Paritalo | 3-4h + avok + kphx2 + s + var / tekn.tila (yj: 3-4h + k + s)

Tuohipolku 6, Kivistö, Kannisto, Koivupää, Vantaa

Hinta

339 000 €

Koko

87 m²

Vuosi

2022

Uudenkarhea paritalokoti Koivupään rauhasta Tyylikkäät pinnat ja vaalea sävymaailma luovat tästä kodista unelman, joka sopii monelle! Vuonna 2022 valmistunut kaunis paritalokoti istuu puitteiltaan monenlaiseen tarpeeseen: perheelle, pariskunnalle - miksei myös yksineläjälle. Taloyhtiö on lunastanut tontin omakseen. Kahteen kerrokseen jakautuvat asuintilat toimivat loistavasti, sillä alakerta on varattu oleskeluun, ruokailuun ja peseytymiseen, yläkerta puolestaan nukkumiseen ja ehkäpä myös työskentelyyn, sekä pyykkihuoltoon ja saunomiseen. Suuret ikkunat rauhallisin pihanäkymin luovat oleskelutilasta, jossa yhdistyvät avokeittiö, ruokailutila ja olohuone, erinomaisen viihtyisän. Olohuoneesta on käynti päiväauringon suuntaan avautuvalle, lasitetulle terassille ja tuijin aidatulle piha-alueelle. Pihalla mahtuu mainiosti grillailemaan, ruokailemaan ja leikkimään. Yläkerrasta löytyvät tämän kodin molemmat makuuhuoneet, jotka sijaitsevat erillään toisistaan, säilyttäen oman rauhansa. Lisäksi erillinen aulatila on hyödynnettävissä asuintilaksi, vaikkapa etätyöskentelyyn. Valloittavin materiaalein viimeistelty kylpyhuone erottuu tyylikkäästä saunasta lasiseinin, myös pyykkihuollolle on paikkansa. Säilytystilat täydentää lämmin varasto/tekninen tila, joka sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä. Huoneiston kaupan yhteydessä on mahdollista ostaa kaksi sähköpistokkeellista autopaikkaa hintaan 5.000 euroa per paikka. Paikoilla on sähköauton latausvalmius. Puistikon reunaan rajoittuvalle omalle tontille sijoittuu kolme paritalohuoneistoa ja yksi erillistalo. Asunto Oy Vantaan Tuohipolku 6:ssa asuminen on edullista ja turvallista. Rauhallinen Koivupään pientaloista koostuva asuinalue sijaitsee erinomaisella paikalla, lähellä kaikkea. Takapihalta pääsee kätevästi kulkemaan kentälle, jossa pääsee harrastamaan niin kesä- kuin talviaikaan, lisäksi aivan kotipihan kupeesta löytyy leikkipuisto. Kivistön uudelle kauppakeskus Kivikselle ja juna-asemalle on matkaa vain noin kolme kilometriä, lähin bussipysäkki sijaitsee noin kilometrin päässä, ja autoillen olet muutamassa minuutissa Hämeenlinnanväylällä ja Kehä III:lla. Lähialueelta löydät myös päiväkodit ja koulut, sekä toimivat harrastusmahdollisuudet. Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo palvelevat vain vartin ajomatkan päässä. Tämä koti ihastuttaa varmasti! Myyntiä hoitaa Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi Service in English: Hilla Heikkilä, p. 045 255 0005 / hilla.heikkila@alcovi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21306649
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h + avok + kphx2 + s + var / tekn.tila (yj: 3-4h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87 m²
Kokonaispinta-ala
87 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

287 961,00 €

Velkaosuus

51 039,00 €

Velaton hinta

339 000,00 €

Neliöhinta

3 896,55 €/m²

Vastike

Hoitovastike

180,00 € / kk

Pääomavastike

457,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

637,60 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastike käsittää tontin lunastukseen nostetun lainan, joka lyhentää huoneistolle kohdistuvaa tonttilainaa.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 20,00 e/hlö/kk on ennakko, joka tasataan mittarilukeman mukaisesti vuosittain sekä omistajan vaihtuessa. Autopaikan vastike on 25,40 e/paikka/kk. Sähkönkulutus nykyisellä asukkaalla ollut noin 8.900 kWh/vuosi (sis. lämmitys). Asukas vastaa lämmityskuluista (ei sisälly hoitovastikkeeseen). Taloyhtiö on lunastanut tontin omaksi (30.3.2022), jonka johdosta taloyhtiöllä on lainaa 286.992,22 euroa per 15.1.2024. Myytävälle huoneistolle kohdistuu lainaa 51.039,00 euroa per 15.1.2024, jota lyhennetään rahoitusvastikkeella (sis. korko + lyhennys) 457,60 euroa/kk. Lainaosuus on maksettavissa pois kahdesti vuodessa, kesä- ja joulukuussa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on vinyyliä, seinät maalatut. Peililiukuovikaapisto. Katossa upotetut led-valaisimet. Portaikossa kiinteät seinävalaisimet. Yläkerran aulan lattia on vinyyliä, seinät maalatut. Katossa upotetut led-valaisimet. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Yläkerran aulan viereinen, ikkunaton tila on nykyisellään asuinhuone-käytössä. Lattia on vinyyliä, seinät maalatut. Katossa upotetut led-valaisimet. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Yhtiöjärjestys 17 §: Asunto-osakeyhtiölaista poiketen osakkeenomistaja vastaa hallinnassaan olevan osakkeen kylpyhuoneen ja kosteiden tilojen vesieristeiden kunnossapidosta. Tämä kunnossapito käsittää vastuun asukkaan aiheuttamien vikojen välittömästä korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Osakas vastaa niistä kustannuksista, jotka syntyvät, jos osakas laiminlyö vikojen välittömän korjaamisen aiheuttaen siten lisävahinkoa kiinteistölle. Yhtiö vastaa huoneistojen kylpyhuonetilojen kuntokartoituksista.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on erittäin siistikuntoinen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Avokeittiön varustukseen kuuluvat integroidut kodinkoneet: induktioliesitaso, liesituuletin, kalusteuuni, astianpesukone, mikroaaltouuni ja jääkaappi-pakastin. Työtasot ja välitila ovat laminaattia. Lattia on vinyyliä, seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneita on 2 kpl. Alakerran kylpyhuoneen varustukseen kuuluu allaskaappi, valaistu peilikaappi, suihku, wc-istuin, pyyhekoukut ja lattialämmitys (vesikiertoinen). Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto paneloitu. Katossa upotetut led-valaisimet. Yläkerran kylpyhuoneen varustukseen kuuluu allaskaapisto, valaistu peili, pesukoneliitäntä + tilavaraus pyykinpesukoneelle, musta sadesuihku, wc-istuin, pyyhekoukut ja lattialämmitys (vesikiertoinen). Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto paneloitu. Katossa upotetut led-valaisimet sekä epäsuora led-valaistus. Ikkuna ulos.
Saunan kuvaus
Harvia-sähkökiuas valkoisilla kiuaskivillä, upotettu lauteisiin. Lattia on laattaa, seinät ja katto paneloitu. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Ikkuna ulos. Sauna erottuu kylpyhuoneesta lasiseinällä.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on vinyyliä, seinät maalatut. Kulku terassille. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on 2 kpl. Lattiat ovat vinyyliä, seinät maalatut. Päämakuuhuoneessa peililiukuovikaapisto ja katossa upotetut led-valaisimet. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto tiilikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Talotili Oy, info@talotilioy.fi, p. 0207 488 359
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 14

Tehdyt remontit
Lämmitystolpat sekä sähköauton latausvalmius asennettu -22, 1-vuotistakuutarkastus (Suomen Talokatsastus Oy) -23.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuosilla 2023-27: 1-vuotistakuukorjauksia rakennuttajan toimesta, parkkipaikan muutostyöt loppuun -23, ilmanvaihtojärjestelmän säätö ja nuohous -23-34. Talo on valmistunut vuonna 2022 ja taloyhtiön hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön unnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeisiin tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.
PTS (Suomen Talokatsastus Oy): ilmanvaihtokanavien puhdistaminen -27, PILP-pumppujen huolto, piha-alueiden kunnostaminen (nurmikot, istutukset) -28, salaojajärjestelmän huuhtelu/toiminnan tarkastaminen, sadevesikaivojen puhdistaminen -29, vesikattojen pesu -30, ulkoseinien maalaus -31.
Energialuokka
B (2018), Todistus on laadittu 13.1.2022.
Tontin koko
1 865 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, p. 09 839 11 (vaihde), kartta.vantaa.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Vantaan Tuohipolku 6

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Myytävän huoneiston yhteydessä ostettavissa omina osakkeinaan olevat sähköpistokkeelliset autopaikat AP 9 (osakkeet 671-675) ja 10 (osakkeet 676-680), 5.000,00 euroa per paikka.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Kivistö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Turpeinen Matias

Toimitusjohtaja, myynti

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.