Haave LKV Raumanmeri
Haave LKV Raumanmeri

Kerrostalo | 2h + k

Ruoripolku 1, Merirauma, Rauma

Hinta

45 000 €

Koko

59 m²

Vuosi

1979

Toteutetaanko kotihaaveesi? Merirauma, kävelymatkan etäisyydellä lähipalveluista kolmannen kerroksen peruskuntoinen, tilava ja avarasti pohjaratkaistu kaksio. Lasitettu parveke. Tässä mahdollisuus edullisesti ensikotiin tai sijoitusasunnoksi! Luonnonläheinen sijainti ulkoilmaa arvostavalle, meri ja uimaranta aivan vieressä. Pyörätiet sekä hyvät bussiyhteydet keskustaan. Soita ja sovi oma näyttöaikasi. Ota yhteyttä: Linda Leino Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja Haave LKV www.haavelkv.fi 050 5691732 linda.leino@haavelkv.fi https://www.facebook.com/lindaleinolkv HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21174749
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
59 m²
Kokonaispinta-ala
59 m²
Lisätietoja pinta-alasta
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1979
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
Muu ehto: vuokrattu lyhytaikaisin sopimus (Airbnb)

Hinta

Myyntihinta

45 000,00 €

Velaton hinta

45 000,00 €

Neliöhinta

762,71 €/m²

Vastike

Hoitovastike

236,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

236,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,sisäänvedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Välttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattiamateriaali: lauta
Varusteet: peili, suihku, wc
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
pulpettikatto, tasakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
huopakate, peltikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Rauman Talokeskus Oy, Timo Nyroos timo.nyroos@talokeskus.com
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Jäähdytetty kellari, Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna, Kuivaushuone, Kellarikomero, Väestönsuoja, Askarteluhuone
Muuta taloyhtiöstä
Kuntotutkimukset: Kuntoarvio 2020, hissien kuntoarvio 2012.
Tehdyt remontit
1990: Piha asfaltoitu. 1992: parvekelinjat saneerattu. 1995: lämmönsiirrin uusittu. 1996: lämpöverkosto tasapainotettu. 1999: kattopinnoitteet uusittu. 2002: A-talon pohjois- ja B-talon itäpuolen salaoja ja sokkelin vesieristys uusittu, piha-aluetta kunnostettu pihasuunnitelman mukaisesti, jätekatos rakennettu, parvekkeettomien ikkunoiden alapuitteisiin alumiinilista ja tuuletusluukkujen ritilä. 2003: ilmanvaihtohormit nuohottu, muovimatolla vesieristettyjä asuntojen pesuhuoneita korjattu. 2004: autolämmityspistokkeet ja ulkovalaisimet uusittu, B-talon itäpuolen ikkunapuitteet ja ikkunoiden välielementit maalattu ulkopuolelta, asfalttipiha-alueen ja autopaikka-alueen väli kunnostettu. 2005: A-talon pohjoispuolen ikkunapuitteet ja ikkunoiden välielementit maalattu ulkopuolelta. 2006: A-talon etelä - B-talon länsijulkisivun ikkunat maalattu. 2007: elementtisaumaukset uusittu, B-rapun hissin ohjauskeskus uusittu. 2007-2008: talojen saunaosastot remontoitu. 2009: hissien korien liukupinnat uusittu, grillikota rakennettu, sadevesikaivot ja salaojaputket puhdistettu. 2010: D ja E rappujen ulkoportaat uusittu ja kaikkien ulkoportaiden (5) yhteyteen asennettu rst-kaide n. 3 m. 2011: jätekatos maalattu, hissikorjauksia; A-rapun hissin vastapainon liukupinnat, nopeuden rajoittimen köysi, kannatinköydet, B-rapun hissin vastapainon liukupinnat, nopeudenrajoittimen köysi, B-talon ulkotikkaiden turvakisko asennettu. 2012: A-talon kylmiön koneisto uusittu, rappu- ja kellarikäytävien valaistus liiketunnistinvalaisimiksi (uusittu 2018). 2013: B-talon kylmiön koneisto uusittu, ikkunat- ja parvekeovet uusittu, pihavalaistusta parannettu, poistoilmakanavat puhdistettu ja ilmamäärät säädetty. 2014: lukkoremontti. 2015: rappukäytävien ovet uusittu ja varustettu koodilukolla. 2016: parvekelinjat pesty ulkopuolelta. 2017: parvekelinjojen ulkopuolien maalausremontti. 2018: piha-alueen istutusten osittain uusiminen ja alueen kunnostaminen, hissikonehuoneiden kattojen ja seinien uudelleen verhoilu. 2019: pohjaviemärit huuhdeltu ja kuvattu, A-talon parvekkeiden puolen salaoja ja patolevyt asennettu tehty. 2020: kellarikerroksen ulko-ovien (2 kpl, A ja B-talo) uusinta sekä A-talon kellarikerroksen kaksi palo-ovea, kylmiöiden kohdenssivesiputkistojen teko. 2021: elementtisaumaukset uusittu, hissi A ja B nopeuden rajoittimen ja teräsköyden uusinta, lämmönjakohuoneen saneeraus (lämmönvaihdin laitteineen uusittu), A-talon kellarikerroksen lattiapinnoitteiden uusiminen. 2022: A-talon saunan saneeraus.
Tulevat remontit
Kiinteistön kunnossapitotarveselvitys 2022-2026; 2022 osalta toteutettu, 2023: salaojien kunnon tarkistus (kustannusarvio 3 t€). 2024: ilmanvaihtohormien puhdistus ja ilmamäärien säätö (5 t€). 2025: patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen ( 1 t€), hissien peruskorjaus (80 t€). 2026: ei toimenpiteitä. Lisäksi: putkistosaneerauksen hankesuunnittelu päätetty aloittaa.
Energialuokka
D (2013), ET=143
Tontin koko
7 701 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
AK19.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-Oy Merikotilo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Hallintaoikeuskatospaikkoja lämmityspistokkeella 26 kpl, vuokrattavia lämmitystolppapaikkoja 32 kpl, vieraspaikkoja 4 kpl

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rauma

Asuinalueena Merirauma, Rauma

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Leino Linda

Toimitusjohtaja, YKV, LKV, LVV, KiAT, julkinen kaupanvahvistaja

Haave LKV Raumanmeri

Haave LKV Raumanmeri

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.