ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Omakotitalo | 5-6h, k, 2x kph, s, 2x wc, khh, vh, th, var, ak

Santatie 2, Ojakkala, Vihti

Hinta

295 000 €

Koko

182 / 230 m²

Vuosi

1994

Upealla 2734 m² tontilla sijaitseva omakotitalo, jossa on tilaa isommallekin perheelle. Kiinteistö on asunto-osakeyhtiöitetty ja sillä sijaitsee ainoastaan tämä omakotitalo. Nyt myydään asunto-osakeyhtiön koko osakekanta ja varainsiirtovero on näin ollen vain 1,5%. Talon keskipisteenä on upea korkea kattoinen olohuone, joka laskeutuu muutaman portaan muuta huoneistoa alemmas. Olohuoneen vierellä on avoimena ruokailutila, jonka toisella puolella keittiö jää mukavasti omaan rauhaansa. Kodissa on kaksi kylpyhuonetta sekä kaksi wc:tä, joita toinen kylpyhuoneen yhteydessä ja toinen erillisenä. Isompi kylpyhuone on remontoitu 2013 ja sen yhteydessä on oma sauna sekä kodinhoitotilat. Toisessa kylpyhuoneessa spatunnelmaa luo upotettu poreallas . Saunallisen kylpyhuoneen ja olohuoneen välistä löytyy takkahuone, jossa on iso varaava takka ja oma uloskäynti. Talossa on neljä makuuhuonetta, parvi ja olohuoneesta tarvittaessa erotettavissa osa viidenneksi makuuhuoneeksi. Lisäksi talon päädystä löytyy iso varasto sekä kahden auton katos. Kiinteistöllä on iso viihtyisä piha-alue, jossa on tilaa niin leikeille ja peleille kuin kasvimaalle. Idyllisten maalaismaisemien keskellä asukkaat viihtyvät. Leppoisa tunnelma yhdistyy palvelujen saatavuuteen, koulut, päiväkodit, urheilutarjonta ja muut harrastuksetkin löytyvät läheltä. Nummelan palvelut noin viiden kilometrin ja Vihdin palvelut noin kuuden kilometrin päässä. Helsingin keskustaan hurauttaa omalla autolla noin 40 minuutissa. Yhtiöjärjestyksen mukaan 6h+k+s+2kph+wc+khh+ak. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Mira Järvinen, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 040 8350271 / mira.jarvinen@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I can provide services also in English Jag kan betjäna också på svenska. Onko oma asuntosi myymättä? Kauttani saat maksuttoman arvion asunnostasi sekä tarjouksen myyntityöstä. Soita 040-835 0271! Get a ROOF! www.mirajärvinenlkv.fi www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21358443
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5-6h, k, 2x kph, s, 2x wc, khh, vh, th, var, ak
Asuintilojen pinta-ala
182 m²
Muiden tilojen pinta-ala
48 m²
Kokonaispinta-ala
230 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupa-asiakirjojen mukaan huoneistoala on 182 m2. Yhtiöjärjestyksen mukaan 182 m2. Isännöitsijäntodistuksen mukaan pinta-ala on 182 m2 ja kerrosala 203 m2. Asuinrakennuksen asuintilojen pinta-ala ei ole tiedossa, eikä pinta-aloja ole tarkistusmitattu. Pinta-alatiedot perustuvat rakennuspiirustuksessa mainittuihin huoneisto-, kerros- ja kokonaisala tietoihin. Edellä mainitut pinta-alat saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi täten myyntiesitteestä ja ilmoitetusta tiedosta poiketa olennaisesti. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella.
toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1994
Käyttöönottovuosi
1984
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

295 000,00 €

Velaton hinta

295 000,00 €

299 000,00 €

Neliöhinta

1 620,88 €/m²

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Yhtiövastiketta tai muita käyttökustannuksia ei ole peritty. Kaikki käyttö-, ylläpito-, korjaus-, vakuutus- ja verokulut on maksettu suoraan todellisen kustannusten mukaan, kuten kiinteistömuotoisessa omakotitaloasumisessa. 17 837.74 kWh/v (2022) 7:n henkilön asumisella. Ka. n. 197,50 €/kk. Sähkösopimuksen hinta 6,99 s/kWh Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus (197,50 euroa/kk) perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut 6,99 senttiä) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Ostajan on hyvä huomioida, että sähkön hinta voi vaihdella suurestikin edellä mainitusta riippuen sähkön tarjoajasta, tehdystä sopimuksesta sekä sähkön vallitsevasta markkinatilanteesta. Jätemaksu n. 34,90 €/kk. Vesi- ja jätevesi n. 89 €/kk 7:n henkilön asumisella. Kiinteistövero 650,52 €/ vuosi 2023 Ostajan tulee ottaa myös huomioon, että kiinteistövero tarkistetaan vuosittain ja muutokset kiinteistöverossa ovat mahdollisia. Lisäksi rasitusten lisääminen tontille saattaa vaikuttaa kiinteistöveron suuruuteen. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Takkahuone Varustus: Varaava takka. Vaatehuone, eteinen.
Tietoliikenne
antenni
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Varustus: Jääkaappi (AEG 2019), pakastekaappi (AEG 2019), keraaminen liesi ja kiertoilmauuni (2016), liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone (2016), kaapit, laatikostot (kirsikkaviiluovet). Seinät:Maalattu. Välitila: Kaakeli. Lattia: Laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kph 1: Remontoitu 2013 Varustus: Suihku, pesuallas, pyyhepatteri, lattialämmitys, upotetut led-valot katossa. Seinät: Kaakeli/maalattu. Lattia: Laatta. Kph 2: Varustus: Upotettu poreamme, pesuallas, wc-istuin, peili, lattialämmitys. Seinät: Kaakeli/maalattu. Lattia: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
Varustus: Wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili, bidee-suihku, kaapisto.
Saunan kuvaus
Varustus: Sähkökiuas. Seinät: Puu. Lattia: Laatta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Varustus: Pesukoneliitäntä. Seinät: Maalattu. Lattia: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
Seinät: Maalattu. Lattia: Vinyylilankku.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät: Maalattu. Lattia: Vinyylilankku.
Säilytystilojen kuvaus
Isännöitsijäntodistuksen mukaan huoneiston käytössä on varastotila, varasto sekä leikkimökki.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Profiilipeltikate.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vihti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Osakasisännöinti.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Asunto-osakeyhtiö käsittää tilan PÄIVÄRINNE (kiinteistötunnus: 927-416-2-284), jolla sijaitsee omakotitalo. Nyt myydään asunto-osakeyhtiön koko osakekanta.
Taloyhtiöllä ei ole tehtynä tilinpäätöstä, talousarviota tai kunnossapitotarveselvitystä, eikä yhtiökokouksia ole pidetty.
Taloyhtiötä ei ole siirretty sähköiseen huoneistotietojärjestelmään.

Painovoimainen ilmanvaihto.
Lämmönjakotapa: Seinäpatterit, lattialämmitys sekä kattolämmitys vanhan osan käytävällä ja makuuhuoneissa ja varaava takka.
Kuntotutkimukset: 22.06.2021: AH Rakennuttajapalvelut Oy Asuntokaupan kuntotarkastus.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 2

Tehdyt remontit
Rakennuksen alkuperäinen osa rakennettu 1984. Loppukatselmus suoritettu 16.01.1986.
Rakennuksen laajennus rakennettu 1994. Loppukatselmus suoritettu 22.03.1995.

Nykyisen omistajan aikana tehdyt remontit:
2023: Kurtturuusut poistettu kevät. Istutettu tuijia yläpihan rajalle. Vessan lavuaariin uusittu hajulukko sekä lattian ja lavuaarin väliset putket. Ikkunoiden huoltomaalaus ulkopuolelta. Nuohous 7.8.23.
7/2023: Ikkunoiden huoltomaalaus ulkopuolelta. Lumiesteiden uusiminen.
1/2023: Pikku wc:n pintaremontti (takaseinään laminaatti (voidaan halutessa purkaa), muuten maalattu).
6/2022: Terassilautoja uusittu/ huolto öljytty. Vinyylilankku asennettu takkahuoneeseen, keittiöön, ylätasanteelle, olohuoneeseen, eteiseen, käytävään ja kahteen makuuhuoneeseen. Ikkunoiden karmit maalattu sisäpuolelta.
2021: Piipun rappauskorjaus. Koira-aitaus rakennettu syksyllä. Keittiön tasot uusittu syksyllä, lisäksi kirsikkaviiluovien päälle laitettu ammattilaisella kalvot (poistettavissa). Sauna pintakäsitelty (suojalla ja vahalla) talvi.

Aikaisempien omistajien tekemät remontit:
2019: Jääkaapin ja pakastimen uusiminen.
6-7/2017: Perustusten rappaus ja maalaus, seinän vierustojen sepelöinti, sisäänkäynnin terassilaudoitus.
12/2016: Lieden uusiminen, Electrolux, Power Lohja (5 v.).
11/2016: Astianpesukoneen uusiminen, Beko, Gigantti, Espoo (moottori 10 v.).
10/2016: Käytävän seinien maalaus kattoikkunavaihdon jäljiltä, makuuhuoneen maalaus, Ilpo Sundell (Maalaus ja Saneeraus Oy).
8/2016: Pohjoisen makuuhuoneen tarkastusmittaus, lattiapinnoitteen uusiminen (laminaatti), Rakentajain Insinööritoimisto Oy.
6/2016: Kiinteistön piha/teräskaiteiden huoltomaalaus.
5/2016: Velux-kattoikkunoiden uusiminen, Vihdin Rakennusurakointi Oy
10-11/2015: Sedevesiviemäröinnin ja salaojituksen uusiminen, perustuksen lämpö- ja kosteuseristys Isodrän-järjestelmällä, Vihdin Rakennusurakointi Oy.
11/2015: Pohjoisen makuuhuoneen korjaus Muottikolmio/Lamox Oy:n valesokkelipalkkimenetelmällä, Team Kädentaidolla.
10/2015: Pohj. makuuhuoneen rakenntutkimus ja kosteusmittaus, Rakennepalvelu Talokki Oy.
8/204: Julkisivun puuosien ja otsien huoltomaalaus.
11-12/2013: Saunan ja pesuhuoneen saneeraus, Team Kädentaidolla, JWH-Install Oy, Powersix oy.
12/2012: Käyttövesivaraajan uusiminen (apukeittiö), LVI-asennus Markku Kairajärvi.
4/2012: Olohuoneen sähkölämmityksen uusiminen, Voltmen Oy.
8/2011: Sadevesikourujen ja syöksytorvien uusiminen, lumiesteet, ikkunapellit etel. julkisivulla, Ikkorex Oy. Julkisivun huoltomaalaus, otsalautojen uusiminen ja maalaus.
5/2011: Tietoimitus, Santapolun tiemaa-alueen erottaminen.
3/2008: Sisäseinien huoltomaalausta.
6/2007: Julkisivun puuosien huoltomaalaus.
5/2006: Ulkoterassin rakentaminen.
11/1992: Kaapistojen ovien uusiminen, Tampereen Kalusteovi Oy.
Tulevat remontit
Myyjän ilmoituksen mukaan kodinhoitohuoneen lattia tulisi huoltaa/uusia.

Yhtiössä ei ole varsinaisia asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3 §:n tarkoittamia tilinpäätösasiakirjoja, mukaan lukien kunnossapitotarveselvitystä, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 734 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako)(927-Oj12a2a) / Vahvistamispvm: 31.1.2000.

AO
Erillispientalojen korttelialue.

Tehokkuusluku eli kerrosalan suhde tontin pinta-alaan on e=0,20.

I 2/3
Roomalainen numero osoittaa rakennusten, rakennuksen tai sen osan suurimman sallitun kerrosluvun.
Murtoluku roomalaisen numeron jäljessä osoittaa, kuinka suuren osan rakennuksen suurimman kerroksen alasta saa kaavassa lukumäärältään mainittujen kerrosten yläpuolella olevasta tilasta kerrosluvun estämättä käyttää kerrosalaan laskettavaksi tilaksi.


Koska kyseessä on tila muotoinen kiinteistö asemakaava alueella, voi kiinteistön pinta-ala muuttua, jos kunta vaatii tonttimuotoon siirtymistä. Tonttia muodostettaessa pinta-ala ja rakennusoikeus tarkentuu. Tontinmuodostus kuluista vastaa ostaja.

Kaava-alue sijaitsee kokonaisuudessaan vedenhankintaan soveltuvalla pohjavesialueella, jolla ei saa tehdä pohjaveden laatua tai määrää vaarantavia toimenpiteitä. Alueelle rakentamista ja muita toimenpiteitä saattavat rajoittaa vesilain 1 luvun 18 § (pohjaveden muuttamiskielto) ja 22 § (pohjaveden pilaamiskielto).


Lisätietoa kaavoituksesta antaa:
Vihdin kunta p. 09 4258 3000
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Päiväsyrjä

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lukio n. 290 m.
Pjakkalan koulu n. 1,7 km.
Pappilanpellon koulu n. 6,6 km.
Palvelut: K-Market Ojakkala n. 850 m.
K-Supermarket Nummela n. 5,8 km.
K-Citymarket Vihti Nummela n. 5,8 km.
S-market Vihti n. 6,8 km.
Päiväkodit: Ojakkalan päiväkoti n. 1,5 km.
Lankilan päiväkoti n. 3,4 km.
Enärannan Päiväkoti n. 6,6 km.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n. 100 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
2-paikkainen autokatos.
Pihan kuvaus
Iso tasamaa piha.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vihti

Asuinalueena Ojakkala, Vihti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Järvinen Mira

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.