Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Omakotitalo | 3h + k + khh + kph + s + 2wc + p + 2terassi + autokatos (121 m2)

Tilhiparvenreitti 7, Lintuvaara, Espoo

Hinta

429 000 €

Koko

74 / 121 m²

Vuosi

2020

Elegantti vuonna 2020 valmistunut Lammin kivitalo Lintuvaarassa tarjoaa korkealaatuista asumista kahdessa tasossa. Selkeä pohjaratkaisu huokuu harkittua suunnittelua, jossa jokainen neliö on hyödynnetty viisaasti. Sisääntulokerrokseen sijoittuu ihanan raikas ja tilava kodinhoitohuone, jonka kautta on kulku ylelliselle saunaosastolle. Rentouttavista löylyistä pääsee suoraan terassille vilvoittelemaan. Omassa rauhassaan on toinen kodin makuuhuoneista. Eteisen kaapeista, kodinhoitohuoneesta ja makuuhuoneen kaapeista löytyy runsaasti säilytystilaa, mikä helpottaa arjen järjestelyjä. Yläkerrassa avokeittiö ja olohuone muodostavat viihtyisän kokonaisuuden ja suurista lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista tulviva valo luo tilaan avaruutta ympäri vuoden. Asunnon levyinen suuri lasitettu terassi toimii kesällä juhlien keskipisteenä ja syksyllä- ja talvella pimeiden iltojen kohokohtana. L:n muotoisessa keittiössä on integroidut kodinkoneet ja runsaasti kaappitilaa. Vaalea parketti ja tyylikkäät pintamateriaalit nostavat asunnon aivan omalle tasolleen. Täällä esteetikon silmä lepää. Lämmitysjärjestelmänä toimii ekologinen ilmavesilämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Pihaan mahtuu kaksi autoa, joista toiselle on paikka autokatoksessa. Tontti on Espoon kaupungin vuokratontti hallinnanjakosopimuksella. Tontti on mahdollista lunastaa omaksi kaupungilta. Tämä upea koti sijaitsee Lintuvaarassa, joka tunnetaan suosittuna ja rauhallisena asuinalueena, missä arki sujuu mutkattomasti. Alueen vahvuutena on sen läheisyys kouluihin, päiväkoteihin ja palveluihin. Koulumatkat taittuvat kätevästi kävellen turvallisen ja helpon reitin kouluun. Lintuvaara tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun ja liikuntaan. Lähialueen vehreät puistot ja ulkoilureitit houkuttelevat liikkumaan ja nauttimaan luonnosta. Lisäksi alueelta löytyvät erinomaiset urheilumahdollisuudet, kuten urheilukentät, maauimala, kuntosalit jne, jotka innostavat aktiiviseen elämäntapaan. Kauppakeskus Selloon on muutaman minuutin ajomatka, mikä tekee ostosten tekemisestä vaivatonta ja nopeaa. Sello tarjoaa laajan valikoiman kauppoja, ravintoloita ja moninaisia muita palveluita. Lisäksi hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat vaivattoman matkan pääkaupunkiseudun muihin osiin. Lämpimästi tervetuloa! Myyntiä hoitaa: LAURI KATAS | LKV, LVV, KiAT, Partner 040 9522 145 | lauri@bo.fi www.facebook.com/haapamakikatas IG @haapamakikatas

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21171375
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + khh + kph + s + 2wc + p + 2terassi + autokatos (121 m2)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74 m²
Muiden tilojen pinta-ala
47 m²
Kokonaispinta-ala
121 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukainen asuinhuoneistoala 74 m2, kerrosala 92 m2 ja kokonaisala 121 m2. Yläkerta: lasiterassi 18 m2 + parveke 24 m2 Alakerta: terassi 14 m2 + autokatos 28 m2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

429 000,00 €

Velaton hinta

429 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

299,00 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

260,00 € / kk

Puhtaanapito

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus 7404,56 kWh (2022, 2021) 0,06meur/kWh. Sähkö 500,57 eur/ vuosi + siirto 295 eur + 205 eur sähkövero Yht. 1000,57 eur/vuosi. Jätemaksu (biojäte, sekajäte, monilokero: muovi/kartonki/lasi/metalli) n. 250e/ vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen, autokatos, tekninentila/varasto, lasitettu lasiterassi (jossa infrapunalämmitin), lisäksi erikseen parveke länteen. Yläkerran parvekkeelle voi asentaa porealtaan ja sille on sähkövaraus.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Yläkerran wc:n peili, pyykinpesukone & kuivausrumpu
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilmavesilämpöpumppu
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni, Rakennusmateriaali: Kantavat rakenteet ja julkisivu betonia. Lammi lämpökivi LL400 Puurimoitus.
Keittiön kuvaus
Tyylikäs Petra-keittiö. Varustus: Integroitu jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, uuni ja astianpesukone. Induktioliesi, liesituuletin, kaapistot. Välitila: Valkoinen lasi. Työtasot: Laminaatti. Seinät maalattu, lattia parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustus: Sadesuihku, ikkuna. Seinät ja lattiat laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran wc: seinä wc-istuin, allas, allaskaappi, peili, bidee ikkuna ulos. Alakerran wc: seinä wc-istuin, allas, allaskaappi, peili, bidee, ikkuna ulos. Lattiat laattaa, seinät maalattu.
Saunan kuvaus
Tulikiven valkoinen sähkökiuas, ikkuna. Lauteet, seinät ja katto puuta. Lattia laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneen varustus: pesukoneliitäntä, allas, allaskaappi, kaapistot, ulko-ovi terassille. Lattiat laattaa, seinät maalattu.
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Takkavaraus. Seinät maalattu, lattiat parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät maalattu, lattiat parkettia.
Säilytystilojen kuvaus
Portaiden alla sisävarasto, eteisen vaatekaappi järjestelmä, kodinhoitohuoneen kaappijärjestelmä, makuuhuoneiden liukuovivaatekaapit. Erinomainen kunto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
49-50-333-8
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
633 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin (1951:10=100) siten, että perusvuokrana on edellä mainittu vuokra ja perusindeksilukuna vuoden 2018 toukokuun indeksiluku (1946). Vuokra tarkistetaan 1.1.2020 alkaen kalenterivuosittain edellisen kalenterivuoden keskimääräIsen indeksipisteluvun (vertausluku) mukaisesti siten. että perusvuokraa korotetaan tai alennetaan samassa suhteessa kuin vertausluku on perusindeksilukua suurempi tai pienempi. Erillinen sitova tonttijako tullut voimaan 4.4.2018.
Tehokkuusluku
0.25
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, kaavoitus. www.espoo.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatoksessa on varaus sähköauton latauspistokkeelle!
autokatos
Tontin vuokraaja
Espoon kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
30.12.2078
Tontin vuokra
2 939 € / vuosi
Palvelut
Koulut: Lintuvaaran koulu n. 1,5 km
Palvelut: Ruokakauppa n. 2 km
Kauppakeskus Sello n. 4 km
Päiväkodit: Lintuvaaran päiväkoti n. 1,5 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Lintuvaara, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katas Lauri

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, partner

Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Bo LKV Espoo | Lauri Katas Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.