Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Omakotitontti

Lillörintie 2A, Västerskog, Sipoo

Hinta

229 000 €

Koko

1 050

TONTTI NÄKYMILLÄ MERELLE HALUTUSSA VÄSTERSKOGISSA Hyvä tasainen tontti 1050m2, jossa pohjatutkimukset tehty ja niiden perusteella rakennukset voidaan ensisijaisesti perustaa maanvaraisesti. AO-1 Erillispientalojen korttelialue. Alueelle saa rakentaa yksiasuntoisia pientaloja. Rakennusoikeuden lisäksi saa rakentaa maantasoon 50 k-m2 / asuntoihin liittyvää teknistä-, varasto-, tai autosäilytystilaa. Kattomuoto on pulpetti-, kaksoispulpetti-, tai harjakatto. e=0.15. I u 1/2. Vesi-, viemäri ja sähköliittymät tulee tontin rajalle. Kiinteistö sijaitsee Sipoon Veden toiminta-alueella ja sen liityttävä Sipoon Veden vesijohtoon ja jätevesiviemäriin. Tontille on lisäksi olemassa voimassaoleva rakennuslupa, joka oikeuttaa rakentamaan seuraavasti (lupa myönnetty 7.6.2021 ja voimassa kolme vuotta): -Omakotitalon rakentaminen 177 k-m2 - Autokatoksen / varaston rakentaminen, 8 k-m2 - Rakennettava kerrosala ja kokonaisala: 185 m2 Rakennusluvan mukaisesta talosta löytyy valmiit suunnitelmat ja useamman talo toimittajan tarjous. Suunnitelman mukaisen talon toisesta kerroksesta näkymä merelle. Pyydä lisätietoja välittäjältä. Västerskog on haluttu asuinalue, loistavalla merellisellä sijainnilla. Rantaan on etäisyyttä n. 200m ja sieltä löytyy venesatama, ravintola ja ulkoilureittejä. Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet ja hyvät lähikoulut. Itäkeskukseen / metrolle ajat hieman alle vartissa. KOHTEEN MYYNNIN HOITAA: Mikko Lahtinen LKV, KiAT, Kaupanvahvistaja Neliöt Liikkuu LKV 041 312 3773 mikko@neliotliikkuu.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21278960
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

229 000,00 €

Velaton hinta

229 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: Kiinteistövero tulee muodostumaan rakennuksen valmistumisen jälkeen

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
753-433-6-655
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 050 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
AO-1 Erillispientalojen korttelialue. Alueelle saa rakentaa yksiasuntoisia pientaloja. Rakennusoikeuden lisäksi saa rakentaa maantasoon 50 k-m2 / asuntoihin liittyvää teknistä-, varasto-, tai autosäilytystilaa. Kattomuoto on pulpetti-, kaksoispulpetti-, tai harjakatto. e=0.15. I u 1/2.
Rakennusoikeuden pinta-ala
157.5 m²
Tontin nimi
ÄPPELBACKEN
Tehokkuusluku
0.15
Kaavoitustiedot
Sipoon kunta
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Västerskog, Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lahtinen Mikko

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Kaupanvahvistaja

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.