Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Paritalo | 4-5h, avokeittiö, 2xkph, s, wc, autotalli, piha (Yj:n mukainen 4h + k + skph + wc + askh + var.)

Jollaksentie 13, Laajasalo, Jollas, Helsinki

Hinta

479 000 €

Koko

118 / 125 m²

Vuosi

1986

Tervetuloa uniikkiin paritaloasuntoon, joka sijaitsee Jollaksentien alkupäässä, erinomaisella ja rauhallisella sijainnilla! Sisääntulokerroksessa huomio kiinnittyy välittömästi korkeaan huonekorkeuteen, luoden avaruudentuntua ja valoisuutta. Tunnelmallinen maisema avautuu suoraan omalle pihalle, luoden rauhallisen ympäristön arjen keskelle. Tämä koti on päivitetty vuonna 2023 uudella keittiöllä, joka yhdistää tyylikkyyden ja toiminnallisuuden. Vaaleat, kauniit materiaalit tekevät keittiöstä paikan, jossa kokkaaminen sujuu vaivatta ja iloiten. Olohuone sijaitsee avokeittiön vieressä, joten seurustelu sujuu myös ruoanlaiton ääressä. Sisääntulokerroksesta löytyy kaksi makuuhuonetta, jonka lisäksi parvi sekä kellarikerroksen tilat luovat mahdollisuuksia isonkin perheen tarpeisiin. Kummankin kerroksen kylpyhuone ja sauna on uusittu kokonaisuudessaan vuonna 2019, tarjoten raikkaan ja nykyaikaisen ilmeen. Asuntoon kuuluu lisäksi autotalli, joka on nykyisellä osakkaalla ollut varastokäytössä. Asunto on osa 20 huoneiston paritaloyhtiötä ja sijaitsee omalla tontilla. Bussipysäkki löytyy vain kivenheiton päästä ja veneilevää hemmottelee vain muutaman minuutin kävelymatka Sarvaston pienvenesatamaan. Lähettyviltä löytyy niin päiväkodit, koulut, ruokakaupat kuin harrastusmahdollisuudet. Laajasalon suosio jatkaa kasvuaan, eikä ihme, täältä löytyy laadukkaan asumisen ja kaupunkielämän palvelut kotinurkilta! Tervetuloa tutustumaan, asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi: Sinua palvelee Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21285665
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h, avokeittiö, 2xkph, s, wc, autotalli, piha (Yj:n mukainen 4h + k + skph + wc + askh + var.)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
118 m²
Muiden tilojen pinta-ala
7 m²
Kokonaispinta-ala
125 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Isännöitsijäntodistuksen mukainen pinta-ala 118m2 koostuu sisääntulokerroksen asuinpinta-ala 78m2 ja kellarikerroksen pinta-ala 40m2. Lisäksi huoneistossa parvi noin 7m2 (kaikkiin vastaaviin asuntoihin alun perin jo rakennettu), jota ei ole merkitty isännöitsijäntodistukseen tai yhtiöjärjestykseen. Ostaja on tietoinen, että ennen 1.1.1992 rekisteröityjen asunto-osakeyhtiöiden yhtiöjärjestyksessä ilmoitettu pinta-ala ei perustu nykystandardien mukaiseen mittaukseen ja saattaa olennaisestikin poiketa nykystandardien mukaisesta asuinpinta-ala tiedosta. Tämän vuoksi tämän ikäisessä kohteessa mainittu pinta-ala saattaa poiketa nykyisten standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Nykystandardilla tarkoitetaan SFS 5139 standardin tarkoittamaa asuinpinta-alaa.
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1986
Käyttöönottovuosi
1986
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

479 000,00 €

Velaton hinta

479 000,00 €

Neliöhinta

4 059,32 €/m²

Vastike

Hoitovastike

377,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

377,60 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

13,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus ja vedenkulutus oman käytön mukaan. Nykyisellä perheellä vuoden 2023 sähkönkulutus on ollut kokonaisuudessaan noin 17 000 kWh. Veden ennakkomaksu 13e/kk/hlö, todellinen kulutus mitataan huoneistokohtaisella vesimittarilla, tasaus kerran vuodessa. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 26.9.2023 päätettiin, että ylimääräisiä vastikkeita ei kanneta, vaan otetaan 60.000,- hoitolainaa. Hoitolainalla katetaan myös tarvittavat tutkimus- ja suunnittelukulut sekä parannetaan maksuvalmiutta. Hoitolaina liitetään 2024 aloitettavan peruskorjauksen rahoitukseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Vuonna 2023 korjatussa kellarikerroksessa runsaasti avointa säilytystilaa sekä varasto. Lisäksi huoneistossa vaatehuone ja kaapistoja.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: etelään
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
ilmalämpöpumppu
Kohteen lisätiedot
Julkisivun laaja huolto ja ikkunoiden uusinta sekä salaojien uusinta suunnitteilla vuodelle 2024. Isännöitsijältä saadun tiedon mukaan, ylimääräinen yhtiökokous remontin laajuudesta tullaan pitämään lähiaikoina, tarkkaa ajankohtaa ei vielä ole tiedossa. Ylimääräinen yhtiökokous tulee päättämään 4.3.2024 remonttien laajuudesta. Kokonaisuuden kustannusarvio tällä hetkellä 687,-/asuin m2 ja uuden pääomavastikkeen määrä 4,58/m2/kk.
Tehdyt remontit
Keittiöremontti ja ilmalämpöpumpun asennus 2023.
Kellariremontti / taloyhtiön toimesta kosteusvauriokorjaus alakerrassa raportti saatavilla välittäjältä,
sekä kellarikerroksen pintaremontti 2023. Saunaosaston ja kylpyhuoneiden peruskorjaus 2019.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä/tyydyttävä. Asuntoa on pidetty hyvänä ja remontoitu kattavasti viime vuosina. Normaalia elämisen kulumista pinnoissa voi kuitenkin olla paikka paikoin.
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Keittiö ja kylpyhuoneremonttien yhteydessä asbestikartoitukset tehty. Ei löydetty asbestia.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto
Tulisija
Hormi olemassa
Takkavaraus
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Tiili-kevytbetoni
Keittiön kuvaus
Todella kaunis, Ikean vaalea avokeittiö on uusittu vuonna 2023. Varusteluna: täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, integroitu astianpesukone, liesi integroidulla liesituulettimella, erillisuuni ja mikro, aamiaiskaappi liiketunnistinvalolla. Kaikki kodinkoneet pl. jääkaappi-pakastin uusittu keittiöremontin yhteydessä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Asunnossa kaksi mukavan kokoista kylpyhuonetta, jotka kummatkin on uusittu vuonna 2019. Sisääntulokerroksen kylpyhuoneessa varusteluna amme, iso peili, käsienpesuallas ja allaslaatikostot, wc-istuin. Kellarikerroksessa kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna. Varusteluna: sadesuihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Kellarikerroksessa erillinen wc.
Saunan kuvaus
Kaunis sauna, joka on uusittu 2019 kylpyhuone remontin yhteydessä. Sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Avara ja valoisa olohuone, jossa harjakattoon asti ulottuva huonekorkeus sekä viehättävät näkymät omalle piha-alueelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Sisääntulokerroksessa kaksi makuuhuonetta, jonka lisäksi nykyisellä perheellä on ollut makuuhuone sekä työhuone käytössä kellarikerroksen huone sekä parvi. Kellarikerroksen huone jätetty 2023 vuoden remontissa avoimeksi, eli väliseinän rakentamalla, siitä saisi erillisen huoneen.
Säilytystilojen kuvaus
Asunnossa on runsaasti säilytystilaa kellarikerroksessa, jossa iso varastotila. Lisäksi asunnolle kuuluu autotalli.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harja/pulpetti/tasa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Taloyhtiöpalvelut-Onnistutaan Ky / Joel Karvinen info@onnistutaan.fi
Huolto
Asukkaat hoitavat itse kiinteistönhoidon, talvikiinteistönhoidossa / lumenluonnissa apuna ulkoistettu yritys.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiössä varastotilat sekä leikkipiha. Keskusantenni, ilmalämpöpumppujen hankinta edellyttää hallituksen lupaa.
Kuntotutkimukset: Raksystems Insinööritoimisto Oy, tarkastuspäivä 24.8.2015.
Insinööritoimisto Conditio Oy, Alustava korjausehdotus 20.6.2018,
Kuntotutkimus tehty: 2015
Tehdyt remontit
2016: Talojen 6-12 vesikattojen uusinta
2014: Kolmen asunnon (N, P, S) terassiparvekkeiden peruskorjaus
2011: Piha-asfaltoinninuusiminen
2010: Talojen 3, 4 ja 5 (A-F) vesikattojen uusinta
2006: Sokkeleiden ja betonipintojen korjaukset
2005: Lämminvesivaraajat pääosin uusittu kaikki yhtä aikaa noin vuonna 2005
Tulevat remontit
Julkisivun laaja huolto ja ikkunoiden uusinta suunnitteilla vuodelle 2024
Salaojien uusinta 2024
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, D2007 Energiatodistus 26.5.2013 on ollut voimassa 25.5.2023 saakka. Energiatodistus on vanhentunut ja yhtiön tulee teettää uusi energiatodistus.
Tontin koko
8 161 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Laajasalossa on valmisteilla useita kaavoitusmuutoksia sekä alueen kehittämissuunnitelmia; Laajasalon renesanssi ja Jollaksen suunnitteluperiaatteet. Lähialueella kaavamuutoksena Sarvaston alue, Jollas länsiosan täydennysrakentaminen, Jollaksen ja Hevossalmen suojeltavat pientalot. Tutustu alueen kaavoitukseen tai kysy lisää välittäjältä; Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel. / Tiimipäällikkö Anu Kuutti, puhelin (09) 310 37154.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vanha Sotilastie 16

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Laajasalon peruskoulu n. 1,5km, Poikkilaakson ala-aste n. 1,9km. Santahaminan ala-aste 2,2km.
Palvelut: Jollaksentie 13 sijaitsee upealla paikalla Laajasalon merellisissä maisemissa. Lähettyviltä löytyy erinomaiset peruspalvelut, koulut, päiväkodit sekä kauppakeskus Saari (n. 1,5km) monipuolisin liikkeineen (S-market, K-market, Apteekki, Alko, useita ravintoloita, kahvila ym.). Laajasalossa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja ulkoilu- ja liikuntaharrastuksia löytyy moneen makuun. Satamakahvila Messi tarjoaa lähettyvillä lounasta ja vesiurheiluaktiviteetteja, jonka lisäksi lähistöllä on lyömättömät ulkoilualueet. Aittasaaresta löytyy Golf kenttä, Laajasalon urheilupuisto tenniskenttineen
sijaitsee vain noin 1km päässä sekä Laajasalon naisvoimistelijat tarjoaa liikuntatunteja ja ulkoliikuntaa monessa muodossa. Laajasalossa on useita luonnonkauniita uimarantoja sekä rantasaunapalveluita
kuten Villa Furuvik, Villa Wuorio ja Karjalaisten kesäkoti. Laajasalon kirjasto sijaitsee kauppakeskus Saaressa, jossa myös Fitness 24 kuntosali palvelut. Lähikauppa Alepa Jollas (n. 690m). Laajasalon terveysasema, hammashoitola ja neuvola n. 1,5km
Päiväkodit: Alueella useita päiväkoteja. mm. luomupäiväkoti Kirsikka, Päiväkoti Puuskakulma, Pk Yliskylä, Ilomäki, Ryhmäperhepäiväkoti Poni, pk Tahvonlahti. Laajasalosta löytyy ruotsinkielinen päiväkoti Daghemmet Pilten ja Kruunuvuorenrannan puolelle suunnitellaan Ruotsinkielistä peruskoulua. Herttoniemestä löytyvät lähimmät englanninkieliset päiväkodit. . Lähin vuoropäivähoitoa tarjoava päiväkoti on Tuorinniemen pk n. 3km päässä.
Liikenneyhteydet
Bussiyhteys nro. 85 (n. 250m), nro 86 (n. 300m), nro. 84 (n. 550m) vie Herttoniemen metroasemalle noin vartissa. Alueella myös kaupunkipyöriä ja hyvät liikenneyhteydet omalla autolla. Raitiovaunuyhteys Laajasalosta kantakaupunkiin, on suunniteltu valmistuvan vuonna 2027. Lähin raitiovaunupysäkki tulee sijaitsemaan noin 1km päässä.
Pihan kuvaus
Etelänsuuntainen piha-alue on suojaisa ja vehreä. Pihalla on terassin lisäksi nurmea sekä kasvillisuutta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Daw Hanna

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.