ROOF LKV Tampere Oy
ROOF LKV Tampere Oy

Omakotitalo | 3mh, k, oh, eril. wc, vh, kph, s.

Majakkakatu 3, Reuharinniemi, Tampere

Hinta

340 000 €

Koko

131 / 150 m²

Vuosi

1983

Arvostetulta ja kovasti pidetyltä Reuharinniemen alueelta omatonttinen tyylikäs omakotitalo. Tässä aikansa arkkitehtuuria edustavassa kodissa on mukavan avara tunnelma. Kaunis takka rajaa kivasti olohuoneen ja ruokailutilan omiksi tiloikseen. Vuonna 2011 toimivaksi remontoitu keittiö kivitasoineen on hulppean kokoinen ja kaappitilaa riittää vaativampaankin makuun. Pesutilat on päivitetty 2019 ja erillinen wc 2021. Muita asuinpintoja on päivitetty vuosien saatossa, viimeksi vuosina 2022-2023. Vuonna 2022 lämmitysjärjestelmä on muutettu ilmavesilämpöpumppuun ja käytössä on miellyttävä ilmalämmitys. Ilmalvesiämpöpumppu on asennettu 2022 ja lämmitysjärjestelmää tukemaan on liitetty myös aurinkopaneelit vuonna 2023. Viilennyksestä helteillä huolehtii ilmalämpöpumppu. Sijainti on ihanteellinen. Mahtavat rantaa mukailevat ulkoilureitit alkavat jo kotiovelta. Lielahden kattavat palvelut ovat muutaman kilometrin päässä. Bussipysäkille sekä tulevalle ratikkapysäkille on matkaa noin 600 m. Tähän kauniiseen kokonaisuuteen kannattaa tulla tutustumaan paikan päälle! TIEDUSTELUT JA ESITTELYT: Sari Uusitalo, LKV / 050 501 0667 tai sari.uusitalo@roof.fi Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21161011
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, k, oh, eril. wc, vh, kph, s.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
131 m²
Muiden tilojen pinta-ala
19 m²
Kokonaispinta-ala
150 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala 131 m2, joka käsittää keittiön, olohuoneen, eteisen, vaatehuneen, kolme makuuhuonetta, wc:n ja kylpyhuoneen. Muut tilat 19 m2. Asuinrakennus kokonaisala 150 m2. Asuinrakennuksen asuintilojen pinta-ala ei ole tiedossa, eikä pinta-aloja ole tarkistusmitattu. Pinta-alatiedot perustuvat rakennuspiirustuksessa mainittuihin huoneisto-, kerros- ja kokonaisala tietoihin. Autotallin/varaston pinta-ala 45 m2. Edellä mainitut pinta-alat saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi täten myyntiesitteestä ja ilmoitetusta tiedosta poiketa olennaisesti. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
Muu ehto: viimeistään 2 kk kaupanteosta/sop.mukaan

Hinta

Myyntihinta

340 000,00 €

Velaton hinta

340 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

505,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

50,00 € / kk

Puhtaanapito

16,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutus vuodelta 2023 on noin 12 000 kWh, sisältää lämmityksen ja käyttösähkön. Öljylämmitys vaihdettu ilmavesilämpöpumppuun lokakuussa 2022. Sähkönkulutuskustannus on noin 130 euroa/kk ja perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut. Kilowattitunnin hinta on ollut 13 snt/kWh. Sähkön siirto: perusmaksu 29,85 e/kk + energiamaksu 2,9264 snt/kWh + sähkövero 2,79372 snt/kWh. Kustannukset kattavat lämmityksen ja käyttösähkön. Ostajan on hyvä huomioida, että sähkön hinta voi vaihdella suurestikin edellä mainitusta riippuen sähkön tarjoajasta, tehdystä sopimuksesta sekä sähkön vallitsevasta markkinatilanteesta. Edellä mainittu kiinteistövero on vuoden 2023 verotieto. Ostajan tulee ottaa myös huomioon, että kiinteistövero tarkistetaan vuosittain ja muutokset kiinteistöverossa ovat mahdollisia. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen ja tuulikaappi.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet (makuuhuoneissa), ilmalämpöpumppu, jätesäiliö.
Tehdyt remontit
Huopakate uusittu 2001-2005 välisenä aikana, keittiöremontti 2011, viemärit kuvattu 2018, kylpyhuone saneerattu 2019 ja kylpyhuoneen käyttövesiputket uusittu 2019, erillinen wc saneerattu ja käyttövesiputket uusittu 2021, asuinhuoneita remontoitu vuosien saatossa, viimeisimpänä makuuhuoneen seinät maalattu ja kattoon mdf-paneelit 2022, lämmitysjärjestelmä vaihdettu öljylämmityksestä ilmavesilämpöpumppuun 2022, autotallin kate uusittu 2023, ulkoverhouslautoja uusittu talon osalta osaksi ja autotallin osalta kokonaan sekä maalattu, aurinkopanelit 2023.
Pintaremonttia vuosina 2022-2023.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Energiatodistus öljylämmityksen ajalta, vanhentunut.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994. Asuinrakennuksessa ei ole tehty asbestikartoitusta. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaus- ja rakennustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämpöpumppu, ilmavesilämpöpumppu
aurinkopaneelit, 3 kWp järjestelmä (8kpl) asennettu 2023
Ilmalämmityskone (Valmet Kotilämpö) alkuperäinen mutta ilmavesilämpöpumppu on uusittu 2022.
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Rakennusmateriaali: Puurunko, tiiliverhous. Harkkosokkeli.
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu 2011. Varustus: Jääkaappi/pakastin (tuplat), induktioliesi, erillisuuni kirtoilmalla, liesituuletin (suodatin), integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone. Seinät: Maalattu / Tapetti / Kaakeli. Työtasot: Kivi. Lattia: Korkki.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu 2019. Varustus: Wc-istuin, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, kylpyhuonekaapisto. Lattiassa käyttövesiputkikierrolla lämmitys. Seinät: Kaakeli. Lattia: Laatta. Laatan päälle tehty polyuretaanipinnoitus lattiaan.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc remontoitu 2021. Varustus: Peilikaappi, allaskaappi, lattiakaivo. Seinät: Kaakeli. Mikrosementtipinnoite. Lattia: Laatta.Mikrosementtipinnoite.
Saunan kuvaus
Valmius puukiukaalle. Varustus: Sähkökiuas. Seinät: Puu. Lattia: Laatta. Laatan päälle tehty polyuretaanipinnoitus lattiaan.
Olohuoneen kuvaus
Seinät: Tapetti. Lattia: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät: Maalattu / Tapetti. Lattia: Parketti / Laminaatti.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Tasakatto/pulpettikatto.
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-273-2725-11
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
517 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
195 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO150 Enintään kahden perheen rakennusten korttelialue, jossa yläindeksi ilmoittaa tonttikohtaisen maksimikerrosalan neliömetreinä. Sallitun varsinaisen kerrosalan lisäksi saadaan rakentaa 30 % talousrakennusten kerrosalaa. 1/2 I Roomalainen numero, joka osoittaa rakennusten suurimman sallitun kerrosluvun. Roomalaisen luvun edessä olevan murtoluvun osoittama osa rakennuksen pohjapinta-alasta saadaan kaavassa määrätyn kerrosluvun estämättä käyttää asuintiloiksi, joka sijoitetaan kaavassa lukumäärältään mainittujen kerrosten alapuolelle Rakennuslupa: 150 + 45 m2
Kaavoitustiedot
Vahvistamispvm: 28.10.1974

AO
Enintään kahden perheen rakennusten korttelialue.

Lisätietoa kaavoituksesta antaa:
Tampereen palvelupiste,
Frenckellinaukio 2 B, 3310 Tampere,
p. 041 730 8168,
tampereenpalvelupiste@tampere.fi
https://kartat.tampere.fi/oskari/
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Lämmin autotalli/varasto, sama lämmitysjärjestelmä kuin talossa.
Palvelut
Koulut: Lentävänniemenkoulu n. 1,1 km.
Lielahden koulu n. 2,7 km.
Palvelut: K-Market Lentävänniemi n. 1,0 km.
S-market Niemenranta n. 1,5 km.
Prisma Lielahti n. 3,3 km.

Lielahden palvelut n. 3,5 km.
Päiväkodit: Päiväkoti Touhula, VekaraPolku n. 1,1 km.
Lentävänlaakson päiväkoti n. 1,6 km.
Verkkanappulat Nappulaniemi n. 1,6 km.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n. 450 m. Rakenteilla Tampereen raitiotien osa 2, joka sisältää osuuden Pyynikintorilta Lentävänniemeen Santalahden, Hiedanrannan ja Niemenrannan alueiden kautta. Osan 2 rakentaminen on käynnissä ja se otetaan käyttöön vaiheittain. Liikennöinti osalla 2A Pyynikintorilta Santalahteen aloitettiin 7.8.2023. Ratikkaliikenne osalla 2B Santalahdesta Lentävänniemeen on tavoitteena aloittaa 7. tammikuuta 2025. Osan 2 toteuttamisesta päätettiin Tampereen kaupunginvaltuustossa 19.10.2020.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Reuharinniemi, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uusitalo Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV

ROOF LKV Tampere Oy

ROOF LKV Tampere Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.