ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Omakotitalo | 4h + k + takkah. + pesuhuone + s + 2wc + at + ak + 2var + kellari + ljh

Savikonkatu 31, Hirsimäki, Riihimäki

Hinta

195 000 €

Koko

111 / 239 m²

Vuosi

1973

Tilava, maalämmöllä lämpeävä omakotitalo yhdessä tasossa 1 107 m2 tontilla, kätevien kulkuyhteyksien varrella! Tässä kolmen makuuhuoneen kodissa on runsaasti potentiaalia eri makuun. Asuinneliöt ovat tehokkaassa käytössä ja toimiva pohjaratkaisu tuo helpotusta isommankin perheen arkeen. Keittiössä on runsaasti ruokailutilaa. Pohjaratkaisun ansiosta keittiö on mahdollista avartaa avokeittiöksi ja erottaa se suuresta olohuoneesta vaikka käytännöllisellä saarekkeella. Talossa on kaksi vessaa. Tunnelmallisesta takkahuoneesta on kulku saunaosastolle sekä kauniille pihalle, jossa kasvaa mm. omenapuita. Varastotilaa löytyy moneen käyttöön ja noin 31 m2 piharakennuksen voi remontoida vaikka harrastustilaksi. Talossa on lisäksi avara varastoullakko. Optio aurinkoenergiaan siirtymisestä on myös oivallinen, sillä katon lappeet ovat sopivasti etelä- ja länsisuuntaan. Talon yhteydessä on autotalli sekä autokatos ja pihalta löytyy lisäksi sähköpistokkeellinen autopaikka. Riihimäen keskustan laidalla sijaitseva koti, joka sijaitsee aivan kivenheiton päässä pääkaupunkiseudusta. Alueella on useampi koulu sekä päiväkoteja. Hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet sekä päivittäistavarapalvelut kävelyetäisyydellä. Asumiskustannukset ovat myös suhteessa edulliset. Riihimäki on yksi houkuttelevimmista vaihtoehdoista pääkaupunkiseutu asumiselle. YKSITYISESITTELYVARAUKSET & MYYNTI: Roni Haarakangas / 040 021 2645 tai roni.haarakangas@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! I can provide services also in English. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21379134
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + takkah. + pesuhuone + s + 2wc + at + ak + 2var + kellari + ljh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
111 m²
Muiden tilojen pinta-ala
91 m²
Kokonaispinta-ala
239 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-ala 111 m2 on rakennuspiirustuksissa ilmoitettu huoneistoala. Muut tilat 91 m2 käsittää rakennuspiirustusten mukaan taloustilat ja autotallin. Kokonaispinta-ala 239 m2 on rakennuspiirustusten mukainen kerrosala. Asuinrakennuksen asuintilojen pinta-ala ei ole tiedossa, eikä pinta-aloja ole tarkistusmitattu. Pinta-alatiedot perustuvat rakennuspiirustuksessa mainittuihin huoneisto-, kerros- ja kokonaisala tietoihin. Edellä mainitut pinta-alat saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi täten myyntiesitteestä ja ilmoitetusta tiedosta poiketa olennaisesti. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1973
Käyttöönottovuosi
1973
Vapautuminen
Muu ehto: Viimeistään 2kk päästä kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

195 000,00 €

Velaton hinta

195 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

560,30 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Vesi/jätevesi (Riihimäen Vesi): Kulutus 3,76 €/m3 Perusmaksut 195,00 €/v Hulevesi n. 30,00 €/v Jätehuolto (Kiertokapula) 240l astia: Tyhjennys 6,30 €/kerta. Nuohous n. 50,00 €/v. Edellä mainitut kustannukset perustuvat vuoden 2022 tietoihin. Sähkö 15 699,00 kWh/v. Siitä lämmitys (+lämmin vesi) 11 079,00 kWh/v (sisäl. 22 ast.). Maalämmöllä on oma kWh mittari. Lukemat viiden viimeisen vuoden keskiarvoja. Lämmityskustannukset 9 000,00 kWh/v x esim. 15 c/kWh = 1 350,00 €/v. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus (X euroa/kk) perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut X senttiä/kilowattitunnin hinta on ollut keskimäärin X senttiä) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron.) Ostajan on hyvä huomioida, että sähkön hinta voi vaihdella suurestikin edellä mainitusta riippuen sähkön tarjoajasta, tehdystä sopimuksesta sekä sähkön vallitsevasta markkinatilanteesta. Edellä mainittu kiinteistövero on vuoden 2022 verotieto. Ostajan tulee ottaa myös huomioon, että kiinteistövero tarkistetaan vuosittain ja muutokset kiinteistöverossa ovat mahdollisia. Lisäksi rasitusten lisääminen tontille saattaa vaikuttaa kiinteistöveron suuruuteen. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen. Seinät: Maalattu lastulevy. Lattia: Hitsattu muovimatto.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet kuuluvat kauppaan. Samoin kastelujärjestelmän pumput/letkut. Myös puutahatyökalut ja ulkovarastossa on jonkin verran polttopuuta.
Kauppaan ei kuulu: Normaali irtain.
Kohteen lisätiedot
Auton säilytys: Autokatos, autotalli ja sähköpistokkeellinen pihapaikka. Salaojat on asennettu. Tarkastuskaivoja ei ole asennettu. Seuraavia alla listattuja dokumentit / piirustuksia ei ole saatavilla: -Talousrakennus: Pääpiirustukset (asemapiirros, pohja, leikkaus, julksiivut), rakennuslupa, loppukatselmuspöytäkirja (tai jos ei löydy niin käyttöönottopöytäkirja). Kunnalta saadun tiedon mukaan: Talousrakennuksesta meiltä ei löydy piirustuksia sillä se näkyy olevan valmistunut vuonna 1924.
Tehdyt remontit
1993 Muutos, Vesikatto: Tasakatto muutettiin harjakatoksi.
1993 Asennus, Piha: Etupihalle asennettiin rännikaivot ja hulevesiviemäri.
1995-2005 Muutos, Ikkunat: Ikkunat muutettiin nelilasisiksi liisämällä toinen lämpölasi.
1995-2005 Muutos, WC;t: pesuh.WC:t ja pesuhuoneen lattia kaaketoitiin.
2009 Asennus, Lämmitys: Asennettiin maalämpö.
2010 Öljysäiliöt poistettiin
autotallin perältä.
2015 Vaihto, Sauna: Puukiuas uusittiin
2015 Huolto,Maalämpö: Laitteisto huollettiin ja toiminta tarkastettiin.
2016 Asennus, Viemäri: Talo liitettiin kaupungin hulevesijärjestelmään.
2017 Korjaus, Kaittiön seinä: Keittiön seinä korjattiin tiskialtaan kohdalta (astianpesukoneen vuotovahinko).
2020 Asennus, Ikkunat: Keittiön ja makuuhuoneiden(2) tuuletusluukkuihin asennettiin termostaattiset korvausilmaventtilit.
2020 Muutos, Takkahuone: Korvausilmaventtiili vaihdettiin termostattiseksi.
2021 Korjaus, Maalämpö: Ohjauselektroniikan piirikortti vaihdettiin.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
On huomioitava, että rakennus on 46 v. vanha. Siinä on rakennusosia ja -järjestelmiä, jotka lähestyvät teknistä elinkaariennustettaan.
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • D (2018)
  • Todistuksen laatimispäivä: 21.07.2021 Viimeinen voimassaolopäivä: 21.07.2031
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Ison Wc:n seinä- ja lattialaatat/muovimatto sekä keittiön seinälaatat. Ei havaintoa asbestista. Kartoitus suoritettiin pintamateriaalien osalta. Piilossa olevia rakenneosia ei tutkittu (esim. putkieristeet tai asbestisementtilevyt rakenteissa). Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaus- ja rakennustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, sähkölämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
Hulevesiviemäri.
Siirtyvät liittymät
Ei ole
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Puurankarakenne, eristeenä mineraalivilla. Tiili- ja puuverhous.
Keittiön kuvaus
Varustus: RST-tiskipöytä, liesituuletin, sähköliesi/uuni, jää-viileäkaappi, astianpesukone. Katto: Haltex-levy. Seinät: Maalattu. Työtasot: Laminaatti. Lattia: Laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone saunan yhteydessä. Varustus: Suihku, suihkuseinä, vesikiertoinen lattialämmitys, pyyhekuivain, pesukoneliitäntä, pesuallas. Seinät: Kaakeli/puupaneeli. Lattia: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
Varustus: Wc-istuin, bidee-suihku, peilikaapit, toisessa vessassa allaskaappi. Seinät: Kaakeli. Lattia: Laatta.
Saunan kuvaus
Varustus: puukiuas. Seinät: Puupaneeli. Lattia: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
Katto: Puupaneeli. Seinät: Tapetti. Lattia: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Katto: Haltex-levy. Seinät: Tapetti. Lattia: Muovi.
Säilytystilojen kuvaus
-
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto.
Kattomateriaali
Teräs
Kattomateriaalin kuvaus
Muototeräskate.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
694-11-37-7
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 107 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
332.1 m²
Tehokkuusluku
0.3
Rasitteet
Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia, eikä uusia asioita ole vireillä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
o2: Rakennusala yksikerroksista, ullakkohuoneellista ja yksinomaan asumiseen käytettävää rakennusta varten. Kerrosalan käyttöön nähden on järjestysoikeudella lupa myöntää vähäisiä poikkeuksia. Rakennusalalle merkitty numero osoittaa suurimman sallitun huoneistoluvun. t: Rakennusala yksikerroksista, enintään 3,5 m korkeaa talousrakennusta varten, johon vain järjestysoikeuden luvalla saa sijoittaa työhuoneen. Järjestysoikeus voi sallia rakennusalan vähäistä ylittämistä.
Kaavoitustiedot
Vahvistamispvm: 28.07.1951
Sitova tonttijako, hyväksymispvm: 10.06.1953

Kaavan mukainen käyttötarkoitus: at.

Lisätietoa kaavoituksesta antaa:
Riihimäen kaavoitus
Eteläinen Asemakatu 4, 11130 Riihimäki
PL 125, 11101 Riihimäki
kaavoitus@riihimaki.fi
https://kartta.riihimaki.fi/ims/


Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Piharakennus (talousrakennus), kerrosala rakennuspiirustusten mukaan 31 m2.
Palvelut
Koulut: Eteläinen koulu n. 900 m.
Lasitehtaankoulu n. 1,5 km.
Peltosaaren koulu n. 1,5 km.
Palvelut: S-Market Hirsimäki n. 750 m.
Kauppakeskus Atomi, rautatieaseman vieressä (mm.Prisma) n. 1,6 km.
Kauppakeskus Merkos, moottoritie risteys Riihimäki E vieressä (mm. CM) n. 2,4 km.
Päiväkodit: Hirsimäen päiväkoti n. 90 m.
Piikinmäen päiväkoti n. 1,4 km.
Liikenneyhteydet
Bussi paikallisliikenne (3,3B) n. 150 m. Rautatieasema n. 1,6 km. Moottoritielle n. 2,4 km.
Pihan kuvaus
Piha on etelä-länsisuuntainen. Pihan varustukseen kuuluu keinu, tamppaus/kuivausteline, omenapuita, piharakennus (varasto), lipputanko. Pihassa on kaivo esim. kasteluvettä varten.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Riihimäki

Asuinalueena Hirsimäki, Riihimäki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Haarakangas Roni

Myyntineuvottelija, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.