Muu

Saukonojantie 156, Laitio, Lieto

Hinta

122 000 €

Koko

31 050

Tontista noin 2/3 on metsää ja noin 1/3 on peltoa. Kiinteistö/tontti sijaitsee suunnittelutarvealueella. Kiinteistölle voidaan toteuttaa 1 uusi rakennuspaikka. Rakentaminen edellyttää suunnittelutarvepäätöstä ja mahdollisen myönteisen päätöksen jälkeen rakennuslupaa. Lisätiedot Liedon kaupungilta. Tontilta aukeaa pitkälle komeat pelto- ja metsämaisemat. Liedon keskusta on noin 2 kilometrin päässä. Ostaja vastaa sähkö- ja vesiliittymistä. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4%. Tontti terveisin, Stefan Virtanen Kiinteistönvälittäjä | LKV | KTM | Yrittäjä stefan@stevilkv.com | 0400 999 900 www.stevilkv.com

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21185850
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

122 000,00 €

Velaton hinta

122 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Kiinteistöön liittyen on nykyisen omistajan toimesta toimitettu kaupungille ennakkotiedustelu. Ennakkotiedustelusta annetussa viranhaltijapäätöksessä on todettu, että kiinteistölle on mahdollista perustaa yksi uusi rakennuspaikka. Lohkomisella ei ole mahdollista lisätä rakennuspaikkojen määrää. Haja-asutusalueilla ei Liedossa määritetä mitään varsinaista neliömääräistä rakennusoikeutta, vaan suunnittelutarveratkaisussa määritetään mitä rakennuksia tontille on tarkoitus rakentaa. Muiden pienempien talousrakennuksien, pihasaunojen yms. rakentamiselle myöhemmin ei ole estettä tämän kokoisella kiinteistöllä. Saukonojan alueella kulkee Saukonojan vesihuolto-osuuskunnan paineviemäri, sekä kaupungin vesijohto. Viemäri- ja vesijohto kulkevat tämän kiinteistön kohdalla Saukonojantien vieressä tien koillispuolella. Kyseinen kiinteistö sijaitsee vedenottamon suoja-alueella, joten rakentaminen edellyttää liittymistä viemäriverkkoon. Lisätietoja viemäriin liittymisestä ja liittymiskustannuksista voi kysyä suoraan Saukonojan vesihuolto-osuuskunnalta http://sveok.fi/. Kaupungin vesijohtoon liittyvissä asioissa voi kysellä suoraan Liedon vedeltä: sinikka.korhonen@lieto.fi tai sari.peltola@lieto.fi. Muuta oleellista: kiinteistölle kulkee tieoikeus naapurissa olevan peltokiinteistön 423-414-1-73 läpi Saukonojantieltä melko tarkasti siinä kohdassa, jossa pellolla nykyiselläänkin sijaitsee ajoväylä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
423-439-10-12
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
31 050 m²
Kaavoitustiedot
Liedon kaupunki
Palvelut
Koulut: Alueen koulut
Palvelut: Alueen palvelut
Päiväkodit: Alueen päiväkodit

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lieto

Asuinalueena Laitio, Lieto

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Virtanen Stefan

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, Kaupanvahvistaja, Yrittäjä

Stevi LKV Oy

Ankkuritie 2,
21100 Naantali

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.