Kerrostalo | 1h + kt + ransk.parv.

Firdonkatu 7, Pasila, Helsinki

Hinta

219 000 €

Koko

27,5 m²

Vuosi

2022

Nyt tarjolla tilava yksiö modernista yhtiöstä aivan Mall Of Triplan ja muiden Pasilan kattavien palveluiden ääreltä. Huoneiston tonttiosuus on lunastettavissa! Tässä kaupunkiasunnossa viihtyisyyttä luovat laadukkaat pinta-materiaalit, valokuituyhteys, koko asuntoa lämmittävä vesikiertoinen lattialämmitys ja kirsikkana kakun päällä liukuovellinen ranskalainen parveke! Puustellin avokeittiö on varustettu laadukkailla Siemensin kodinkoneilla. Kylpyhuoneen kauniit laattapinnat luovat harmonista tunnelmaa. Asunnon eteisessä ja alkovin seinällä on hyvin säilytystilaa. Yhtiöjärjestyksen mukaan 1h+kt. Vuonna 2022 valmistuneen yhtiön asukkaiden käytössä on upea saunaosasto, pesutupa ja kerhohuone. Taloyhtiön autohallissa on yhtiöltä vuokrattavissa olevia autohallipaikkoja. Asuinalueena Pasila tarjoaa runsaasti ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia kattavia palveluita unohtamatta! Firdonkadun asukkaana lähes 250 liikettä sisältävä Mall of Tripla sijaitsee tien toisella puolella, Juna-asema ja linja-autoasema löytyy kätevästi Triplan yhteydestä. Raitiovaunupysäkki sijaitsee kätevästi vain 50m. päässä asuinrakennuksesta. Lähellä sijaitseva Messukseskus pitää sinut elämyksellisten tapahtumien vieressä. Liikuntaa harrastaville Pasilan urheiluhallit, Ruskeasuon liikuntakeskus, Käpylän urheilupuisto ja Mäkelänrinteen uimahalli mahdollistavat mainiot puitteet urheiluun. Asunto on tällä hetkellä vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla vuokrasopimuksella. Vuokra 860€/kk + vesimaksuennakko 20€/hlö/kk. Varaa esittely ja tartu tilaisuuteen! ESITTELYVARAUKSET JA LISÄTIEDOT: Anastasia Mejias Perustaja, Toimitusjohtaja LKV, LVV, KiLAT 040 580 6004 / anastasia@vellamolkv.fi vellamolkv.fi LIVE YOUR DREAM!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21212360
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + ransk.parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
27,5 m²
Kokonaispinta-ala
27,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Muu ehto: AHVL:n mukaan

Hinta

Myyntihinta

75 567,31 €

Velkaosuus

143 432,69 €

Velaton hinta

219 000,00 €

Neliöhinta

7 963,64 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

98,18 € / kk

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Huoneistokohtainen tonttiosuus maanvuokrasopimuksen mukaisesti lunastettavissa kerran vuodessa syyskuussa, sitovat lunastusilmoitukset tulee antaa yhtiökokouksessa. V. 2023 tonttiosuus 915,54€/m2. Tontin hintaan lisätään varainsiirtovero + muut maksut. Tontin hinta on sidottu indeksiin ja hinta tarkistetaan vuosittain.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

133,38 € / kk

Pääomavastike

625,86 € / kk

Erityisvastike

3,50 € / kk

Tontin vuokravastike

98,18 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

860,92 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Muu vastike = Mediavastike 3,50€/kk. (Yj 7§: Mediavastike Yhtiössä on kiinteistölaajakaista ja kaapeli-tv, joilla toimitetaan jokaiselle asuin- ja liikehuoneistolle internet perusyhteys sekä kaapeli- tv:n vapaat kanavat. Laajakaistan ja kaapeli-tv:n käyttö- ja liittymiskustannukset katetaan mediavastikkeella, jonka yhtiökokous määrää ko. palveluiden kustannusta vastaavaksi ja yhtä suureksi kultakin asuin- ja liikehuoneistolta. Mediavastike peritään kaikilta asuin- ja liikehuoneistoilta käytöstä riippumatta.) Saunamaksu 28€/kk. Autohallipaikkavuokra 140€/kk. Vesimaksuennakko 20€/hlö/kk. Lämmin vesi: 8,10€/m3. Kylmä vesi: 4,40€/m3. Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään kolmesti vuodessa. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten. Varainsiirtovero 1,5% vellattomasta kauppahinnasta kaupanteon yhteydessä. Taloussähkö kulutuksen mukaan. Hallituksella on valtuudet taloyhtiön talouden edellyttäessä, periä enintään kahden (2) kk ylimääräiset hoito- ja/tai rahoitus- ja/tai tontinvuokravastikkeet sekä vaihtoehtoisesti olla perimättä enintään kahden (2) kk hoito- ja/tai rahoitus- ja/tai tontinvuokravastikkeet. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Pääomavastike A, rakennuslaina: Lainassa on ensimmäinen määräaikaislyhennys 4/2025 ja viimeinen erä erääntyy 10/2046. Laina on tasalyhenteinen laina ja lyhennys on 1,591 €/osake/kk (ei sisällä korkoa). Pääomavastikkeen pitäisi nousta kattamaan lyhennykset 10/2024 alkaen. Pankki ottaa osakaslyhennyksestä aina hinnastonsa mukaisen kulun. Tällä hetkellä kulu on 300 €. Isännöitsijätoimisto veloittaa lainalaskennasta hinnastonsa mukaan, nyt 65 €. Kesäkuussa lainaosuuslaskun eräpäivä on 9.6.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: Tammiparkettilattia. Seinät maalattu. Varsustus: Liukuovikaappi.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhokiskot.
Kauppaan ei kuulu: Normaali irtain.
Kohteen lisätiedot
YJ: 11 § YHTEISJÄRJESTELYSOPIMUS Yhtiö on allekirjoittanut yhteisjärjestelysopimuksen Helsingin kaupungin 17. kaupunginosan korttelin 17105 kiinteistöjen kanssa (tontit 3-9) koskien mm. pysäköintilaitosta, pihakantta, ajoluiskaa ja pihavarusteita, kierrätyshuonetta sekä talotekniikkaa. Yhteisjärjestelysopimuksen nojalla yhtiöllä on pysyvä oikeus pysäköintilaitoksessa 28 pysäköintioikeuteen. Yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti kukin osapuolista nimeää henkilön osapuolten muodostamaan neuvotteluelimeen, joka neuvottelee ja valmistelee yhteisjärjestelysopimukseen liittyviä asioita. Osapuolet voivat laatia neuvotteluelimen toiminnan tarkemmasta järjestämisestä sekä noudatettavista käytännöistä erillisen hoitokuntasopimuksen. Yhtiön edustajan tähän neuvotteluelimeen valitsee yhtiön hallitus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Tammiparkettilattia. Seinät maalattu. Työtaso laminaattia. Kalusteväli kaakelia. Varustus: Jääkaappipakastin, liesikupu, mikroaaltouuni, induktioliesitaso, monitoimiuuni, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Laattalattia. Seinät kaakelia. Varustus: Peili led-valaisimella, allaslaatikosto, pyykkikaappi, wc-istuin, bidee-suihku, suihku, suihkuseinä, kiinteä valaistus.
Olohuoneen kuvaus
Tammiparkettilattia. Seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alkovi: Tammiparkettilattia. Seinät maalattu. Varustus. Seinäkaapit ilman vetimiä.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Isännöitsijä Tia Elokaski tia.elokaski@kiinteistotahkola.fi Puh. +358 20 748 0080
Huolto
Kotikatu Pasila
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Pesutupa, kerhohuone, sauna, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarastot, väestönsuoja. Ilmanvaihtotapa: Huoneistokohtainen lämmöntalteenotto. Antennijärjestelmän tyypp: Kaapeli-tv.
Tulevat remontit
Taloyhtiö on valmistunut 2022 eikä sille ole vielä tehty PTS:ää.
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
1 242 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Kaavoitusviranomainen Helsingin kaupunki, puh. 09 310 1691.
Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin ja muihin alueen tietoihin ja palveluihin huolellisesti Helsingin karttapalvelun kautta: https://kartta.hel.fi/

Vireillä olevat asemakaavat

Keski-Pasilan tornialue:
Keski-Pasilan uuden keskuksen eteläpuolelle suunnitellaan tiivis ja urbaani asuin- ja työpaikka-alue. Alueelle on suunnitteilla kymmenen tornitaloa, sarja aukioita ja niiden äärelle sijoittuvia palveluita. Tornien sijoittuminen rautatiehistoriallisesti merkittävän alueen viereen antaa mahdollisuuden luovan ja monimuotoisen kaupunkitilan rakentumiselle. Veturitie käännetään Toralinnan pohjoispuolella kulkemaan tornialueen halki Pasilan aseman länsipuolitse kohti pohjoista. Hanke on jaettu useammaksi hankkeeksi v. 2012 asemakaavaluonnoksen jälkeen.

Pasila, veturiparkin laajennus:
Itä-Pasilassa lounaiskulmassa suunnitellaan nykyisen, maan alla sijaitsevan Veturiparkin laajentamista. Noin 500 autopaikan suuruinen laajennus suunnitellaan toteutettavaksi noin 10 m nykyisen Veturiparkin alapuolelle sijoittuvana kallioon louhittavana pysäköintilaitoksena.

Pasila, Pasilan puistotie:
Pasilan puistotietä elävöitetään. Pienimuotoista täydennysrakentamista tutkitaan isoille toreille ja aukioille. Puistoja ja aukioita kehitetään ja kunnostetaan, viheryhteydet säilytetään. Suunnitteilla on uusi 150-paikkainen päiväkoti Kyllikinpuiston pohjoispuolelle. Hertanmäen suojelluille rakennuksille muodostetaan tontit.

Muut suunnitelmat

Itä- ja Länsi-Pasilan kehittämisperiaatteet:
Kehittämisperiaatteissa tarkastellaan asuin- ja toimitilojen käyttötarkoituksen muutostarpeita, täydennysrakentamista sekä alueen palveluverkon kehittämistä. Kehittämisperiaatteet ohjaavat alueen tulevaa asemakaavoitusta. Tarkoituksena on ohjata muutoksia hallitusti, kaupunkirakenteen toimivuuden kannalta tulevat muutokset ja vaikutukset huomioon ottaen.

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
165 337,91 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Kiinteistö Oy Pasilan Ratapiha
Tontin vuokra-aika päättyy
26.11.2069

Asunto Oy Helsingin Pilvilinna

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Haaga-Helia Kauppakorkeakoulu n. 700m.
Alppilan lukio n.1,5km.
Mäkelänrinteen lukio. n.1,5km.
Palvelut: Mall of Tripla n. 100m. Triplassa on lähes 250 liikettä, ravintoloita ja kahviloita, elokuvateatteri ja viisi ruokakauppaa.
Messukeskus n. 800m.
Pasialn kirjasto n. 900m.
Laakson Sairaala n. 1km.
Helsingin Uimastadion n. 1,5km.
Päiväkodit: Useampi päiväkoti 500 metrin säteellä.
Liikenneyhteydet
Raitiovaunupysäkki n. 50m. Raide 9 ja 9N. Bussipysäkki n. 280m. Pasilan Juna-asema n. 500m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöltä vuokrattavissa hallipaikkoja.
Taloyhtiön vuokrapaikat sijaitsevat pysäköintihallissa. Jako jonotusperiaatteella, isännöinti ylläpitää varauslistaa.

Ylimääräisessä yhtiökokoyksessa 30.09.2023 hallitus hyväksyi rakennuttamissopimukseen perustuvan vastikkeettoman kaupan ja lainhuudatuksen koskien 4/116 osuutta kiinteistöstä 91-17-109-7. Kiinteistökauppa koskee rakennuttamisvaiheessa toteuttamatta jääneitä neljää autopaikkaa, mitkä yhtiölle on tämän kaupan myötä luovutettu kiinteistöstä 91-17-109-7.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pasila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mejias Anastasia

Perustaja, Toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiLAT

Vellamo LKV

Vellamo LKV
Vellamo LKV

Mannerheimintie 109,
00280 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.