KBH Group Oy

Omakotitontti

Kallvikinrinne 11, Saunalahti, Espoo

Hinta

575 000 €

Koko

456

Upea tontti merinäkymin! RANTARIVIN TONTIT ALKAEN 365 000 EUROA, KYSY LISÄÄ!! Ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa lähelle rantaa ja upeiden maisemien äärelle Saunalahteen. Jos olet hetkeäkään haaveillut upeasta uudesta alueesta, johon rakentuu useampi upea talo eikä naapurissa näy purkukunnossa olevia rakennelmia ja huippuna vielä merinäkymä niin olet juuri oikeassa paikassa. Täällä voit toteuttaa unelmasi. Tontti on todella lähellä merta ja rannalle onkin omasta pihasta vain muutama askel. Rannassa on laituri josta pääsee uimaan. Tulevaisuudessa rantaa muokataan kaupungin toimesta ja siihen rakentuu rantaraitti. Tällä ilmoituksella myydään hallinta-aluetta E. Hallinta-alueita on useampia niin rantarivissä kuin seuraavassakin joten ole rohkeasti yhteydessä jos haluat rakentaa kotiunelmasi upeisiin merimaisemiin. Voit ottaa nykyiset parhaat naapurisi, ystäväsi tai vaikka isovanhemmat mukaan rakentamaan naapuriin niin saatte täydellisen yhteisön aikaiseksi. Jokaiselta hallinta-alueelta on upea maisema merelle. Tontit ovat rinnetontteja, osa loivempia, osa jyrkempiä. Rakennusoikeutta on n. 125m2+20% per hallinta-alue mutta alle pystyy toteuttamaan kellarin joten yli 250m2 talon rakentaminen on mahdollista. Tontit ja niiden hallinta-alueet muodostavat yksityisen alueen jonka läpi ei ole muilla kulkua rantaan. Alue on mahdollista varustaa portilla joten ulkopuoliset eivät pääse alueelle. Kaikille alueen tonteille ja hallinta-alueille kuuluu oikeus rantaan vievälle kävelytielle. Kaikki tontit ovat as. oy muotoisia joten varainsiirtovero on vain 1,5%! Kysy rohkeasti vaihtoehtoja, kerron mielelläni lisää. Aluetta voi mennä omatoimisesti katsomaan mutta parhaan kuvan alueesta saat varmasti kun pyydät minut mukaan. Tämän kohteen sinulle myy, JANNE KIESELBACH Kiinteistönvälittäjä, LKV 045 806 8299 janne@kbh.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21182131
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

575 000,00 €

Velaton hinta

575 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Kunnallistekniikka on lähellä mutta tulee vetää hallinta-alueelle. Tekniikan vetämisestä vastaa alueen tontit yhteisesti.
Viemäri
Kunnallistekniikka on lähellä mutta tulee vetää hallinta-alueelle. Tekniikan vetämisestä vastaa alueen tontit yhteisesti.
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
456 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koko tontin pinta-ala on 4331m2 joka on jaettu seitsemään hallinta-alueeseen joiden koot ilmenee hallinnanjakokartasta (ilmoituksen kuvissa). Tässä myytävä alue E on pinta-alaltaan 456m2. Jokainen hallinta-alue on oma asunto-osakeyhtiönsä. Hallinta-alueelle E rakennettavan rakennuksen maksimi korkeus on 11,5 metriä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
125 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuoikeus on per hallinnanjako alue 124,4m2 + 20% lisätilaa ja alle voi rakentaa kellarin.
Kaavoitustiedot
Espoon Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Tontin edessä kaupungin omistama ranta ja tulevaisuudessa rantaraitti. Rannassa laituri.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Saunalahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kieselbach Janne

Kiinteistönvälittäjä, LKV

KBH Group Oy

KBH Group Oy
KBH Group Oy

Mannerheimintie 134 LT 1,
00270 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.