Koivu LKV Oy
Koivu LKV Oy

Omakotitontti

Supikuja 3, Halssila, Jyväskylä

Hinta

95 000 €

Koko

837

Aurinkoinen ja suojainen tontti odottaa omakotitaloprojektiasi. Tämä tontti tarjoaa ihanteellisen sijainnin omakotitalon rakentamiselle. Sijainti on erinomainen, ja naapurusto yhdistelee tyylikkäästi vanhaa ja uutta rakentamista. Tontti avautuu lounaaseen päin, tarjoten samalla avarat näkymät. Tontilta on jo purettu vanhat rakennukset ja kaavamääräykset sallivat enintään 160 neliömetrin omakotitalon rakentamisen. Lisäksi voit harkita enintään 50 neliömetrin talousrakennusta. Myyntihintaan sisältyvät sähkö- ja vesi-viemäriliittymät. Ota yhteyttä, niin järjestämme mielellämme tontin katselmuksen kanssasi. Tämä on loistava tilaisuus luoda oma unelmiesi koti. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21210186
Sijainti
Kohteen selite
OKT tontti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

95 000,00 €

Velaton hinta

95 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesi- ja jätevesiliittymät
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
179-16-79-11
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
837 m²
Lisätietoja tontista
Tontilta on luvalla purettu vanhat rakennukset. Maasto viettää loivasti tieltä katsoen vasemmalle kaakkoon. Ilman suunnat ovat hyvät ja tontti jää todella kivasti naapuruston taskuun.
Rakennusoikeuden pinta-ala
210 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Jyväskylän Kaupunkirakenteen neuvonta puh. 014-569 5000. Tontille saa kaavan mukaan rakentaa yhden 160m2 omakotitalon ja 50m2 talousrakennuksen.
Kaavoitustiedot
Jyväskylän Kaupunkirakenteen neuvonta puh. 014-569 5000.
Voimassaoleva kaavamääräys:
(AO/s Iu 2/3) Erillispientalojen korttelialue, jolla rakennuskanta ja kasvillisuus tulee mahdollisuuksien mukaan säilyttää. Rakennuslupia myönnettäessä on kiinnitettävä erityistä huomiota vanhan rakennuskannan säilymiseen. Jos asuinrakennus ei ole käytännössä korjattavissa, tulee uuden rakennuksen suuruudeltaan, muodoltaan ja materiaaleiltaan muodostaa olemassa olevien rakennusten kanssa yhtenäinen kokonaisuus.
Uudet asuin- ja piharakennukset sekä vanhojen rakennusten muutokset on suunniteltava siten, että ne sijainnin, muodon, värityksen ja julkisivujen jäsentelyn osalta noudattavat alueen rakennusten ominaispiirteitä. Rakennukset tulee sopeuttaa maaston korkeus- ja muotovaihteluihin.

Rakennuksen julkisivujen on oltava yhdensuuntaista peittomaalattua laudoitusta. Kunkin julkisivun pinta-alasta korkeintaan 20 prosenttia saa olla ikkunapinta-alaa. Katemateriaalin on oltava tummaksi maalattu konesaumattu pelti tai tumma kolmiorimoitettu kattohuopa.
Kattomuodon on oltava harja- tai mansardikatto. Harjakaton kaltevuus on oltava 1:1,2 ja 1:1,8 väliltä. Kattoon voidaan avata vähäisiä valoaukkoja tai kattolyhtyjä. Piharakennusten kattomuodoksi sallitaan myös pulpettikatto.
Parvekkeet tulee toteuttaa ulokkeina.

Rakennusten on oltava päämuodoltaan suorakaiteen muotoisia. Päämuodosta ja runkosyvyydestä sekä tonttijärjestelyn niin salliessa rakennusalasta voidaan poiketa vähäisen rakennusosan, kuten kuistin, osalta.

Rakennuksen suurin sallittu pituus on 12 metriä ja runkosyvyys 8 metriä.
Talousrakennuksen suurin sallittu runkosyvyys on 6 metriä.
Tontille saa rakentaa vain yhden päärakennuksen.


Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Halssila, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Neuvonen Janne

Yrittäjä, TJ, LKV

Koivu LKV Oy

Koivu LKV Oy
Koivu LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Kauppakatu 18 C 32,
40100 JYVÄSKYLÄ

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.