Glik Tampere Oy LKV
Glik Tampere Oy LKV

Vapaa-ajan tontti

Kierrekuja 8, Kirkonkylä, Ruovesi

Hinta

109 000 €

Koko

2 090

Rakenna maaseudun rauhaan! Upeissa rantamaisemissa seuraavaa omistajaa odottaa ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa omannäköinen paikka luonnonkauniille asuinalueelle. Tontin koko on 2090 m² ja rakennusoikeutta sillä on 250 m². Oma ranta Koilliseen ja hyvän kokoinen tontti tarjoaa mahdollisuudet harrastamiseen ja hyvinvointiin vuoden ympäri. Kunnallistekniikka rakennettu tontin rajalle, samoin myös tie on asfaltoitu tontin rajalle saakka. Tämä tontti sopii erinomaisesti joko vakituiseen asumiseen tai vapaa-ajan paikaksi. Mahtavaa väljyyttä asumiseen - kuitenkin vain kävelymatkan päässä Ruoveden keskustan palveluista ja reilun tunnin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Keskustasta löytyy mm. koulu, päiväkoti sekä tennis- ja jalkapallokenttä. Asuinpaikkana Ruovesi tarjoaa loistavat puitteet rauhalliselle elämiselle. Tontilta on matkaa Ruoveden laivarantaan alle 3 kilometriä. Laivarannan palveluista löytyy jokaiselle perheenjäsenelle jotakin mm. kesämyymälä, rantaravintola, minigolf, frisbeegolf, uimaranta hyppytorneineen ja lasten leikkipaikka kiipeilytelineineen. Laivarannasta lähtee 600 metriä pitkä runopolku Runebergin lähteelle ja Höyrylaiva Tarjanne liikennöi Tampereen ja Virtain välillä kesän ajan. Läheltä löytyy lisäksi tänä kesänä avautunut uudistettu Ruoveden sympaattinen Vinhan kivijalkakauppa, joka tarjoaa monipuolisesti kulttuuria, tapahtumia ja majoitusta. Tämä paikka on ehdottomasti runsaasti tilaa arvostavalle ja maaseudun rauhaa rakastavalle!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21265784
Sijainti
  • Ruovesi Kirkonkylä
  • Kierrekuja 8, 34600 Ruovesi
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

109 000,00 €

Velaton hinta

109 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

92,00 € / vuosi

Vesihuollon kuvaus
Kunnallistekniikka tontin rajalla.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
702-411-3-56
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
2 090 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Maaperän pohjatutkimus tehty 2008.
Rakennusoikeuden pinta-ala
250 m²
Rasitteet
Osuus yhteiseen vesialueeseen 702-876-1-0
Kaavoitustiedot
Ohjeellinen tonttijako (10.11.2003)
Erillispientalojen korttelialue.
Alueelle saa rakentaa kullekin rakennuspaikalle yhden enintään kaksiasuntoisen asuinrakennuksen sekä siihen liittyviä talousrakennuksia.
Rakennukset tulee sijoittaa vähintään 30 m:n päähän keskiveden korkeuden mukaisesta rantaviivasta lukuunottamatta yhtä kerrosalaltaan enintään 25 m² suuruista saunarakennusta, jonka saa sijoittaa vähintään 10 m:n päähän keskiveden korkeuden mukaisesta rantaviivasta. Rakennusten sokkelikorkeuden tulee olla vähintään +98.1.
Rakennuspaikan puusto ja muu kasvillisuus on säilytettävä mahdollisimman luonnonmukaisena erityisesti rakennusten ja rantaviivan välisellä vyöhykkeellä.

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Tarjanne (yhteys Näsijärveen)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ruovesi

Asuinalueena Ruovesi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Aalto Leo

Toimitusjohtaja, LKV, LVV

Glik Tampere Oy LKV

Glik Tampere Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.