Asuntokauppiaat LKV Oy
Asuntokauppiaat LKV Oy

Erillistalo | 4H + K + S

Myllyväenkatu 10, Myllypuro, Helsinki

Hinta

415 000 €

Koko

119 / 124,5 m²

Vuosi

2013

Unelmiesi koti Puu-Myllypurossa! Tervetuloa Myllypuroon, viihtyisälle pientaloalueelle, jossa moderni asumiskokemus yhdistyy luonnonläheisyyteen ja palvelujen läheisyyteen. Tämä valoisa erillistalo Myllyväenkadulla on rakennettu vuonna 2013, ja se tarjoaa huolettoman asumisen ilon. Talosta löytyy kolme makuuhuonetta, joista yksi sijaitsee alakerrassa ja yhden yhteydessä on oma parveke. Läpi talon avautuvat korkeat ikkunat ja parkettilattiat luovat tiloihin avaruutta ja tuovat luonnonvaloa sisälle. Molemmissa kerroksissa on kylpyhuoneet, jotka helpottavat arkea, ja yläkerran sauna odottaa tarjoamaan rentouttavia löylyhetkiä. Keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhtenäinen tila mahdollistaa yhdessäolon ja seurustelun samalla kun valmistat herkkuja keittiössä. Vaaleassa keittiössä on tilaa ruokapöydälle ja olohuoneesta käynti aurinkoiselle lasitetulle terassille, jossa voit nauttia rauhaisista hetkistä. Säilytystilaa on runsaasti: kaapistot, vaatehuone sekä erillinen kylmä varasto takaavat, että kaikelle löytyy paikkansa. Pihassa on tilaa perheen yhteisille aktiviteeteille ja rentoutumiselle, ja siellä voit nauttia niin auringonpaisteesta kuin viilenevistä illoistakin. Autopaikka kahdelle autolle sijaitsee kätevästi sisäänkäynnin vieressä, ja talo lämpiää vesikiertoisella lattialämmityksellä, joka sisältyy yhtiövastikkeeseen. Alueen palvelut ovat lähellä: Itäkeskus, Roihupellon Lidl, Motonet sekä K-kauppa ja posti ovat kävelymatkan päässä. Lisäksi Myllypuron peruskoulu ja Botby grundskola palvelevat perheen pienimpiä lähietäisyydellä. Viihtyisyys ja arjen sujuvuus ovat tämän kodin avainsanoja. Tässä kodissa yhdistyvät huolettomuus ja hyvät mukavuudet – oma rauha lähellä kaupungin sykettä. Ota yhteyttä ja kutsu tämä koti omaksesi: Anna Tapojärvi +358405878010 | anna@asuntokauppiaat.fi Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy Sofiankatu 4 C, Helsinki www.asuntokauppiasanna.fi Seuraa minua somessa: Hanki rahanarvoisia vinkkejä asuntokauppaan seuraamalla minua Facebookissa ja Instagramissa: - Facebook: Asuntokauppias Anna - Instagram: @AsuntokauppiasAnna Anna on laatuauktorisoitu ja laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat, joka toimii kaupanvahvistajana. Huom: Asuntoportaalien tiedot ovat vain pintaraapaisu. Saadaksesi kattavamman kuvan ja virallisen myyntiesitteen, ota yhteyttä Annaan suoraan. Hän auttaa sinua löytämään unelmiesi kodin tai tekemään asunnostasi jonkun toisen unelman.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 11:10 - 11:40

Tervetuloa Puu-Myllypuroon esittelyyn sunnuntaina!

Esittelijänä Anna Tapojärvi
p. 0405878010

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21319819
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4H + K + S
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119 m²
Muiden tilojen pinta-ala
5,5 m²
Kokonaispinta-ala
124,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2013
Käyttöönottovuosi
2013
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

415 000,00 €

Velaton hinta

415 000,00 €

Neliöhinta

3 487,39 €/m²

Vastike

Hoitovastike

761,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

761,60 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Asuntoa lämmittää kaukolämpö, joka yhdistettynä lattialämmitykseen takaavat tasaisen ja miellyttävän lämpötilan kaikkina vuodenaikoina. Kaukolämpö sisältyy yhtiövastikkeeseen. Kulutusperusteiset vastikkeet: Vesimaksut: 20,00 / hlö (Kylmävesitasaus: 3,80 / m3 ja Lämminvesitasaus: 7,70 / m3) Yhtiökokouksessa 29.5.2023 päätettyä: - Valtuutetaan hallitus päättämään enintään yhden kuukauden hoitovastiketta vastaavien ylimääräisten hoitovastike-erien keräämisestä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Viimeisimmästä pintaremontista on kulunut useita vuosia, minkä vuoksi asumisen jäljet ovat havaittavissa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Takkavaraus
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Valoisa ja kutsuva – tämä keittiö odottaa herkullisia aterioita ja yhdessäoloa! Luonnonvalo tulvii suurista ikkunoista, ja harmoninen värimaailma luo rauhallisen tunnelman. Näkymä aamuauringon puolelle itään. Tilava työtaso ja hyvin suunniteltu säilytystila tekevät ruoanlaitosta nautinnon. Tässä keittiössä kodin sydän todella sykkii.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, suihku, suihkukaappi, wc
Yläkerran kylpyhuone tarjoaa täydellisen yhdistelmän rentoutusta ja toiminnallisuutta – sen yhteydessä sijaitsee sauna, joka kutsuu nauttimaan löylyistä oman kodin rauhassa. Kylpyhuoneen varusteluun kuuluu kaarevin suihkuseinin varustettu suihkutila, allaskaapisto ja wc-istuin.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran kylpyhuoneessa yhdistyvät toimivuus ja viihtyisyys: tilassa on kattavat mukavuudet, kuten suihkunurkkaus, kätevästi sijoitettu pesutornille varattu tila, WC-istuin, sekä allaskaapisto tarvittavine säilytystiloineen. Lisäksi peilikaappi tuo lisää käytännöllisyyttä ja avaruuden tuntua.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys, pesukoneliitäntä
Saunan kuvaus
Tässä yläkerran saunassa voit nauttia lempeistä löylyistä oman kodin rauhassa. Klassisen kaunis puupanelointi ja suuri ikkuna, joka päästää luonnonvaloa sisään, luovat täydellisen tunnelman rentoutumishetkiin.
Lattiamateriaalit: laatta
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat yhtenäisen, avaran tilan, jossa läpitalon näkymät tuovat huoneistoon runsaasti valoa ja lisäävät tilan tuntua.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneet on varustettu käytännöllisillä kaapistoilla, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Yläkerran aulatila on mahdollista muuntaa neljänneksi makuuhuoneeksi, mikä lisää asunnon joustavuutta ja tilankäyttömahdollisuuksia
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistolle kuuluu erillinen noin 5,5 m2 suuruinen kylmä varastotila joka on omassa pihassa, sekä sisäänkäynnin yhteydessä on pieni lämmin varasto. Lisäksi huoneistossa on vaatehuone, sekä runsaasti kaappitilaa makuuhuoneissa ja eteisessä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Myllypuron Kiinteistöhuolto Oy, Sirrikuja 3 C, 00940 HELSINKI Tuija Haikala tuija.haikala@myllypuronkh.fi
Huolto
Asukkaat vastaavat itse omien parkkipaikkojensa lumienluonnista sekä takapihojensa kasvuston ja nurmikon hoidosta, kun taas yleisempien alueiden ylläpidosta huolehtii Myllypuron kiinteistöhuolto
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Hitas-enimmäisrajoitus
Muuta: Tässä hyvin hoidetussa taloyhtiössä on monipuoliset palvelut asukkaiden arkea helpottamaan. Taloyhtiössä on väestönsuoja, askarteluhuone sekä kuivaushuone, jotka sijaitsevat rakennuksen J ensimmäisessä kerroksessa yhdessä yleisen kerhohuoneen ja varaston kanssa. Rakennuksen A ensimmäisessä kerroksessa on jätehuone ja kellarikerroksessa tekniset tilat sekä kellarikäytävä. Lisäksi yhtiö tarjoaa Puu-Myllypuron yhteistilan asukkaiden käyttöön.

Taloyhtiö on velaton, mikä on merkittävä etu asukkaille.

Taloyhtiö tarjoaa asukkaille modernit liikenneyhteydet valokaapelin ansiosta, joka mahdollistaa nopeat internet-yhteydet, sekä kaapeli-TV:n, joka tarjoaa laajan valikoiman viihde- ja tietokanavia.
Tehdyt remontit
Taloyhtiössä suoritetut korjaukset:
2020 - Maalattu A-talon päätyseinä
2019 - Tasapainotettu lämmitysverkosto
Uusittu perusvesipumppaamo
Korjattu kaiteita ja pihamuureja
2018 - Parannettu pihavalaistusta
2016 - Asennettu lumiesteitä lisää
2015 - Uusittu pihavalaistusta
2013 ja 2014 - Huoltokirjan mukaisia huolto- ja korjaustoimenpiteitä
Tulevat remontit
- Rakennuttajan 10 vuotisvastuisiin liittyvien tarvittavien kuntotutkimusten tekeminen ja niihin perustuva kunnossapitoohjelma
- 10 vuotisvastuuraportin pohjalta tunnistetut akuutit korjaustoimenpiteet
- Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja tarvittaessa säätö
- Huoltomaalauksia
Energialuokka
A (2007), E-luku = 148 Todistus on vanhentunut 30.5.2023
Tontin koko
4 783 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunkiympäristön toimialan yhteystiedot ovat:
- Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu: 09 310 22111
- Käyntiosoite (Kaupungintalo): Pohjoisesplanadi 11–13, Helsinki
- Puhelinvaihde: +358 9 310 1691
- Postiosoite: PL 1, 00099 Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
44 293,32 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2070

Asunto Oy Helsingin Myllykylänmäki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Myllypuron peruskoulu sijaitsee vain noin 600 metrin päässä, mikä tarkoittaa, että koulumatka taittuu turvallisesti lyhyessä ajassa jalan. Toinen läheinen vaihtoehto on Botby grundskola, noin 1,8 kilometrin etäisyydellä, tarjoten ruotsinkielisen perusopetuksen vaihtoehdon alueella asuville perheille
Palvelut: Myllypuro on viihtyisä ja palvelurikas alue Helsingissä. Asunnolta Myllyväenkadulta sijaitsee Itäkeskus vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä, joka on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista kauppakeskuksista kattavine palveluineen ja erikoisliikkeineen. Lähialueen ostosmahdollisuudet täydentää Roihupellon Lidl ja Motonet, jotka sijaitsevat noin 15 minuutin kävelyetäisyydellä, tarjoten edullisia arjen ostoksia ja monipuolisen valikoiman autoiluun sekä vapaa-ajan tarvikkeita. Samoin etäisyyden päässä löytyy kätevästi myös K-kauppa sekä postipalvelut Myllypadontiellä, mikä takaa, että päivittäiset asiointitarpeet hoituvat sujuvasti kävellen. Alue tarjoaa asukkailleen kaiken kaikkiaan mainiot puitteet arjen sujumiseen sekä monipuoliseen vapaa-ajan viettoon.
Päiväkodit: Päiväkoti Puoltila noin 800 m
Liikenneyhteydet
Vain noin viiden minuutin kävelymatkan päässä on Raidejokerin pysäkki, joka tarjoaa sujuvat yhteydet eri puolille kaupunkia. Tämä raitiovaunu on erinomainen vaihtoehto niille, jotka arvostavat nopeaa ja mukavaa liikkumista ilman autoa. Lisäksi alle viiden minuutin kävelymatkan päässä sijaitseva bussipysäkki mahdollistaa helpon pääsyn useille bussilinjoille, jotka yhdistävät Myllyväenkadun muuhun Helsinkiin ja sen lähiympäristöön. Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet tekevät arjesta kätevää ja saattavat jopa vähentää tarvetta henkilökohtaiselle autolle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asuntoon kuuluu kaksi asunnon välittömässä läheisyydessä sijaitsevaa pistokkeellista autopaikkaa.
Pihan kuvaus
Nauti auringonpaisteesta koko päivän tässä valoisassa pihassa, joka kutsuu viettämään aikaa ulkona. Viihtyisää nurmikkoaluetta reunustaa osin pensasaita, jotka lisäävät yksityisyyttä ja viihtyisyyttä. Pihalta löytyy myös kätevä varasto sekä tilaa esimerkiksi trampoliinille, mikä tekee tästä kodista täydellisen perheen yhteisiin hetkiin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Myllypuro, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapojärvi Anna

Toimitusjohtaja, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, yrittäjä

Asuntokauppiaat LKV Oy

Asuntokauppiaat LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.