prisma n. 3,3 km ja K-Citymarket n. 4,4 km, jäähälli n. 4,9 km, apteekki n. 3,5 km ja erikoismyymälöitä ja - palveluja sekä kahviloita ja ravintoloita 4 km säteellä.
Palvelut Tuusulassa: mm. jalkapallokenttä n. 50 m, Tuusulan golfklubi n. 3,4 km, kirjasto n. 5,6 km, uimahalli n. 5,8 km, S-Market n. 6,3 km, urheilukeskus n. 7,1 km.
Muut palvelut: Viehättävä Rantatie on neljän kilometrin pituinen aikamatka historiaan ja taiteeseen. Museotien varrelta löydät mm. Halosenniemen, Lottamuseon ja Erkkolan.
Päiväkodit: Useita päiväkoteja 5-6 km säteellä.
Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki n. 200 m, josta bussi 665 Hyökännummi-Hyrylä. Järvenpään rautatieasema n. 3,7 km, josta junalla Helsingin Rautatientorille n. 30 min.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiainen Ann-Mari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.