Vapaa-ajan tontti

Rovaniementie Kortteli 20 tontti 2, Posio/Autti, Posio

Hinta

30 000 €

Koko

4 593

Onko Sinulla haaveena löytää oma vapaa-ajan tukikohta Lappiin? Tontit on merkitty maastoon tonttitaululla. Tonttitaulut löytyvät tontille johtavan tien laidasta. Kiinnostuneet voivat käydä tutustumassa tontteihin omatoimisesti.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21386096
Sijainti
  • Posio Posio/Autti
  • Rovaniementie Kortteli 20 tontti 2, 97900 POSIO

Hinta

Myyntihinta

30 000,00 €

Velaton hinta

30 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesi ja viemäröinnin maksaa/hankkii tontin ostaja ja vuokraaja itse. Sähköliittymän hinta on 9 920 euroa. Tontin ostaja/vuokraaja maksaa sähköliittymän Metsähallitukselle oston ja vuokrauksen yhteydessä.

Kohteen lisätiedot
Myyntihinnan lisäksi ostaja vastaa kaupasta aiheutuvista kuluista, joita ovat kaupanvahvistajanpalkkio, varainsiirtovero, lainhuuto/ vuokraoikeuden kirjaus lunastusmaksua sekä määräalojen osalta kiinteistönmuodostamismaksu. Mikäli rakennuspaikka on muodostettu tilaksi kiinteistönmuodostamismaksua ei peritä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
614-406-25-2
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
4 593 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tämä omaksi tilakseen muodostettu rantatontti rajoittaa Auttijärven rantaan. RA 20-2 tontti on jyrkkä, puustoltaan vaihtelevaa mäntykangasta. Rannan edustalla on kivikkoa jonka alla kovapohjainen hiekkaranta. Tontti avautuu etelään. Tontille johtavan pistotieliittymän rakentamisesta vastaa tontin vuokralainen / ostaja. Tontin ostaja/vuokraaja on tietoinen, että tonttilaisen tulee liittyä alueelle mahdollisesti perustettuun tai perustettaviin tiekuntiin. Alueella on sähköt. Vesi- ja viemärijohtoja ei ole tontilla ole.
Rakennusoikeuden pinta-ala
150 m²
Tontin nimi
Köngäs
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voit aina vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus on 150+sa 25+ta 60. Lukusarja, jossa ensimmäinen luku osoittaa lomarakennuksen ja vierasmajan. sallitun kerrosalan, toinen luku em. lisäksi sallitun saunan kerrosalan ja kolmas luku em. lisäksi sallitun muiden talousrakennusten kerrosalan.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Koulut: Yläkemijoen koulu, Vanttauskoski
Palvelut: Lähin kauppa on noin 16 km päässä Kemijoen länsi-puolella Pirttikoskella. Vanttauskosella kauppa, posti ja huoltoasema n. 36 km. Posion kunnan palvelut n. 40 km päässä.
Muut palvelut: Rovaniemen kaupungin palveluihin n. 90 km.
Päiväkodit: Yläkemijoen päiväkoti, Vanttauskoski
Liikenneyhteydet
Omalla kulkuneuvolla, Koillismaan Liikenne Oy-bussiyhtiö liikennöi Rovaniemi-Kuusamo-Rovaniemi väliä ma-pe. Muutokset aikatauluihin tarkistettava. Rovaniemeltä jatkoyhteydet lentäen, junalla tai linja-autolla.
Ajo-ohjeet
Rovaniemeltä Kuusamoon menevää tietä (nro 81) ajetaan n. 52 km Vanttauskoskelle, josta käännytään oikealle Kuusamon suuntaan. Voimalaitoksen jälkeen käännytään vasemmalle ja ajetaan n. 36 km. Palojoen ylityksen jälkeen käännytään oikealle soratielle, jota ajetaan n. 0,9 km. Metsähallituksen tonteille käännytään ensimmäisestä tienhaarasta oikealle, josta löytyy kääntöpaikka. Posion suunnasta tultaessa ajetaan Rovaniemen tietä (nro 81) n. 40 km ja käännytään ennen Palojokea vasemmalle. Soratietä ajetaan n. 0,9 km ja Metsähallituksen tonteille käännytään ensimmäisestä tienhaarasta vasemmalla, josta löytyy kääntöpaikka. Katso lisäinfoliite.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Posio

Asuinalueena Posio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vaara Marja

Kiinteistökauppa-asiantuntija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.