Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Rivitalo | 6h + k + pukuh. + ph / s + khh + 3 xvh + wc + kph + p + at (Yj:n muk. 5 h + k + sauna)

Gunillankuja 2, Laajasalo, Yliskylä, Helsinki

Hinta

470 000 €

Koko

203 m²

Vuosi

1972

Tervetuloa kotiin Gunillankuja 2:een, Laajasalon idylliseen ympäristöön, jossa sinua odottaa ainutlaatuinen tilaisuus asua avarassa ja viehättävässä rivitaloasunnossa. Tämä kahden kerroksen koti kätkee sisälleen valoisaa avaruutta ja kodikasta tunnelmaa. Astuessasi sisään, tulet tilavaan eteisaulaan, jossa komeat portaat johtavat sinut toiseen kerrokseen. Yläkerrassa kohtaat upean avaran tilan, joka on täynnä luonnonvaloa. Oleskelutila ja ruokailutila yhdistyvät tunnelmallisesti yhteen ja tunnelmallinen takka luo lämpöä ja kodikasta ilmapiiriä, täydentäen tilan viihtyisyyttä. Yläkerrasta avautuvat kauniit näkymät kallioiselle takapihalle, tarjoten rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön. Remontoitu keittiö on kodin sydän, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja nykyaikainen linjakkuus. Asunnosta löytyy kummastakin kerroksesta uudistetut kylpyhuonetilat ja alakerrasta sauna. Laadukkaat materiaalit ja arkkitehtuuria kunnioittavat sisustusratkaisut viimeistelevät kodin. Asunnosta löytyy 4 erillistä makuuhuonetta, jonka lisäksi lisätilaa tarjoaa askarteluhuone ja alakerran pukuhuone, joka on täydellinen rentoutumiseen saunan jälkeen. Taloyhtiössä ja asunnossa on tehty runsaasti peruskorjauksia ja remontteja viime vuosina. Putki-, julkisivu- ja parvekeremontit ovat pian takanapäin, mikä takaa asumismukavuuden ja vähentää tulevia remonttitarpeita. Julkisivuremontti ja parvekekorjaus sekä lämpö- ja vesijohtojen uusinta on loppusuoralla. Näiden yhteinen kustannusarvio on 583,-/m2 mikä tekee huoneistolle C33 noin 118 349 euroa ja arvio rahoitusvastikkeesta on noin 4 e/m2/kk eli 812 e/kk. Jyvitys arviolta syksyllä 2024. Autoilevalle oma autotalli kruunaa kokonaisuuden ja tilat tarjoavatkin mahdollisuuden pitkäaikaiseksi kodiksi muuntautuen tarpeidesi mukaan! Gunillankuja 2 sijaitsee erinomaisella paikalla Laajasalossa, lähellä Yliskylän ja Kruunuvuorenrannan monipuolisia palveluita. Alue tarjoaa hyvät liikenneyhteydet ja mahdollisuuden nauttia meren läheisyydestä ja luonnonkauniista ympäristöstä. Tervetuloa tutustumaan, yhteydenotot ja näyttöpyynnöt: Nikita Missiouk Yrittäjä, LKV 044 244 6364 ja Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT 0400 810 002

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21303977
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + pukuh. + ph / s + khh + 3 xvh + wc + kph + p + at (Yj:n muk. 5 h + k + sauna)
Asuintilojen pinta-ala
203 m²
Kokonaispinta-ala
203 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1974
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

406 974,68 €

Velkaosuus

63 025,32 €

Velaton hinta

470 000,00 €

Neliöhinta

2 315,27 €/m²

Vastike

Hoitovastike

730,80 € / kk

Pääomavastike

609,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 339,80 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Huoneistoon tällä hetkellä kohdistuva velkaosuus (63023,32 e) muodostuu mm. vesikattojen ja yläpohjien uusimisesta sekä jäte- ja sadevesiviemäreiden sukituksesta. Taloyhtiössä on meneillään mittava peruskorjaus, jonka yhteydessä huoneistoissa on uusittu lämpö- ja käyttövesiputket, tehty julkisivu- sekä parvekekorjaus. Remontin jyvitystä ei ole vielä tehty, kustannusarvio tälle huoneistolle on 583€/m2 eli noin 118 349 euroa ja arvio rahoitusvastikkeesta on noin 4 e/m2/kk eli 812 e/kk. Jyvitys arviolta syksyllä 2024. Lopulliset huoneistokohtaiset hankeosuuksien ja yhtiövastikkeiden laskelmat tehdään vasta korjaushankkeen päätyttyä, kun todelliset kustannukset ovat selvillä. Rahoitusvastikkeen kerääminen tai kertasuoritus laina-osuuden pois maksamiseksi tapahtuu vasta kun korjaustyö on päättynyt ja taloudellinen loppuselvitys pidetty. Ostaja ottaa huoneistoa koskevan lainaosuuden vastatakseen.

Muut maksut

Vesimaksu

14,00 € / kk

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Postinkantomaksu 11,50 e/kk. Osakkailta peritään ennakkovesimaksua vanha määrä 14,- / asukas / kk ja maksut tasataan kulutuksen mukaan jälkikäteen. Ensimmäisenä vuotena tasaus tehdään 6 kuukauden osalta kahdesti ja jatkossa vuosittain tilinpäätöksen yhteydessä. Jokaisessa asunnossa on langaton vesimittareiden lukulaite ja aiheesta voi ladata myös applikaation älylaitteisiin.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tuulikaappi ja eteinen, joissa hyvin tilaa mm. ulkovaatteille. Iso pukuhuonetila, joka pukuhuoneen lisäksi toimii monipuolisesti esimerkiksi tv-huoneena, vierashuoneena tai työhuoneena.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: etelään,lounaaseen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
Keittiöremontti 2023. Kodinhoitotila 2023.
Kylpyhuone ja sauna remontoitu 2023. Yhden makuuhuoneen sisäseinän korjaus 2020 (taloyhtiön korjauksia, ei osakkaan oma).
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneistossa ja taloyhtiössä on tehty lukuisia, mittavia perusparannus- ja tasonparannus korjauksia viime vuosina ja asunto on hyvässä kunnossa. Normaalia elämisen kulumista voi olla havaittavissa paikka paikoin.
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihto: Painovoimainen/koneellinen.
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu, tiili
Keittiön kuvaus
Kaunis ja käytännöllinen, erillinen keittiö. Varusteina integroitu mikro, induktioliesi, sähköuuni, integroitu astianpesukone, liesituuletin, allas, hana, jääkaappi/pakastin, kaapistot ja tasot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa moderni kylpyhuone, jossa varusteina peilikaapisto, kaksi allasta, allaskaapisto, bidee-suihku, wc-istuin, suihkuseinä, suihku, kuivauspatteri sekä kattoikkuna tuomassa valoa. Alakerrassa tilava pesuhuone saunan yhteydessä, jossa varusteina kuivauspatteri, ikkuna ja kaksi suihkua.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa käytännöllinen erillinen wc, jossa varusteina wc-istuin, bidee-suihku, allas, allaskaapisto sekä peili.
Saunan kuvaus
Alakerran pesuhuoneen yhteydessä tunnelmallinen ja tilava sauna, jossa sähkökiuas sekä lauteet.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava kodinhoitohuone alakerrassa, jonka saa kalustettua haluamallaan tavalla. Varusteina pesukoneliitäntä.
Olohuoneen kuvaus
Avara ja valoisa tila yläkerrassa, joka soljuu vaivattomasti ruokailutilaan sekä mahduttaa hyvin takan ympärille olohuoneen kalusteet.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, joista toinen käyttötarkoitukseltaan askartelu- tai varastohuone. Yläkerrassa kolme tilavaa makuuhuonetta, joissa mukavasti kiinteää säilytystilaa vaatehuoneen tai kiinteiden kaapistojen muodossa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Taloyhtiöpalvelut - Onnistutaan Ky / Joel Karvinen (joel@onnistutaan.fi).
Huolto
Kotikatu Oy / Laajasalo.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiön välittömään hallintaan jäävät seuraavat tilat: Huonetila C 34 2 h + k 46 m2, kaksi väestönsuojaa yhteensä 52 m2, lämmönjakohuone 43 m2, sähköpäätauluhuone 5 m2 sekä autosuojassa olevat muuntamo ja vesimittarihuone 17,5 m2.
Kuntotutkimukset: Lämpökamerakuvaus ja märkätilatarkastus 2016. Vesijohtojen kuntotutkimus 2017. Ulkoseinien sisäpuoliset tarkastukset 2020. Parvekkeiden kuntotutkimus 2020. Salaojien kartoitus 2020.
Hankesuunnittelu julkisivuille 2021.
Kuntotutkimus tehty: 2021
Tehdyt remontit
Parvekeovien uusinta 1998
Parvekepintojen uusinta 2001-2004
Lämmönvaihdin ja ulko-ovet uusittu 2004
Ikkunoiden uusiminen 2012
Jäte- ja sadeviemäreiden sukittaminen ja vesikattojen uusiminen sekä yläpohjan lisälämmöneristys, piha-asfaltin ja ulko-valaistuksen uusinta 2018
C24-C33 metsän puolen salaojan uusinta 2021
Julkisivuremontti ja parvekekorjaus sekä lämpö- ja vesijohtojen uusinta 2022-2023 (kesken (Maaliskuussa MK Facade Oy jatkaa parveke- ja pihatöitä, jotka valmistuvat vapuksi 2024)).
Tulevat remontit
Lukituksen uusinta 2023
Ulkopuolisten vesi- ja lämpöjohtorunkojen uusinta 2027-2030
Aurinkovoimala ja/tai maalämpö 2023-2030
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 11.12.2023: Muissa asioissa kerrottiin talotoimikunnan alustavasta suunnitelmasta yläpihan leikkipaikan muuttamiseksi grillauspaikaksi ym. Idea sai kannatusta ja suunnitelmat voivat edetä.
Energialuokka
E (2018), 4.10.2023-4.10.2033
Tontin koko
18 607,5 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki tai kartta.hel.fi.

Laajasalo, Nuottaniemen huvilat - Suunnitelman kuvaus:
Nykyisten huviloiden vuokralaisten sopimukset päättyvät ja kaupunki myy huvilat yksityisomistukseen. Tutkitaan huviloiden pihapiirien rajausta sekä niiden suhdetta ympäristöönsä (RKY-alue) ja kunnallistekniikan ja kulkuyhteyksien sijoittamista. Rakennusten suojelumääräykset päivitetään tarvittaessa. Lisätietoja antaa Arkkitehti Roope Piipponen, puhelin (09) 310 42062 Tiimipäällikkö Anu Kuutti, puhelin (09) 310 37154.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
39 727,88 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin Kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2030

Asunto Oy Gunillankuja 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tahvonlahden Ala-Aste noin 300 m. Kruunuvuorenrannan Peruskoulu noin 1 km. Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio noin 5,5 km.
Palvelut: Gunillankuja sijaitsee rauhallisella paikalla upeiden ulkoilualueiden äärellä. Alueella on hyvät peruspalvelut, koulu ja useita päiväkoteja. Gunillankuja sijaitsee mukavasti Yliskylän ja Kruunuvuorenrannan välissä joten kummankin alueen palvelut ovat helposti saavutettavissa. Alepa noin 1 km. K-Market noin 2,3 km. Kauppakeskus Saari noin 2,3 km.
Päiväkodit: Tahvonlahti Päiväkoti noin 100 m. Nalle Päiväkoti noin 850 m.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki noin 50 m. Metroasema noin 4,2 km. Kruunuvuorenrannan lauttalaituri noin 2,3 km (yhteys keskustaan). Tulevan raidejokerin pysäkki suunnitelmien mukaan noin 1 km päässä, arvioitu valmistuminen 2027.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston sisäänkäynnin vieressä lämmin autotalli, mitat noin L 3,17 m x S 5,9 m x K 2,3 m. Huoneiston vieressä oleva parkkipaikka on ilmainen. Tämän lisäksi yhtiöllä on noin 10-15 kpl autopaikkoja joiden hinta on 10€/kpl.
Huoneiston yhteydessä lämmin autotalli sekä talon päädyssä oleva epävirallinen pihapaikka, jossa sähköauton latauspistoke (11 Kw). Yhtiössä toteutettuja autopaikkoja 63 kpl, joista 7 autotallia erillisinä osakkeina. Yhtiössä sisäänajon yhteydessä vuokrattavia autopaikkoja (tolpalla) 15 kpl.
Pihan kuvaus
Huoneiston käytössä viihtyisä kallioinen piha-alue, jossa mukavasti terassitilaa ja omaa rauhaa. Käynti pukuhuoneen kautta, joten saunan jälkeen pääsee kätevästi vilvoittelemaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Daw Hanna

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.