ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy

Erillistalo | 5-6h, k, s, khh, 2 x kph, var, ak

Vapaaherrankaari 11, Sundsberg, Kirkkonummi

Hinta

925 000 €

Koko

175 / 203 m²

Vuosi

2014

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TÄHÄN TOIMIVAAN PERHEASUNTOON, JOSTA MERIKIN NÄKYY! Ryhdikäs kivitalo seisoo omalla 1316 m2 (567,5 m2) tontilla, arvostetulla Sundsbergin alueella. Tämä vertaansa vailla oleva koti, hyvillä herkuilla on sinulle, joka haluat kodiltasi enemmän! Itselle rakennettu ja suunniteltu talo on poikkeuksellisen yksityiskohtaisesti mietitty ja tehty. Koti toimii erinomaisesti, niin arjessa perheen kesken, kuin edustamiseen tai ystäviä kestittäen. Materiaalit ovat laadukkaita ja värimaailma modernin ajaton. Sisääntulokerroksen tunnelma on rauhallinen ja tyylikäs. Tilava olohuone avautuu sisäänkäynnin aulasta ja katse kiinnittyy huonekorkeuteen sekä suuriin ikkunoihin, joista valo suorastaan tulvii sisään. Olohuoneessa on tunnelmallinen takka, joka valaisee syksyn pimeitä iltoja. Avara ruokailutila on olohuoneen yhteydessä. Ruokailutilaan mahtuu koko perhe ruokailemaan samaan aikaan. Ruokailutilasta on uloskäynti parvekkeelle. Osittainen avokeittiö on toimiva ja käytännöllinen. Kodinkoneet ovat integroituja kalusteisiin ja kaappi- sekä laskutilaa on runsaasti myös saarekkeessa. Erikoissyvät tasot ovat kiveä. Tämä lisäksi sisääntulokerroksessa sijaitsee Master bedroom sekä kylpyhuone. Master bedroomin korkeat vaatekaapistot sekä vaatehuone riittää hyvin vaatteiden säilyttämiseen. Kylpyhuone sijaitsee sisäänkäynnin aulatilassa ja tyylikkään ajaton. Pääasialliset makuuhuoneet sijaitsevat alakerrassa ja niitä on yhteensä kolme. Makuuhuoneet ovat valoisia ja makuuhuoneissa on myös hyvin kaappitilaa vaatteille. Arkiolohuoneesta on käynti saunaosastolle ja kodinhoitohuone sijaitsee myös alakerrassa. Alakerran huonekorkeus on miltei yhtä korkea kuin yläkerrassa, joka luo avaruutta. Lämpimään varasto-/ harrastetilaan on oma sisäänkäynti, mutta alakerrasta on myös mahdollisuus kulkea tilaan. Takapihalla on osittainen terassi sekä leikkimökki. Tontti on helppo hoitoinen. Talon yhteydessä on autokatos kahdelle autolle ESITTELYT JA LISÄTIEDOT: Jukka Norta Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV jukka.norta@roof.fi 0400 461415 I can provide services also in English. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21359457
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5-6h, k, s, khh, 2 x kph, var, ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
175 m²
Muiden tilojen pinta-ala
28 m²
Kokonaispinta-ala
203 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Mainittu asuintilojen pinta-ala on yhtiöjärjestyksen sekä isännöitsijäntodistuksen mukaan 175 m2. Tämän lisäksi talossa on lämmin varasto sekä tekninen tila, jotka ovat yhteensä noin 28 m2. Pohjapiirustuksen mukaan sisääntulokerroksen pinta-ala noin 84 m2 ja alakerran noin 92 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne voivat poiketa mainituista pinta-aloista.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

925 000,00 €

Velaton hinta

925 000,00 €

Neliöhinta

5 285,71 €/m²

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Yhtiö vastaa kiinteistön sähkökaapelista sekä päävesijohdosta. Jäte-/ hulevesipumppaamo on osakkaiden vastuulla 50/50. Pumppaamo toimii talo B:n sähköllä ja sähkölasku tasataan kerran vuodessa (tämä on muutamia kymmeniä euroja vuodessa). Kummallakin osakkaalla on omat mittarinsa sähkölle ja vedelle. Hälytysjärjestelmä Verisure. Kustannus on ollut noin 36 eur/kk. Elisan valokuitu 100 Mbit/s

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerrassa noin 28 m2 suuruinen lämmin varasto- / harrastetila omalla sisäänkäynnillä. Talon lattiat ovat pääosin parkettia paitsi märkätiloissa mikrosementtiä tai laattaa.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: itään
Kohteen lisätiedot
Talossa Verisuren hälytysjärjestelmä. Omistaja tekee itse sopimuksen palveluntuottajan kanssa. Musiikkijärjestelmä. Maaviileä viilennys järjestelmä / puhallinkonvektori.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Tyylikäs Italialainen Poliform Varenna keittiö, jossa laadukkaat vaaleat kaapistot. Tasot ovat kiveä ja erikois-syviä. Keraaminen liesi, erillisuuni, mikro, astianpesukone, viinikaappi, jääkaappi (2020), pakastin. Lattia lautaparkettia. seinät ovat maalatut.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaksi kylpyhuonetta. Ensimmäisen kerroksen kylpyhuoneessa allas, peili, suihku sekä wc-istuin. Lattia ja seinät ovat laatoitettu. Alakerran kylpyhuoneessa kaksi sadesuihkua, kylpyamme. Lattia mikrosementtiä, seinät ovat laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa tilava erillinen wc. Peili, allas, allaskaappi, pystykaappi, seinä wc-istuin. Lattia on laatoitettu. Seinät osittain laatoitettu.
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen ja siisti sauna, jossa seinät sekä katto ovat paneloitu. Sähkökiuas, lasiovi.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava kodinhoitohuone sijaitsee alakerran sisäänkäynnin läheisyydessä. Kodinhoitohuoneessa on hyvin kaappi- sekä laskutilaa. Pesukoneliitäntä, allas. Lattiat ovat laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja avara olohuone, jonka suurista ikkunoista näkymä merelle. Ruokailutila olohuoneen yhteydessä, josta uloskäynti parvekkeelle. Olohuoneessa takka. Olohuoneen korkeus korkeimmillaan 3.8m. Lattia leveää lankkua, seinät ovat päällystetyt tai maalatut.
Makuuhuoneiden kuvaus
Talossa yhteensä neljä makuuhuonetta. Master bedroomissa on korkeat kaapistot sekä vaatehuone vaatteiden säilyttämiseen. Alakerran makuuhuoneet ovat tilavia ja niissä myös kaapistot vaatteiden säilyttämiseen. Lattia lautaparkettia, seinät ovat pääosin maalattua.
Säilytystilojen kuvaus
Rakennuksen yhteydessä iso, noin 28m2 lämmin varasto- / harrastila. Tilaan oma sisäänkäynti.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kirkkonummen Vapaaherrankaari 11
Isännöitsijän yhteystiedot
Kimmo Stenvall / 050 5408756
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 2

Energialuokka
A (2013), ET-luku 132
Tontin koko
1 135 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kunta: 09 29671
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Kartanonrannan koulu n. 1,2 km, Masalan koulu n. 1,6 km, Nissnikun koulu n. 1,9 km. Espoon yhteislukio n. 3.4 km.
Palvelut: K-market Masala n. 1,6 km, S-market Saunalahti n. 3 km.
Masalan keskustan palvelut, mm. apteekki, terveyskeskus, parturi.
Päiväkodit: Liinaharjun päiväkoti n. 1,5 km, Hommas daghem n. 1,5 km, Nissnikun päiväkoti n. 2,3 km
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kahden auton autokatos.
Pihan kuvaus
Huoneiston piha-alue aukeaa itään ja rajoittuu puistoon. Pihalta on merinäkymä Espoon lahteen. Takapihalla on leikkimökki.
Ranta
  • Takapihan kaupungin puistoalue rajoittuu mereen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Sundsberg, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Norta Jukka

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF LKV Espoo Oy

ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy
SKVL jäsenyritys

Metsänneidonkuja 6,
02130 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.