Paritalo | 5h, k, 2 kph, s, vh, terassi, parveke, varasto

Pitkäjärventie 5 E, Laaksolahti, Espoo

Hinta

515 000 €

Koko

115 m²

Vuosi

2020

Upea paritalokoti lapsiperheiden suosimalla Laaksolahden asuinalueella! Tutustu kuvien lisäksi myös asunnon 3D-virtuaaliesittelyyn! Tämä uudenveroisessa kunnossa oleva koti on valmistunut 2020 ja on asumiskustannuksiltaan edullinen. Talo lämpeää poistoilmalämpöpumpulla, joka takaa alhaiset asumiskustannukset. PILP:n lisäksi löytyy ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä, jotka pitävät talon viileänä kesällä. Talon pohjaratkaisu on suunniteltu huolellisesti. Yläkerrassa on runsaasti yhteistä tilaa olohuoneessa ja keittiössä, tilasta on kulku suurelle lasitetulle parvekkeelle. Yläkerrassa on oleskelutilojen lisäksi kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone. Alakerrassa on kaksi huonetta, joista toisen voi halutessaan muuttaa takaisin takkahuoneeksi, huoneesta on kulku lasitetulle terassille sekä aidatulle pihalle. Alakerran kylpyhuone on tilava ja sieltä löytyy myös kodinhoitotila sekä sauna. Säilytystilaa on tässä kodissa runsaasti: Jokainen huone on varusteltu tilavilla vaatekaapeilla, joiden lisäksi eteisessä on laajennettu peililiukuovikaapisto sekä vaatehuone. Ulko-oven vieressä on lämmin varastotila ja terassille on rakennettu lisävarasto harrastusvälineille. Usealla perheellä on kaksi autoa, eikä se ole ongelma tässä kodissa sillä huoneistolle kuuluu kaksi autopaikkaa. Toisessa autopaikassa sähköautonlatauspiste 11 kW. Laaksolahti on saavuttanut suuren suosion muun muassa sen monipuolisen luonnon, ulkoilu- sekä urheilumahdollisuuksien ansiosta. Alueelta löytyy kauniita puistoja, metsäalueita ja viheralueita sekä urheilupuisto, jotka tarjoavat ihanteelliset puitteet ulkoiluun ja liikuntaan. Koulut ja läheiset päiväkodit tekevät arjen järjestämisestä vaivatonta, kun perheen pienimmät voivat nauttia turvallisesta ja virikkeellisestä ympäristöstä. Alueelta löytyy erinomaiset päivittäistavarakaupat. Laaksolahdessa on myös erinomaiset liikenneyhteydet. Hyvät bussiyhteydet ja lähellä sijaitsevat moottoritiet tekevät liikkumisesta vaivatonta, olit sitten matkalla töihin, kouluun tai vapaa-ajan aktiviteetteihin. Yhteenvetona Laaksolahti on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue, joka sopii erityisen hyvin lapsiperheille. Luonnonläheisyys, laadukkaat palvelut ja hyvät liikenneyhteydet tekevät tästä alueesta houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka arvostavat tasokasta asumista Espoon kauniissa ympäristössä. // Oma tontti // Vesikiertoinen lattialämmitys // Toimiva pohjaratkaisu // Lasitettu terassi sekä parveke MYYNTI / FÖRSÄLJNING / SALES: Miko Rikala, Myyntijohtaja, LKV, LVV, KiLAT, 040 351 5786 tai miko.rikala@roof.fi www.mikorikala.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? Jag betjänar också på svenska. I can provide services also in English. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21278125
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, 2 kph, s, vh, terassi, parveke, varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
115 m²
Kokonaispinta-ala
115 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala 115m2 sis. tekninen tila ja varasto 6m2. Viralliset neliöt; huoneistoala as.huoneisto 70m2, huoneistoala muut tilat 45m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Muu ehto: n. 2kk / sop. mukaan

Hinta

Myyntihinta

515 000,00 €

Velaton hinta

515 000,00 €

Muut maksut

Vesi- ja jätevesimaksu

37,00 € / kk

Puhtaanapito

40,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 550 e/v
Sähkönkulutus 15 000 kwh/v, sisältää PILP sähkönkulutuksen sekä käyttösähkön. Vedenkulutus 4 henkisellä perheellä 450 e/v.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen; LATTIA: laatta SEINÄT: maalattu VARUSTEET: peililiukuovikaapisto, lattialämmitys. Vaatehuone; LATTIA: laatta SEINÄT: maalattu VARUSTEET: hylly, tanko.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
sälekaihtimet, verhokiskot, pimentävät verhot makuuhuoneissa, ilmalämpöpumput, taulukiskot, keskuspölynimuri, Sector-alarm hälytysjärjestelmä.
Tehdyt remontit
2022; ilmalämpöpumppu asennettu.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
LATTIA: laminaatti SEINÄT: maalattu, välitila kaakeli VARUSTEET: jääkaappi, pakastin, uuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, komposiittiallas ja hana, kiinteä valaisin, aamiaiskaappi, työtaso laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kph; LATTIA: laatta SEINÄT: laatta VARUSTEET: sadesuihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, kaapistot, kiinteät valaisimet, pesuallas ja hana, työtaso laminaatti, lattialämmitys. Yläkerran kph; LATTIA: laatta SEINÄT: laatta VARUSTEET: wc-istuin, bidee-suihku, sadesuihku, suihkuseinät, pesuallas ja hana, peilikaappi, allaskaappi, lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
LATTIA: laatta SEINÄT: maalattu, tapetti VARUSTEET: wc-istuin, bidee-suihku, peilikaappi, pesuallas ja hana, allaskaappi, erillinen kaapisto, lattialämmitys.
Saunan kuvaus
LATTIA: laatta SEINÄT: paneeli VARUSTEET: sähkökiuas, lasiseinä.
Olohuoneen kuvaus
LATTIA: laminaatti SEINÄT: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
LATTIA: laminaatti SEINÄT: maalattu VARUSTEET: kaapistot, yhdessä mh:ssa peililiukuovikaapisto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
murrettu harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-60-90-34
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 930 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
E-talo sijaitsee tontilla, jonka pinta-ala on 170m2. Yhteisen alueen suuruus on 1230m2, josta E-talo omistaa 10% eli 123m2.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Lähderannan koulu n. 650 m
Jupperin koulu n. 1,9 km
Palvelut: S-Market Lähderanta n. 150 m
K-Supermarket Lähderanta n. 250 m
Muut palvelut: Laaksolahden uima-ranta n. 800 m
Päiväkodit: Lähderannan päiväkoti n. 600 m
Laaksolahden päiväkoti n. 650 m
Liikenneyhteydet
bussipysäkki n. 50 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Laaksolahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rikala Miko

Myyntijohtaja, LKV, LVV, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.