Oma Koti LKV Oy

Kerrostalo | 1h + k + kph + parvi

Viides linja 7, Kallio, Helsinki

Hinta

219 000 €

Koko

31 m²

Vuosi

1912

Mitä parhaimmalla paikalla Kallion kirjaston ja Karhupuiston vieressä hyväkuntoinen 5. krs:n yksiö tyylikkäässä v. 1912 valmistuneessa taloyhtiössä, jossa on juuri valmistunut kattava julkisivu-, ikkuna-, ovi- ja kattosaneeraus. Sisältyy jo velattomaan hintaan. Huoneiston neliöt on käytetty erinomaisesti ja reilun kolmen metrin huonekorkeus luo avaraa tunnelmaa ja keittiön yläpuolisella parvella on reilusti lisätilaa säilytykseen ja nukkumiseen. Sinne mahtuu 160cm leveä patja. Vaaleasävyinen ja toiminnallisesti erinomainen keittiö on uusittu 2020 kodinkoneineen. Myös pintaremonttia mm. lattiat uusittu 2020. Kylpyhuone on uusittu 2019 ja on myös näin ollen hyvässä kunnossa kuten koko huoneisto muutenkin. Huoneistosta avautuu näkymä Viidennelle linjalle. Huoneisto sijaitsee kuitenkin kauempana kadusta ja 5. kerroksessa eli on hyvä yksityisyys ja rauha. Taloyhtiössä on saunatilat ja mahdollisuus saunoa 4-8 kertaa kuussa. Lisäksi löytyy talopesula, ulkoiluvälinevarasto, kellari- sekä vinttivarastoja, kaapeli-tv sekä laajakaista. Taloyhtiö omistaa 4 liiketilaa ja 2 huoneistoa. Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan huoneistoon. Talossa ei ole hissiä. Huoneisto myydään vuokrattuna. Tiedustelut, esittelyt ja myynti: Kai Saarinen, LKV, KTM kai.saarinen@omakotilkv.fi puh. 050 5001544 https/::kaisaarinen.fi Mikäli nykyisen asunnon myynti on vielä edessä niin tulen mielennäni maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta ja saat samalla parhaat vinkit kodinvaihtoon 14 vuoden kokemuksella välitysalalta ja 10 vuoden kokemuksella rahoitusalalta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21366926
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + k + kph + parvi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
31 m²
Kokonaispinta-ala
31 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
1912
Käyttöönottovuosi
1912

Hinta

Myyntihinta

197 557,31 €

Velkaosuus

21 442,69 €

Velaton hinta

219 000,00 €

Neliöhinta

7 064,52 €/m²

Vastike

Hoitovastike

244,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

244,90 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Sauna 12 euroa/4 krt/kk ja 24 euroa/8 krt/kk. Pesutupamaksu 1,5 euroa/kk. Myytävän huoneiston osuus julkisivu-, parveke-, ikkuna-, ovien- ja vesikattosaneerauksista on 21 442,69 euroa. Rahoitusvastikkeen periminen alkaa 1.10.2023. Lainan rahoitusvastike tulee olemaan 159,03 euroa/kk. Lainan voi maksaa pois. Laina-aika on 25 vuotta. Taloyhtiölaina on sidottu Euribor 12 -viitekorkoon lisättynä 0,45 % korkomarginaalilla.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, kivi
Keittiön kuvaus
Keittiö on uusittu koneineen 2020. Vaaleat kaapistot. Jääkaappi-/pakastinyhdistelmä. Astianpesukone ja pyykinpesukone. Induktioliesi ja liesituuletin. Erillisuuni.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on uusittu 2019 (Inspecta Oy:n valvomana). Lattia ja seinät laatoitetut. Suihku. Peilikaappi ja lavuaari. Wc-istuin.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Wisenheimers Oy Miki Turkia puh. 046-600 4501 Hämeentie 15, 00500 Helsinki
Huolto
Kotikatu Kallio
Taloyhtiöön kuuluu
Vinttikomero, Kellarikomero, Mankeli, Taloyhtiössä on sauna, Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto
Tehdyt remontit
2022-2023 Julkisivujen, tuuletusparvekkeiden ja vesikaton kunnostus. Huoneistoikkunoiden ja parvekkeiden uusiminen (päättynyt 1.6.2023). Antennikaapelien uusiminen. 2021 Linjasäätöventtiilien ja sulkujen uusiminen, lämmityksen tasapainotus ja säätö. Asunnon B43 märkätilasaneeraus ja asuintilojen pintaremontti (taloyhtiön omistama toinen asunto). Liikehuoneisto LH62:een rakennettu hätäpoistumistie ja sosiaalitilat. Pihakannen tiivistyksiä. 2020 Märkätilojen seurantakartoitus. Talopesulan toisen pesukoneen uusiminen. 2019 Asunnon A25 täyssaneeraus (taloyhtiön omistama toinen asunto). 2018 Putkistojen kuntotutkimus, Inspecta Oy. 2017 Saunan löylyhuoneen kunnostus. Märkätilojen kuntoarvio, Inspecta Oy. 2016 Lämmönjakokeskustilan korjaustöitä. 2014 Toinen pesulan pesukoneista uusittiin Talpet CW 8 V -pesukoneeksi. Ilmanvaihdon puhdistus, nuohous ja ilmastointipuhdistus. 2012 PAH-yhdisteiden kohonneet pitoisuudet huoneistossa B26, korjaustoimet (lattiarakenteen avaus, eristyksien poisto ja kreosoottikapselointi). Talopesulan pesu- ja kuivauskoneiden maksutapa automatisoitiin (Talpet Santra). 2010 Viemäristön painehuuhtelu.2007 Porrashuoneiden ulko-ovien ootrauskäsittelyt. Talopesulan maalaus. 1996 Saunaosaston peruskorjaus. 1995 Kaasunjakeluputkisto typetetty ja poistettu käytöstä. 1986 Putkiston uusiminen (viemäri, kylmä- ja lämmityskäyttövesiputkisto). Uusittu kaukolämpölaitteisto lämmönjakojakohuoneistossa. Sähkönousut.
Tulevat remontit
Seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve: Pihakannen tiivistyksiä tarvittaessa. Vuotovaroittimien ja -ilmaisimien asentaminen käyttövesiputkistolle sekä asuntojen vesivahinkoriskikohteille. Korvausilmaventtiilien asennus / kunnostus. Vuonna 2023 tehdään putkistojen kuntotutkimus (Huom. tämä vain tutkimus sillä putkistot uusittu 1986 / viemäri, kylmä- ja lämminkäyttövesiputkisto) ja v. 2020 kartoituksessa viiden vuoden kuluessa kunnostettaviksi arvioitujen märkätilojen kuntokartoitus (Huom. märkätilat ovat osakkeiden vastuulla).
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
697 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Haapaniemi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lähellä
Palvelut: Monipuoliset Kallion palvelut kaikki kävelyetäisyydellä
Päiväkodit: Lähellä
Liikenneyhteydet
Lähellä ratikka, metro, bussit

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kallio, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Saarinen Kai

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM

Oma Koti LKV Oy

Oma Koti LKV Oy
Oma Koti LKV Oy

Kiskontie 7,
00280 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.