Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo | 5h, kt, 2x kph, s, vh, et, var, 2x p

Priki Johannan kuja 3, Sompasaari, Helsinki

Hinta

899 000 €

Koko

112,5 m²

Vuosi

2019

Ainutlaatuista townhouse-tyylistä asumista merellisessä Sompasaaressa Miltä kuulostaisi kaksikerroksinen asunto uudenveroisessa kerrostalossa omalla sisäänkäynnillä ja saunalla? Entä asuminen yhtiössä, jossa käytössäsi on yhteiskäyttöautoja, kuntosali sekä upea 12. kerroksen kerhotila saunoineen sekä kattoterassi hulppeine merinäkymineen. Tämä kaikki olisi nyt saatavilla Helsingin Sompasaaresta! Asunnon alakerrassa sijaitsee ehdottomasti tämän kodin sydän. Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat harmonisen kokonaisuuden, jossa huonekorkeus nousee parhaimmillaan kuuteen metriin. Tilasta on käynti lasitetulle terassille sekä huoneiston piha-alueelle. Alakerrassa on lisäksi yksi huone vaatehuoneineen sekä kylpyhuone, jossa tilaa on myös pyykinpesuun. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja isoimman huoneen yhteydessä on parveke. Parvekkeelta pääset ihailemaan upeita näkymiä Mustikkamaalle. Asunnon oma sauna löytyy yläkerran kylpyhuoneen yhteydestä. Vuonna 2019 rakennettuun yhtiöön ei ole moneen aikaan vielä tulossa suurempia remontteja. Nautit tämän päivän modernista rakennustekniikasta ja mukavuuksista. Asunto itse on myös hyvässä kunnossa ja täysin muuttovalmis. Miten helppoa tänne olisikaan vain tuoda omat rakkaat tavarat ja asettua kodiksi? Täällä on juuri sopivasti tilaa kaikelle tarpeelliselle. Kalasatama ja Sompasaari sen vieressä on yksi Helsingin kantakaupungin mielenkiintoisimpia rakennushankkeita. Sijainnille jossa on aiemmin sijainnut Sörnäisten sataman alue nousee kotien, työpaikkojen ja palveluiden keskittymä. Vierestä löytyy suuri kauppakeskus REDI monipuolisine palveluineen ja metroasemineen ja alueella on jo oma koulu sekä päiväkodit. Lähellä myös Kallion monipuolinen trendikäs ravintola- ja kahvilatarjonta, ja toisaalta luonnosta pääsee nauttimaan viereisellä Mustikkamaan kauniilla ulkoilualueella. Tämä koti sopii erityisesti isommallekin perheelle. Jos olet etsinyt huoletonta asumista keskeisellä alueella hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä, tämä on juuri sinulle! Tämän kokoluokan asuntoja ei juurikaan tule alueella tarjolle, joten nyt kannattaa hyödyntää tämä tilaisuus. Kiinnostuitko? Ole yhteydessä, sovi omasta yksityisesittelystäsi tai tule tutustumaan yleisesittelyyn! Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! TÄMÄN KOHTEEN MYY Susanna Arnall LKV LVV | 0400-884448 | susanna@bo.fi Service also in English. www.susannaarnall.fi www.facebook.com/susannaarnalllkv/ IG: @susannaarnall Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21390867
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, kt, 2x kph, s, vh, et, var, 2x p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
112,5 m²
Kokonaispinta-ala
112,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/12
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

899 000,00 €

Velaton hinta

899 000,00 €

Neliöhinta

7 991,11 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Kyllä

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

731,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

731,25 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

60,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu: 8 e/kerta.
Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten. Pesutupa 1 €/krt. Kerhotila 10 €/4 h (maksullinen vain perjantai-iltaisin ja viikonloppuisin). Kotivakuutus henkilökohtaisten sopimusehtojen mukaan.  Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Portaiden alla varasto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: muu
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
koneellinen LTO
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiön välitila lasia.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, muu
Työtaso: kivi
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä
Kaksi kylpyhuonetta, molemmissa suihku, wc ja lavuaari, toisen kylpyhuoneen yhteydessä sauna.
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Christian Boman christian.boman@kiinteistotahkola.fi 020 7488 249
Huolto
Kotikatu Kalasatama
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi, Väestönsuoja, Askarteluhuone, Talopesula/itsepalvelupesula, Kuivaushuone, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kerhohuone, irtaimistovarasto, kuntohuone, kattopuutarha, siivoustila, tekninen tila. Elisa taloyhtiölaajakaista 10M.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuoden 2022 tilinpäätöksessä:
Yhtiö on valmistunut vuonna 2019 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.
Energialuokka
C (2013), Voimassa 15.7.2029.
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Kyllä
Kaavoitustiedot
Tiedustelut Helsingin kaupunki; kartta.hel.fi -> aineistot -> kaavoitus ja liikennesuunnittelu. p. 09 310 1673
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Sompasaaren Pooki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kalasataman ala-aste, n. 300 m päässä.
Palvelut: Ravintolat lähikortteleissa (ruokaravintolat: mm. Putte's Pizza, Almas, Thai Burpha, PizzaHut, olutravintolat: mm. Takapiha, HOB). Kauneushoitoloita ja kampaamoja. K-Market n. 400 m. Kauppakeskus Redi n. 500 m.
Mustikkamaalle 500 m, Korkeasaareen alle 1 km. Korttelin kohdalla uintipaikka, joka pidetään avoinna myös talviuintia varten. Keskustaan n. 4 km.
Päiväkodit: Päiväkoti Sompasaari, vastapäätä taloa.
Liikenneyhteydet
Bussi 59. Raitiovaunu Pasilaan 2024 alkaen ja keskustaan 2027 alkaen. Metro, n. 800 m. Kesällä n. 300 m päästä laivareitit Itä- ja Länsi-Helsinkiin.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Korttelin 10635 tonttien nrot 6, 7, 8, 9 ja 5 omistajien/haltijoiden välillä tullaan allekirjoittamaan yhteisjärjestelysopimus, jossa sovitaan mm. pysäköintiin, yhteiskäytössä oleviin tiloihin, yhteiskäyttöautoihin sekä piha-alueisiin liittyvistä asioista. Yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti korttelin 10635 tonttien autopaikat sijaitsevat tontin 5 pihakannen alaisessa ja osittain tonttien 6-9 maanalaisella alueella sijaitsevassa pysäköintihallissa. Pysäköintihallissa sijaitsevat autopaikat ovat
asemakaavan ja yhteisjärjestelysopimuksessa sovitun mukaisesti nimeämättömiä.
Yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti tontilla 9 on pysyvä oikeus sijoittaa pysäköintihalliin rakennusluvan edellyttämät autopaikat sekä käyttää pysäköintihallissa yhteensä 21 nimeämätöntä autopaikkaa, joista 1 on tarkoitettu ensisijaisesti liikuntaesteisen käyttöön ja 1 ensisijaisesti yhteiskäyttöautolle yhteisjärjestelysopimuksessa tarkemmin sovituin tavoin.

Isännöitsijältä 9.1.2024 saadun tiedon mukaan, autopaikoissa on jono ja jonossa on 14 asukasta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kalasatama, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arnall Susanna

Partner, Kiinteistönvälittäjä LKV LVV

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.