Rivitalo | 3h, k, rt, kph / s, erillis-WC / khh, et, tk, parveke, terassi, varastot, autohallipaikka

Koronakuja 4, Olari, Kuitinmäki, Espoo

Hinta

339 000 €

Koko

88 / 94 m²

Vuosi

1982

Erinomaisen hyvällä sijainnilla ja pohjaratkaisulla oleva muuttovalmis koti. Huoneistoon on tehty pintaremonttia vuosien varrella ja mm. keittiö, kylpyhuone sekä erillis-WC/kodinhoitohuone on uusittu myös. Vuonna 2022 laitettu terassi kiintokalusteineen, jollaista ei tule ihan heti vastaan. Uniikki kokonaisuus - oma piha, parveke, lämmin ja kylmä varasto sekä autohallipaikka. Asunto Oy Töyrynpesä on hyvin hoidettu taloyhtiö omalla tontilla ja kaukolämmössä. Kotiovelta Olarin Prismaan on matkaa alle 100 m. Useita päiväkoteja ja kouluja 50-500 metrin säteellä. Isoon Omenaan, jossa laajat palvelut ja metro kävelet noin 10 minuutissa. Huoneistoselitelmä on virallisesti yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k+s+varasto. LISÄTIEDOT JA YKSITYISNÄYTÖT: | Seyvan Khalili | Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja | Puh. 045 801 4145 | seyvan@skrealestate.fi | Www.skrealestate.fi | Instagram: skrealestate.fi | Www.vaurastuasunnoilla.fi I can provide services also in English. Asuntoportaalien (Etuovi.com, Oikotie.fi ja Tori.fi) tiedot ovat rajalliset ja erilaiset keskenään. Tilaathan välittäjältä kohteen virallisen myyntiesitteen sekä muut asiapaperit sähköpostilla tai soittamalla.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21309894
Sijainti
  • Espoo Olari Kuitinmäki
  • Koronakuja 4, 02210 Espoo
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, rt, kph / s, erillis-WC / khh, et, tk, parveke, terassi, varastot, autohallipaikka
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
88 m²
Muiden tilojen pinta-ala
6 m²
Kokonaispinta-ala
94 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 88 m² + 6 m² lämmin varasto. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja myyntiesitteessä/markkinoinnissa mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1982
Käyttöönottovuosi
1982
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

307 594,37 €

Velkaosuus

31 405,63 €

Velaton hinta

339 000,00 €

Neliöhinta

3 852,27 €/m²

Vastike

Hoitovastike

475,20 € / kk

Pääomavastike

318,56 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

793,76 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Huoneiston hoitovastike sisältää autohallipaikan ja vesimaksun myös. YHTIÖKOKOUS 11.05.2022: Hallitukselle myönnettiin valtuudet taloudellisen tilanteen niin vaatiessa, periä yhden kuukauden ylimääräinen hoitovastike, tai jättää yhden kuukauden hoitovastike perimättä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen, jossa vaatekaapisto ja tuulikaappi.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Tehdyt remontit
12/2018: Kodinhoitohuoneen saneeraus. 4/2019: Keittiön saneeraus. 2022: Terassin rakentaminen. 2023: Varaston korvausilman lisäys. Yksityiskohtaisempi lista tehdyistä osakasmuutostöistä on saatavilla välittäjältä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Muuttovalmis koti.
Kuntotarkastus
Tehty
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Vuonna 2019 uusittu upea Puustellin keittiö, jossa on runsaasti lasku- ja kaappitilaa. VARUSTUS: Festivon 100 cm leveä kylmäkeskus (jääkaappi, pakastin, sekä erilliset vihanneslaatikko ja 0-asteinen laatikko), induktiotaso, erillisuuni höyrytoiminnolla (uusittu v. 2021), astianpesukone, liesituuletin, kaapistot, LED-valot katossa, sälekaihtimet. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Laatta/maali. TASOT: Laminaatti. LATTIA: Vinyylilankku.
Kylpyhuoneen kuvaus
Vuonna 2003 remontoitu kylpyhuone. VARUSTUS: Suihku, WC-istuin, käsisuihku (bidee), peili- ja allaskaappi, lattialämmitys. SEINÄT: Laatta/lasitiili. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
Erillis-WC, joka toimii samalla kodinhoitohuoneena. Tila on uusittu vuonna 2019. VARUSTUS: WC-istuin, peili- ja allaskaappi, kaapistot, pesukoneliitäntä, paikat pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle, lattialämmmitys, kattoikkuna. SEINÄT/LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Sähkökiuas, tuuletusikkuna. SEINÄT: Puupaneeli. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
Iso olohuone, josta käynti ruokailutilan kautta parvekkeelle/pihalle. VARUSTUS: Ilmalämpöpumppu (ruokailutilan puolella), sälekaihtimet. SEINÄT: Tapetti. LATTIA: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
VARUSTUS: Vaatekaapistot, sälekaihtimet. SEINÄT: Tapetti. LATTIAT: Parketti/laminaatti.
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin varasto huoneiston sisäänkäynnin vieressä ja kylmä varasto parvekkeen alla, jonne käynti oman pihan kautta.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate, uusittu v. 2017

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Priman Oy / Janne Lehtonen. Osoite: Olarinluoma 14 A, 3. krs. 02200 Espoo. Puhelinnumero: 0207 614 430. Sähköpostiosoite: priman@priman.fi.
Huolto
Olarin Huolto Oy. Osoite: Piispantilankuja 2, 3. krs, 02240 Espoo. Asiakaspalvelu: 020 750 5430.
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto.
Kuntotutkimukset: Kuntoarvio ja märkätilojen kosteuskartoitus v. 2022 (Raksystems).
Tehdyt remontit
2022: Julkisivujen kuivajääpuhallus (pesu) ja suojakäsittely. B-talon päädyn ja vaihdettujen tiilien nano käsittelyt (värjäys). 2021: A-talon ikkunaylityksen korjaus. B-talo eteläpäädyn kylmän seinän uudelleenmuuraus. A-talon takapihojen korkeiden portaiden sekä C-talon päädyn betoniportaiden uusiminen. Ikkunoiden ja parveke/terassiovien uusiminen. A-talon takapihan valokatteiden ja tukirakenteiden uusiminen. 2020: Julkisivujen, piha-aitojen, puuportaiden, terassiparvekkeiden / terassien kunnostus. Ilmanvaihdon nuohous ja säätö. 2019: Leikkipaikan keinun kunnostus vastaamaan nykyisiä turvallisuusmääräyksiä. 2018: Kaikkien talojen sokkeleiden paikkaus ja maalaus (poislukien takapihat). A-talo päätyjulkisivujen ja Kuitinmäenraitin puolen julkisivun tiilivaurioiden korjaus. Pihavalaisimien uusiminen. 2017: A-talon sisäänkäyntien laatoituksien kunnostus. Kattojen saneeraus. 2016: Autohallin valaistuksen uusiminen. Lämmönjakohuoneen paisunta-astian kalvon uusinta. A4, A5, A8, A9 sisäänkäyntitasanteiden kunnostus. 2015: Vesikattojen suunnittelu. Seinän tuuletuksen parantaminen sekä ikkunalistojen ja vuorilautojen varmistuskittaukset. 2014: Pihasuunnitelman mukaisia viheralueiden uudistamisia. 2013: Pihasuunnitelman mukaisia viheralueiden uudistamisia. A-talon pohjoispäätyyn toteutettiin raja-aita. C-talon pohjoispäädyn salaoja- ja patolevytyksen toteuttaminen. 2012: Pihasuunnittelun toteuttaminen. Lämmityksen säätösuunnittelun toteuttaminen. Autohallin oven uusiminen nosto-oveksi. 2011: Lämmönjakokeskuksen uusiminen. 2010: Antenniverkon saneeraus. Ikkunoiden pielilautojen uusiminen ja kittaukset. Valokatteiden uusiminen. 2009: Antenniverkon kunnostus. Ilmastoinnin puhdistus ja säätö. Korvausilmaventtiilien asennus ikkunoihin ja tuuletusluukkuihin. 2001-2007: Terassien vesieristeiden uusiminen (osa 2001 ja loput 2007). 2001-2016: Kylpyhuonesaneerauksia osakkaiden toimesta yht. 13 kpl.
Tulevat remontit
2023: Lisätutkimus talojen seinävierustojen kosteusrasituksesta. Viemäräiden kuvaus ja huuhtelu. Varaus märkätilojen korjauksille. 2024: Patteriventtiilien uusimisen ja lämmitysjärjestelmän tasapainotuksen suunnittelu. Lukituksen uusiminen. Varaus märkätilojen korjauksille. 2025: Patteriventtiilien uusimisen ja lämmitysjärjestelmän tasapainotuksen toteutus. Käyttöveden linjasulkujen uusiminen. Varaus märkätilojen korjauksille. 2026-2027: Normaaleja huolto ja kunnossapitotöitä.
Energialuokka
C (2018), Energiatodistus on laadittu 08.02.2023 ja se on voimassa 08.02.2033 asti.
Tontin koko
3 805 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon rakennusvalvonta puh. 09 81621.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Töyrynpesä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä on omistamassaan autohallissa, joka on C-talon alla 16 autopaikkaa ja jokaiselle huoneistolle kuuluu 1 sähköpistokkeellinen paikka. Lisäksi yhtiöllä on 12 ulkopaikkaa.

YHTIÖKOKOUS 11.05.2022 PÄÄTTI SÄHKÖ- JA HYBRIDIAUTOJEN LATAUKSEN TOTEUTUKSESTA SEURAAVASTI:

- Halukkaat osakkaat voivat osakasvähemmiston hankkeena toteuttaa hitaan (n. 2 kW) latausjärjestelmän ja hallitus valtuutetaan hyväksymään tällainen hanke.

- Halukkaat osakkaat vastaavat perustamis- ja operointikuluista.

- Järjestelmän pitää pystyä huolehtimaan käytetyn energian kulutuksesta.

- Järjestelmän pitää sallia muiden osakkaiden liittyminen myöhemmässä vaiheessa.

- Ensisijaisesti suositellaan echargie-järjestelmää.

- Hallituksella annetaan kuitenkin valtuudet hyväksyä myös muu järjestelmä riippuen markkinatilanteesta.

- Hallitus valtuutetaan päättämään yhtiön sähkön jälleenmyynnistä ja osakkaille myytävän sähkön hinnasta.

- Hallitus valtuutetaan tekemään pieniä muutostöitä, jotka kuuluvat yhtiön vastuulle ja joiden toteuttaminen on perusteltua hankkeen yhteydessä.

Mikäli joku osakas haluaa toteuttaa esitettyä tehokkaamman latausjärjestelmän, tulee osakkaan valmistella ja esitellä oma ehdotuksensa erikseen yhtiökokoukselle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Olari, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Khalili Seyvan

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja

SK Real Estate | SK & Co. Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.