Rivitalo | 4h + k + s + v (yht.järj. mukaan) / maalämpö, oma tontti

Ramsaynkuja 9, Sundsberg, Kirkkonummi

Hinta

354 000 €

Koko

102 m²

Vuosi

2008

RIVITALON NELIÖ SUOJAISALLA PIHALLA SUNDSBERGISTA o m a t o n t t i - m a a l ä m p ö - p a l k i t t y y h t i ö - a i d a t t u p i h a Juhannukseksi uuteen kotiin! Suositusta Sundsbergin Onnellisestä kylästä nyt myynnissä palkitun yhtiön kolmen makuuhuoneen koti! Tämän kodin sydämenä toimii iso ja tilava oleskelutila avonaisella keittiöllä. Kauniit isot ikkunat, joista voi ihailla pihan vehreyttä. Oleskelutiloista on käynti aidatulle pihalle, jossa kesäisin voi niin lapset kuin perheen lemmikit nauttia auringosta. Aurinko paistaa takapihalle aamusta iltapäivään ja ilta-aurinko paistaa etupihalle, jossa pieni pation illan hetkien viettämistä varten. Alakerran eteisestä on käynti yhteen makuuhuoneeseen. Alakerrassa on tilava wc ja eteisestä löytyy kaappitilaa. Etupihan sisääntulo on katettu ja sen yhteydessä on lämmin varasto. Yläkerrassa sijaitsee makuuhuoneet. Päämakuuhuone on tilava sekä valoisa ja säilytystilaa on runsaasti. Siihen voisi jopa kuvitella tekevän väliseinällä kaksi pienempää tilaa. Yläkerrassa on reilun kokoinen kylpyhuone, jossa kodinhoitonurkkaus. Kylpyhuoneen yhteydessä on sauna. Yläkerran aulatilassa on juuri tilaan sopiva kapea 40 cm kaapisto, joka tuo sitä aina kaivattua säilytystilaa. Kaappi ei ole kiinteä, joten sen saa myös pois. Sijainti on rauhallinen vailla suurta ohikulkuliikennettä. Piha on aidattu ja iso pilvikirsikka puu antaa sille suojaa. Pilvikirsikka kukkii alkukesästä runsaan valkoisin kukin ja syksyllä punertuu ruskan sävyihin. Yhtiö on aikanaan palkittu vuoden taloyhtiöksi ja taloyhtiössä on ollut maine erilaisten yhtiön tapahtumien järjestämisessä. Lämmitys maalämpö (lämmitys sisältyy vastikkeeseen). Oma tontti. Sundsberg on idyllinen ja vehreä kylä meren läheisyydessä notkeilla liikenneyhteyksillä pääkaupunkiseudun alueella. Kylältä löytyy niin lähikauppa, koulu kuin viisi päiväkotia sekä kuntosali. Palveluita löytyy myös ilman kivijalkaa ja kylä verkottuu sosiaalisessa mediassa. Kylä, josta voi polkea kylpytakissa rantasaunaan tai mennä kotiovelta kävellen suppailemaan tai melomaan. Kylällä hyvät lenkkipolut, koirapuisto, viljelyspalstaa, shampanjakalliot sekä Sipulin uimaranta ja vuokrattava rantasauna. Tämä on kylä, jolla on sydän. Kysy lisää sundsbergilaiselta välittäjältä Mari Varonen - Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Nord LKV | Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy 040 680 7752 ---------------------------------------------------------------------- Myynnistä täysimääräisesti vastaa välitysliike: Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 [virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120] Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa. Nord LKV Oy ei vastaa toimeksiannon hoitamisesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 12:40 - 13:15

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Mari Varonen
p. 040 680 7752

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21348916
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + s + v (yht.järj. mukaan) / maalämpö, oma tontti
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
102 m²
Kokonaispinta-ala
102 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Vapautuu: 10.06.2024

Hinta

Myyntihinta

354 000,00 €

Velaton hinta

354 000,00 €

Neliöhinta

3 470,59 €/m²

Vastike

Hoitovastike

408,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

408,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

17,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Lämmitys sisältyy vastikkeeseen Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Omistajan vaihdoksen yhteydessä tulee lukema ilmoittaa huoltoyhtiöön. Vedenkulutus laskutetaan kulutuksen mukaan. Veden tasausmaksu kylmä 5,754 €/m3, lämmin 7,335 €/m3. Sähköauton latausmaksu 50 €/kk (kiinteä) Fortumin sähkölaskun perusteella keskiarvoinen vuoden kulutus n. 4573 kwh vuodessa. Kevään yhtiökokouskutsua ei ole vielä tullut eikä yhtiöllä ole vielä Yhtiökokous 8.5.2023 valtuutti hallituksen perimään tai jättämään perimättä yhden kuukauden hoitovastiketta vastaavan määrän tarvittaessa. Yhtiön siirtyminen maalämpöön on toteutettu yhtiön ottamalla hoitolainalla (yhtiön hoitolainaa 177633,48 €). Hoitolainaa maksetaan pois vastikkeilla (sisältyy vastikkeeseen ja taloyhtiön osiossa merkattuun kokonaislainamäärään). Mikäli yhtiöllä on lainaa ja osakas haluaa maksaa huoneistokohtaisen lainaosuutensa pois, tulee maksuajankohtaa ja toimenpiteitä kysyä taloyhtiön kirjanpitäjältä. Osakkaan maksettavaksi tulevat mahdolliset rahoituslaitoksen perimät ylimääräiset lainanlyhennyksen kulut. Kulut velkaosuuslaskelman tilaamisesta maksaa ostaja. OSAKELUETTELON SIIRTO MAANMITTAUSLAITOKSELLE Yhtiö on siirtänyt osakeluettelon maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään, joten ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Osakeryhmän vaihtaessa omistajaa, on uudella omistajalla oikeus osallistua yhtiökokoukseen vasta sen jälkeen, kun hänet on rekisteröity omistajaksi Maanmittauslaitoksen osakehuoneistorekisteriin. Rekisteröinnin on oltava valmis viimeistään yhtiökokousta edeltävänä päivänä. Pelkkä rekisterihakemuksen tekeminen ei vielä oikeuta uutta omistajaa äänestämään yhtiökokouksessa. Osakeluetteloon tai osakehuoneistorekisteriin merkitty omistaja (myyjä) voi antaa ostajalle valtakirjan osallistumista varten. Valtakirja on tarpeen esimerkiksi silloin, kun rekisteröintihakemuksen käsittely on MM: vielä kesken.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä laattalattia lattialämmityksellä. Eteisessä peilikaappi, jossa vaatesäilytys ja siivouskaappi.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Säleihtimet, yläkerran aulassa oleva säilytyskaapisto, alakerran wc:n kaapisto, ulkovaraston hyllyt, ilmalämpöpumppu (Mitsubishi Eletric. aiemman osakkaan toimesta asennettu).
Kohteen lisätiedot
Välitysliikkeen rekisteröity nimi ja tiedot muista tiedoista poiketen: Nord LKV | Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 Itsenäinen välittäjäyrittäjä
Tehdyt remontit
-maalattu alakerran seinät 2019
-terassien ölyäminen
-aiemman osakkaan toimesta asennettu ilmanlämpöpumppu
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Avonainen keittiö. Keittiössä UPO jääkaappi ja pakastin, UPO astianpesukone, UPO uuni ja keraaminen liesitaso, Lapetek liesituuletin. Välitila mosaiikkilaatta ja työtaso laminaattia. Lattia parkettia ja seinät maalaustapettia. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa kylpyhuone, jossa suihku, suihkuseinä, kodinhoidolle varattu oma nurkkaus, jossa kaapistoa ja työtasoa, pesuallas, pesukoneliitäntä, paikka pesutornille. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Vesikiertoinen lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa ja yläkerrassa erilliset wc:t. Tiloissa wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili, yläkerrassa kaappi ja laatikosto. Lattia laattaa ja seinät kaakelia. Vesikiertoinen lattialämmitys. Alakerran wc:n erillinen kaapisto sisältyy kauppaan.
Saunan kuvaus
Yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä oma ikkunallinen sauna, jossa Harvia kiuas. Lattia lattaa, seinät puupanelia.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, johon avonainen keittiö yhdistyy. Isot lattiasta alkavat ikkunat tuovat tilaan valoa. Tilasta on käynti suojaiselle takapihalle. Lattia parkettia, seinä maalaustapettia. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa yksi iso makuuhuone, josta voisi ajatella jopa tekevän kaksi pienempää tilaa väliseinällä. Isossa makkarissa koko sivumitalta kaapistoa. Pienemmässä on 3 oven kaapisto. Alakerran eteisestä käynti kolmanteen makuuhuoneeseen, jossa ei ole kiinteitä kaappeja. Kaikissa lattia parkettia ja seinät maalaustapetti. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston sisäänkäynnin yhteydessä on lämmin varasto (maalämpö).
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kontu Oy Juha Leksis juha.leksis@kontyoy.fi 010 739 8990 Kirkkotallintie 2 02400 Kirkkonummi
Huolto
Oy Sevifi Ab Kirkkotallintie 2, 02400 Kirkkonummi p. 045 3527553
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen tulo/poisto
Taloyhtiön katuosoitteet: Nymaninkuja 2, 4, 6, 8 ja Ramsaynkuja 1,3,5,9.
Yhtiön lämmönjakokeksus on erillisenä rakennuksena.
Osuudet Sundet II väestönsuojasta on 78m2. Väestönsuojavastike jyvitetty väestönsuojayhtiöiden kesken. Vastikkeella katetaan mm. alueen katuvalaistus (ei Sundetin Puistotie). Yhtiö vastaa Nymanin- ja Ramsaynkujan kunnossapidosta yhtiön alueisiin rajoittuvilla osuuksilla.

Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 61

Tehdyt remontit
• 2013 IV-järjestelmän puhdistustyö
• 2014 Koneellisen tulo-/poistoilmanvaihdon säätötyö sekä venttiileiden pesu (vuosittainen huoltotoimenpide, asuntokohtainen LTO)
• 2017 siirrytty maakaasusta maalämpöön
• 2019 IV tuloa- ja poistokanavien sekä LTO koneiden puhdistus,
• 2019 urakoitsijan 10v. vastuulle kuuluvat korjaustoimenpiteet
• 2020 patteriverkoston perussuunnittelu ja säätötyöt
Tulevat remontit
• Piha-alueiden ja -käytävien kunnostus
• Vesikatteen puhdistus
• Julkisivulaudoituksen maalaukset ja väliaitojen kunnostus
• Viemäriverkoston puhdistus
• Ilmanvaihdon mittaus ja säätö seuraavan iv-kanavapuhdistuksen yhteydessä
• Sähkö-/hybridiautojen latausvalmiuden järjestäminen tarpeen vaatiessa

Yhtiökokoustiedotteen 2023 mukaan on keskusteltu rännien liitoskohtien vuotamisen korjausmenetelmien ja kustannusten selvittämisestä.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
9 293 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen Kunta
Kysy lisää Sundsbergin ja lähialueen kehityshankkeista välittäjältä (Suvimäki/Majvik, Datakeskus, kehä III jne)
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kirkkonummen Nymaninkuja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lähikoulu (ala-aste, iltapäiväkerho sekä ulkoilupainotteinen iltapäiväkerho) 600 m, Masalassa Nissnikun koulu (yläaste) 1,3 km sekä Masalan koulu (ala-ste) 2,2 km sekä ruotsinkielinen Bobäck skola 3,5 km
Palvelut: Koulu, 5 päiväkotia sekä lähikauppa ja ulkoilumahdollisuudet löytyvät omalta kylältä. Lähialueelta löytyy lisää palveluita sekä terveydenhuoltoa sekä paljon harrastusmahdollisuuksia ja Kirkkonummelta löytyy mm. 10 uimarantaa, joista läheltä mm. Sundsberg Sipulinranta, Luoma Vitträsk, Svartvik Vitträsk
Muut palvelut: K-market, Sundet Gym (lastennurkka, jumpat), Omppukerho (ilmainen), rantasauna (asukasyhd. vuokraa), soutuvene klubi, vuokraviljelypalstaa, BMX-rata, luontopolku. Masala: Terveyskeskus, neuvola, Masalan monitoimitalo (kirjasto, nuorisotila), Masalan Portin liiketila (lounasrav.Pisara, fysioter., vuokr. liike- ja varastotilaa), K-market ja S-market, apteekki, lounasravintola, pizzeria, kauneushoitola, talialainen herkkukauppa, Masalan nuorisoteatteri, muutama parturikampaaja. Urheilupuisto, tekonurmi, pururata, Lähitapiola Arena, Crossfit Kirkkonummi.
Päiväkodit: Norlandia Taapero 500 m, Norlandia Kartano 500 m, Norlandia Linna 500 m, Pilke Tiedepäiväkoti Kaste (hirsipäiväkoti, ruotsinkielinen ryhmä hakeutumassa palvelusetelituottajaksi) 850m, Kartanonrannan päiväkoti (kunnallinen) 600m, Pilke liikuntapäiväkoti Sarvvik 5 km, Bobäcks förskola 3,5 km, Murut Solstugan Heikkilä (suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti) 7,3 km, Hommas daghem (kunnallinen ruotsinkielinen) 1,8 km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Sunsberginraitti, Sundetin Puistotie 600m, (reitit 171, 172, 173, 901), liittymäreitit Isosta Omenasta metroon, Masalan juna-asema 1,3 km. Länsiväylän moottoritie ja kehä III tekee liikkumisen myös autolla sujuvaksi. Autolla Ruoholahteen n. 20 min.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Isännöitsijäntodistuksen mukaan autopaikkasäännöt on vahvistettu yhtiökokouksessa 2019. Kullekin asunnolle kuuluu 1 numeroitu paikka. Muut paikat on merkitty "varattu" kyltein ja ovat asukkaiden käytössä. Jos on hybridiauto, osakas ilmoittaa isännöintiin ja laskutetaan latauksesta 50 €/kk vastikelaskulla (kiinteä summa).
Autopaikkasäännöt on vahvistettu yhtiökokouksessa 2019. Kullekin asunnolle kuuluu 1 numeroitu paikka. Muut paikat merkitty "Varattu" kyltein ja ovat asukkaiden käytössä
Jos on sähköauto, osakas ilmoittaa isännöintiin ja laskutetaan latauksesta 50 ?/kk vastikelaskulla.
Pihan kuvaus
Patio, nurmikkoa, pilvikirsikka, tuijia näkösuojana. Piha on kokonaan aidattu ja takapihalla portti. Portille johtaa polku, jossa kivetys. Matalampi aita on osakkaan omalla vastuulla (maalattu 2022). Pihalla on nurkassa ja etupihan patiolla yhtiön väestönsuojan hätä ulos/sisäänkäynnit.
Ranta
  • Sundsbergissa on paljon rantaviivaa yleisessä käytössä ja yleinen uimaranta (Sipulitien päässä) ja sen yhteydessä asukasyhdistyksen vuokraama rantasauna. Rannoilla pääsee lenkkeilemään ja rantakallioilla on shampanjakallioina tunnettu alue, jossa voi katsella auringon laskemista vastarannalle kesän kuumimpina päivinä piknikin merkeissä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Sundsberg, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Varonen Mari

Ylempi kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, YKV, DI, partner

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.