Kerrostalo | 4h, k, rt, kph, erillis-WC, et, las.parveke

Kielotie 27, Tikkurila, Hiekkaharju, Vantaa

Hinta

267 000 €

Koko

85 / 98 m²

Vuosi

1971

Heti vapaa, juuri pintaremontista valmistunut moderni ja tyylikäs huoneisto läheltä Tikkurilan palveluita. Erinomaisen hyvä ja selkeä pohjaratkaisu. Huoneistoon kuuluu lisäksi kellarikerroksessa oleva n. 13 m² lukollinen tila, johon saa pyykinpesukoneen ja huone toimii samalla kuivaustilana sekä varastona. Yhtiö on omalla tontillaan ja kaukolämmössä. Perinteinen linjasaneeraus on tehty vuosina 2019-2020. Huoneistoselitelmä on virallisesti yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k. LISÄTIEDOT JA YKSITYISNÄYTÖT: | Seyvan Khalili | Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja | Puh. 045 801 4145 | seyvan@skrealestate.fi | Www.skrealestate.fi | Instagram: skrealestate.fi | Www.vaurastuasunnoilla.fi I can provide services also in English. Asuntoportaalien (Etuovi.com, Oikotie.fi ja Tori.fi) tiedot ovat rajalliset ja erilaiset keskenään. Tilaathan välittäjältä kohteen virallisen myyntiesitteen sekä muut asiapaperit sähköpostilla tai soittamalla.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21277959
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, rt, kph, erillis-WC, et, las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
85 m²
Muiden tilojen pinta-ala
13 m²
Kokonaispinta-ala
98 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukainen huoneiston asuinpinta-ala on 85 m², jonka lisäksi huoneistoon kuuluu kellarihuone, jonka pinta-ala on noin 13 m². Ilmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Mainittu asuinpinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta- alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja myyntiesitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

197 996,88 €

Velkaosuus

69 003,12 €

Velaton hinta

267 000,00 €

Neliöhinta

3 141,18 €/m²

Vastike

Hoitovastike

382,50 € / kk

Pääomavastike

603,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

986,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

10,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hallituksella valtuudet seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka taloudellisen tilanteen niin vaatiessa kerätä enintään yksi kappaletta ylimääräisiä hoitovastiketta tai taloudellisen tilanteen niin salliessa jättää yksi tai useampia hoitovastikkeita keräämättä. Hallituksella valtuudet seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka muuttaa pääomavastiketta korkomuutosten niin vaatiessa tai salliessa

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,sisäänvedetty
Ilmansuunta: etelään
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
2024: Keittiöremontti.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Muuttovalmis koti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Tässä keittiössä on paljon lasku- ja kaapistotilaa sekä integroidut kodinkoneet. VARUSTUS: Jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin, uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, LED-valot yläkaappien alla. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Maali. TASOT: Laminaatti. LATTIA: Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Putkiremontin yhteydessä v. 2019-2020 uusittu kylpyhuone. VARUSTUS: Suihku, suihkuseinät, peili- ja allaskaappi, pyyhekuivain, WC-istuin. SEINÄT/LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
VARUSTUS: WC-istuin, peili. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. SEINÄT: Maali. LATTIA: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikki makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia. VARUSTUS: Vaatekaapistot (kahdessa makuuhuoneessa). SEINÄT: Maali. LATTIA: Laminaatti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Aarre Isännöinti Oy / Seija Ijäs-Laamanen. Käyntiosoite: Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo. Puhelinnumero: 020 198 6700. Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@aarre.com
Huolto
Kuudi-Tek Oy.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Kellarikomero
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 18

Tehdyt remontit
2022: Pyöräkellarikoukkujen asennus. Parvekelasien perushuolto. Molokien lukituksen asennus. 2021: Jätehuollon uusinta, Molokien asennus. Rännien puhdistus (syksy). Normaaleja kunnossapitotoimia. 2019-2020: Perinteinen linjasaneeraus (sisältäen myös porrashuoneiden ulko-ovien uusinta, patteriverkoston säätö ja tasapainotus ja termostaattien vaihto (trim), kaikkien kylpyhuoneiden uusinta, saunatilojen saneeraus, yleisten tilojen kunnostus, palovaroitinjärjestelmän uusinta, savunpoistojärjestelmän asennus, tele- ja tietojärjestelmien päivitys, taloyhtiön sähköjärjestelmien uusinta, lämmitystolppien uusinta, huoneistojen ryhmäkeskusten ja nousujohtojen uusinta, kaikkien keittöiden sähköjen uusinta). 2020: Lukoston uusinta. Rännien puhdistus (syksy). Vesikaton paikkaus. 2019: Vesikaton kuntokartoitus ja rännien puhdistus. 2018: Linjasaneerauksen kilpailutus. 2017: Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu. 2016: Linjasaneerauksen hankesuunnittelu. 2015: Lehmusten kaataminen. Sadevesikaivojen tyhjennys. 2014: Pihan asfaltointi. Jäteaseman lukituksen korjaus. Syöksytorvien uusiminen. Katon huoltomaalaus/pinnoitus. 2013: Jäteaseman huoltomaalaus ja kunnostus talkoilla. 2012: Parvekkeiden saneeraus, parvekeovien ja –ikkunoiden uusiminen, parvekkeiden takaseinien lämpöeristyskorjaus. Parvekkeiden saneeraussuunnittelu. 2011: Saattolämmöt kouruihin ja syöksyihin. Parvekkeiden kuntotutkimus. 2010: Vesikourut pinnoitettu. Rakennuksen LVISRak-Kuntoarvio. Salaojituksen uusiminen eteläsivu ja ja Isodrän -levytys. Tonttivesijohdon loppuosan uusiminen (mittarilta uusittu noin 2010 vuonna 1993 lähes kadulle asti, nyt uusittu loppuosa)
Tonttiviemäri uusittu mitä ilmeisimmin 1993, koska muovia.
2010/1993 tarkastettu v. 2010 yhteydessä. 2010: Katon yläpohjan eristys. 2009: Lämmönvaihdin. 2005: Kellarin lattian painuman korjaus ja pohjaviemäri. 2004: Parvekkeiden kunnostus talkoilla. 2003: Digivalmius, malli T antenniverkkoon. 2000: Saunan löylytilan remontti. 1998: Ikkunaremontti, ei parvekeovi eikä parvekeikkuna. 1996: Antennijärestelmän peruskunnostus.
Tulevat remontit
2022-2023: Piha-alueiden kunnostuksen hankesuunnittelu (aitauksen ja leikkivälineiden uusinta, salaojat, sähköautojen lataus). 2022-2024: Kellarien ulko-ovien kattaminen (osana piha-aluehanketta). 2023-2024: Piha-alueiden kunnostus (aitauksen ja leikkivälineiden uusinta, salaojat, sähköautojen lataus, sokkelin maalaus). 2023: pyykinkuivaushuoneeksi. Vesikaton huoltokunnostus. Energiatodistus. Rännien puhdistus (syksy). Normaaleja kunnossapitotoimia. 2025: Rännien puhdistus (syksy). Normaaleja kunnossapitotoimia. 2026: Rännien puhdistus (syksy). Normaaleja kunnossapitotoimia. 2027: Normaaleja kunnossapitotoimia.
Energialuokka
D (2018), Energiatodistus on laadittu 25.05.2023 ja se on voimassa 25.05.2033 asti.
Tontin koko
2 421 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki. Puhelinnumero: 09 839 11.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hiekkaharjuntie 20

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Tikkurila, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Khalili Seyvan

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja

SK Real Estate | SK & Co. Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.