Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Kerrostalo | 2 h, kk, wc / kh, s. Lasitettu parveke.

Arabiankatu 6, Arabianranta, Arabia, Helsinki

Hinta

372 000 €

Koko

58,5 m²

Vuosi

2014

Saunallinen kaksio Arabiassa - ratikalla suoraan kotiovelle! 2014 valmistuneen taloyhtiön viidennessä kerroksessa viihtyisä, hyväkuntoinen kaksio, jonka asumismukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys. Avara olohuone- ruokailutila-avokeittiö -yhdistelmä kuitenkin niin, että keittiö on hienosti sijoitettu omaksi tilakseen. Keittiössä on hyvin työ- ja kaappitilaa ja ruokapöydälle oma paikkansa keittiön jatkeena. Asunnossa on hyvät säilytystilat: sekä eteisessä että makuuhuoneessa on leveät liukuovikaapistot. Koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle teet upean kesäolohuoneen ja tilaa on vaikka kasvatuslaatikolle, josta saat omat salaatit ja yrtit! Kylpyhuoneen tilaratkaisu on erinomainen: kaikelle on paikkansa eikä hukkaneliöitä ole. Sauna on kuin uusi. Arabia 135 keskuksen takana olevan yhtiön sijainti todella hyvä. Kutosen ja kasin ratikat tulevat oven eteen. Arabiakeskuksessa on kuntokeskus, kirjasto, posti, kahvila sekä sisustusliikkeitä. Arabiakortteli 135:n kujat valmistuvat kesällä, jolloin palveluvalikoima kasvaa. Lähikauppa on vieressä. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevassa Arabian kauppakeskuksessa on kattava valikoima palveluja. Ulkoilumaastot pitkin merenrantoja ovat huippuhienot. Uimaan fillaroit hetkessä Pikkukoskelle tai Kumpulan maauimalaan. Oma lukunsa on yhtiön kahdeksannen kerroksen aurinkoterassi, jossa vietät kesäpäivää aurinkoa ottaen ja grillaillen! Yhtiöllä on myös saunaosasto ylhäällä, mikäli haluat sitä vuokrata. Katutasossa on hyvin varusteltu pesutupa sekä yhtiön todella tilava kerhohuone, jota voit vuokrata, kun tarvitset tilaa isommalle seurueelle. Asunnon kanssa myydään autohallipaikka omilla osakkeillaan hintaan 24 000 euroa. Paikalle on asennettu sähköauton latausasema. Varaa oma esittelyaikasi! Anne Korkeakoski Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21325101
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h, kk, wc / kh, s. Lasitettu parveke.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
58,5 m²
Kokonaispinta-ala
58,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/8
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

372 000,00 €

Velaton hinta

372 000,00 €

Neliöhinta

6 358,97 €/m²

Vastike

Hoitovastike

339,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

339,30 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hallituksella on tarvittaessa valtuudet kerätä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike tai jättää keräämättä kahden kuukauden hoitovastike tilanteen niin salliessa.

Muut maksut

Vesimaksu

16,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Myynnissä myös autopaikka numero H 40, osakkeet 2229-2233, jossa latausasema. Autopaikan hinta 24 000 euroa. Vastike 26,80 euroa/kk. Kerhotilan vuokra 20 euroa/kerta. Vesimaksu on ennakko, tasaus todellisen kulutuksen mukaan: kylmä vesi 3,63 euroa/m3 ja lämmin vesi 7,69 euroa/m3. Ks. yhtiöjärjestyksen 18 § ilmalämpöpumpun kunnossapitovastuusta sekä vastuusta koskien siitä mahdollisesti yhtiölle aiheutuvista kustannuksista. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Osakekirja on paperinen. Osakeryhmätunnus on OH49TGP48EY6UH95. Uuden omistajan on haettava omistuksen sähköistä rekisteröintiä viimeistään kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Rekisteröinti kannattaa kuitenkin tehdä mahdollisimman pian, jotta uusi omistaja saa osakkaan oikeudet taloyhtiössä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisesta osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvasta kustannuksesta sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta maksetaan kaupanteossa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä liukuovikaapisto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Asunto Oy Helsingin Serviisin ja Asunto Oy Helsingin Saksofonin kanssa allekirjoitetun yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti yhtiöt ovat sopineet putkista, johdoista, kaapeleista, laitteista, ja rakenteista, piha- ja oleskelualueista, parvekkeista/terasseista, kerhotilasta, pesulasta, irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastoista, vss-tiloista, autopaikoituksesta, jätehuollosta ja pelastusteistä sekä kulkuoikeudesta. Fajanssin omistuksessa olevista tiloista on yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti yhteiskäytössä oleskelu- ja leikkialueet, kerhotila, pesula, irtaimistovarastoja ja ulkoiluvälinevarasto sekä jätehuoltotila. Yhtiön tontilla on asemakaavassa LAS-merkinnällä merkitty alue. Alue on tasolla +1,5 oleva tila, jolta on varattava lastaus- ja varastotilaa ympäristöhaittoja aiheuttamattoman teollisuuden käyttöön. Yhtiö on velvollinen suostumaan asemakaavan mukaisen rasitteen perustamiselle viereisen TYYK-tontin niin vaatiessa. Alueelle on nykyisellään rakennettu kuusi vieraskäyttöön suunniteltua autopaikkaa. Ks. yhtiöjärjestyksen 5 § vastuu normaalista poikkeavan jätemäärän aiheuttamasta kustannuksesta sekä osakashallinnassa olevien parvekkeiden siivous- ja puhtaanapito sekä kunnossapito- sekä hoitovastuu.
Tehdyt remontit
Latausaseman asennus omalle autohallipaikalle.
Ilmalämpöpumpun asennus 2021.
Kylpyhuoneeseen uusittu peilikaappi ja käsienpesuallas 03/2024.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, poistoilmalämpöpumppu
Ilmanvaihto keskitetty koneellinen tulo ja poisto.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesikupu
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneeseen asennettu ilmalämpöpumppu 2021.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kiinteät vaatekaapit liukuovin.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Fajanssi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Tuomas Raatikainen tuomas.raatikainen@kiinteistotahkola.fi +358207488274 Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa
Huolto
Kotikatu Arabia
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Kuivaushuone, Mankeli, Taloyhtiössä on sauna, Askarteluhuone, Väestönsuoja, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Autopaikossa lunastusoikeus yhtiöjärjestyksen 16 § mukaan.
Muuta: Iso kattoterassi, jossa grillikatos.
Tehdyt remontit
2022 GSM kulunvalvonnan lisääminen autohallin oveen. Autohallin öljynerotuskaivojen tyhjennys ja antureiden uusinta. Sähkökorjauksia.
2021 Yhteiskäyttöpesulan numerokoodilukon asennus.
2016 Kameravalvonta ulkoalueilla.
2015 Ulko-oven ja autohallin oven sähköistäminen.
Tulevat remontit
Tiedossa ei ole merkittäviä korjauksia tai hankintoja. Tullaan tekemään normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä sekä 10-vuotistarkastus ja 10-vuotissuunnitelma huolto- ja korjaustöistä vuosille 2023-2033.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
1 686 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.kartta.hel.fi
Helsingin kaupunki asemakaavoitus 09 310 1641
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Vieressä Arabia 135 kortteli: kuntokeskus Fressi Iittala, Pentik, Finlayson, Putinki, 7 Art, posti, kirjasto, kahvila, Arabia Design museo.
Arabia 135 kulman kujille valmistuu ensi kesänä lisää palveluja ja liikkeitä.
Viereisen talon alakerrassa lähikauppa K-Market.
Kauppakeskus Arabia Hämeentie 111: S-Market, K-Supermarket, Lidl, Tokmanni, kuppakauppa, Alko, kuntokeskus Fressi, kahviloita, ravintoloita, apteekki ym.
Liikenneyhteydet
Ratikka nro 8 kulkee Saukonpaadesta Arabianrantaan ja 6 Eiranrannasta Rautatieaseman ja Sörnäisten kautta Arabiaan.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaikki autopaikat ovat osakepaikkoja, jotka sijaitsevat kellarikerroksessa pysäköintilaitoksessa, joka on yhteinen Asunto Oy Helsingin Serviisin ja Asunto Oy Helsingin Saksofonin kanssa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Arabianranta, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Korkeakoski Anne

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy
Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Aleksanterinkatu 48 B 8.krs,
00100 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.