Rivitalo | 3h, k, 2*kph, s, aula, parveke

Laidunmaanraitti 7, Nöykkiö, Latokaski, Espoo

Hinta

349 000 €

Koko

84 m²

Vuosi

2022

Maalämpöyhtiön 2022 valmistunut A-energialuokan rivitalon päätyhuoneisto Nöykkiössä, paikallisten palveluiden, koulujen ja päiväkotien, hienojen ulkoilumaastojen sekä julkisen liikenteen äärellä. Myynnissä on kaksitasoinen rivitalokolmio muunneltavalla pohjaratkaisulla, metsään ja lähivirkistysalueeseen rajautuvalla tontilla. Kahden makuuhuoneen kolmio tarjoaa ihanan väljää ja laadukkaiden materiaalien ympäröivää helppohoitoista arkea. Jo rakennusvaiheessa on onnistuneesti otettu huomioon eri kotitalouksien erilaiset tarpeet ja näin ollen esimerkiksi alakerran aulaan on huomioitu varaus seinän rakentamiselle, jolloin tilaan saa yhden työ-, peli-, varasto-, tms. lisähuoneen. Kylpyhuoneita voi tuskin koskaan olla liikaa ja tässä kodissa niitä on kummassakin kerroksessa, molemmat varustettu myös wc:lla, alakerran kylpyhuone myös kodinhoitotilalla. Makuuhuoneissa on mukavasti omaa rauhaa, sillä huoneet sijaitsevat toisistaan eri kerroksissa. Oleskelualueella puolestaan avokulmakeittiö maksimoi tilan avoimuuden ja tarjoaa tunnelmallisen yhtenäisen tilan perheen yhteisiin hetkiin. Oleskelualueelta on käynti suurelle lasitetulle parvekkeelle. Tontti rajautuu lähivirkistysalueeseen, joka jatkuu kauempana luoteessa Latokaskenniityn tulevana urheilupuistona. Mukavan kokoinen, uusi 29 huoneiston taloyhtiö sijaitsee vuokratulla tontilla, mutta tonttiosuuden voi myös lunastaa omaksi. Huoneiston mukana myydään autopaikka AP 16 hintaan 5.000 euroa. Tässä kodissa ostomahdollisuudet muuntautuvat juuri sinun tarpeisiin: Voit ostaa kodin itsellesi mainitulla pienellä myyntihinnalla ja suorittaa rakennusaikaista lainaa ja tontinvuokravastiketta kuukausittain yhtiölle. Tai voit lunastaa kaikki kerralla ja nauttia jatkossa pienestä kuukausivastikkeista. Pienen kuukausivastikkeen saa suorittamalla velattoman hinnan + tontin lunastushinnan. Velkaa yhtiöllä ei juuri ole, joten naapurin yhtiöveloista ei tarvitse olla huolissaan. Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, varaa maksuton arviokäynti: www.ylinkerros.fi/arviot

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21201000
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, 2*kph, s, aula, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
84 m²
Kokonaispinta-ala
84 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatieto on yhtiöjärjestyksen mukainen.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

155 468,22 €

Velkaosuus

193 531,78 €

Velaton hinta

349 000,00 €

357 000,00 €

Neliöhinta

4 154,76 €/m²

Vastike

Hoitovastike

270,48 € / kk

Pääomavastike

1 596,00 € / kk

Tontin vuokravastike

335,16 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 201,64 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Kuukausittaisissa vastikkeissa on vaihtoehtoja: Voit ostaa kodin itsellesi mainitulla pienellä myyntihinnalla ja suorittaa rakennusaikaista lainaa ja tontinvuokravastiketta kuukausittain yhtiölle. Tai voit lunastaa kaikki kerralla ja nauttia jatkossa pienestä kuukausivastikkeista. Pienen kuukausivastikkeen saa suorittamalla velattoman hinnan + tontin lunastushinnan.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vedestä suoritetaan ennakkoa 20€/hlö/kk, joka tasataan kulutuksen mukaan. Mediavastike 8,00€/kk, autopaikan hoitovastike 9,66 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Betoni/puu
Keittiön kuvaus
Ihanan suuri avokulmakeittiö, joka upealla tummalla ulkoasullaan on todellinen katseenvangitsija. Kotimaisen Topi-keittiön kaapeissa on säilytystilaa on runsain mitoin ja valkoisilla tilavilla kivitasoilla on niinikään hyvin tilaa sekä keittiön pienkoneille että useammankin kokin ruoanvalmistukseen. Välitilan ikkuna on loistava lisä, josta keittiössä touhutessa voi ihailla luontoa tai pitää ulkona lapsia silmällä. Keittiön varusteina on: kalustepeitteinen jääpakastinkaappi, kalustepeitteinen astianpesukone, kalusteuuni, induktioliesitaso, liesituuletin sekä kaapistoon integroitu mikro. Keittiön lattia on vinyylilankkua, välitilassa on valkoinen välitilalevy ja muutoin seinät ovat maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
Huoneistossa on loistavasti kaksi kylpyhuonetta, kummassakin kerroksessa yksi. Yläkerran kylpyhuoneessa varusteina on design -sadesuihku, wc-istuin, käsienpesuallas, allashana, allaslaatikosto, bideesuihku sekä valaistu peilikaappi. Kokonaan laatoitetussa kylpyhuoneessa huomion vie näyttävä koristelaatoitettu seinä. Alakerran kylpyhuone on saunaosastolla ja käsittää peseytymistilojen lisäksi myös wc:n sekä tilat kodin vaatehuollolle. Varusteina on suihkuseinällä ja design-sadesuihkulla varustettu suihkunurkkaus, käsienpesuallas, allaslaatikosto, wc-istuin, bideesuihku, valaistu pyöreä peili, pesukoneliitäntä ja tilat pyykkitornille, varustekaappi sekä laskutilaa. Alakerran kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat laatoitetut.
Saunan kuvaus
Lämpöhaapapuun lämpimänsävyinen sauna. Klassikkolauteet, Harvian suurella kivimäärällä varustettu kiuas, tunnelmallinen koristevalaistus sekä savunharmaa lasiseinä.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat yhdessä tunnelmallisen oleskelualueen, jossa kalustamisen mahdollisuudet ovat monet. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneen lattia on vinyylilankkua ja seinät maalatut.
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneistossa on nykyisellään kaksi makuuhuonetta, yksi kummassakin kerroksessa. Alakerran aulaan on suunnitteluvaiheessa huomioitu lisähuoneen rakentaminen esimerkiksi työhuonekäyttöön. Yläkerran makuuhuoneessa on peililiukuovikaapisto, alakerran makuuhuoneessa saranaovellinen kaapistokokonaisuus. Molemmissa makuuhuoneissa on suurehkojen ikkunoiden ansiosta kivasti luonnonvaloa. Lattiat ovat vinyylilankkua ja seinät maalatut.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Ami Pyyhtiä Turvalaaksonkaari 2, 01740 Vantaa 020 748 0089
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Tontti on vuokrattu ja vuokrasopimuksen mukaisesti yhtiöllä on oikeus lunastaa tontti itselle vuokrakauden aikana tai sen päättyessä. Osa huoneistoista on jo lunastanut osuutensa tontista. Tontin vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 22

Tehdyt remontit
Valmistunut 2022
Tulevat remontit
Ei korjaussuunnitelmaa. Vuositakuukorjaukset alkaen syksy 2023
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
5 955 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Latokasken alue kasvaa ja kehittyy. Latokaskenniitylle on mm. suunnitteilla uusi urheilupuisto. Lue kehittyvästä alueesta lisää www.espoo.fi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
41 945,16 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Korkia Tonttirahasto Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
16.12.2070

Asunto Oy Espoon Kaskenpolttaja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Nöykkiönlaakson koulu (1.-6.lk) ja Nöykkiön koulu (7.-9.lk) n. 500m.
Palvelut: Lähikaupat K- ja S-Market sekä kirjasto n. 600m, koirapuisto n. 900m, pallokenttä (/luistelukenttä) n. 900m, Kauppakeskus Liila n. 2,7km, Latokaskenniitty upeine ulkoilumahdollisuuksineen alkaa lähes kotiovelta.
Päiväkodit: Noin 600m säteellä useita päiväkoteja mm. Nöykkiöniityn päiväkoti.
Liikenneyhteydet
Noin 600m päästä bussit 158 (Matinkylä M-Espoonlahti M), 159 (Matinkylä M-Latokaski) ja 542 (Munkkiranta-Jorvi).
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston mukana myydään autopaikka AP 16 hintaan 5.000 euroa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Nöykkiö, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sarlin Tomi

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.