Omakotitalo | 3H + K + S + 2WC + varasto + 2auton talli

Koivukankaantie, Vesalanmäki, Oulu

Hinta

239 900 €

Koko

75 / 117 m²

Vuosi

2024

Onko Sinunkin toiveena yksitasoinen omakotitalo valoisalla ja loppuun asti mietityllä pohjalla? Onko lähes mahdottomalta tuntunut unelmasi omasta isosta kahden auton lämpimästä tallista ja suuresta pihasta jäänyt toteutumatta? Onneksi olkoon, olet löytänyt etsimäsi! Uusi Sonell kohde nousee vauhdilla 10 minuutin ajomatkan päähän Oulun keskustasta! Ensimmäiset muuttavat jo kesällä, haluaisitko Sinäkin? Nämä puistoalueeseen rajoittuvat, korkeasti varustellut ja laadukkaasti rakennetut, tyylikkäät omakotitalot täyttävät vaativammankin kodinostajan tarpeet. Ja jos jokin ei vastaa toiveitasi, vielä voit vaikuttaa vaikka mihin tulevassa Kodissasi. Jatkamme tässä kohteessa meille tutuilla teemoilla: Korkea tasoinen arkkitehtuuri, luonto, aurinkoiset suuret terassit ja oma yksityisyys ovat kokonaisuuden kantavia voimia. Varustelu näissä kodeissa on erittäin korkea, ja tarjoaa hyvän pohjan luoda juuri Sinun näköisen kodin. Kysy lisää varustelusta ja etenkin ainutlaatuisesta muutospalvelusta, joka takaa että tunnet olosi kotoisaksi päivästä yksi. Tee juuri itsesi näköinen koti, aina ammattilaisen avustuksella: Sonell tarjoaa markkinoiden joustavimman asiakasmuutospalvelun, jossa yhdistyy korkea varustelutaso, paikalliset toimijat ammattilaisineen ja Sinun toiveesi. Kysy lisää, tehdään yhdessä unelmiesi koti. Näissä kodeissa asut edullisemmin kuin vastaavissa As Oy muotoisissa kodeissa ja teet kaikki päätökset itsenäisesti, kuten omakotitaloasujan kuuluukin tehdä. Edullinen tontin hinta, kustannustehokas ja luotettava kaukolämpö lämmitysmuotona ja poisjäävät isännöitsijän kulut pitävät asumiskulut mielyttävän alhaisina. Jokainen talo omistaa oman osansa tontista (hallinnonjakosopimus). Tarjoamme myös mahdollisuutta vuokrata tontti. Tontista tehdään oma kauppakirja. Tontinosuus: 32.580 €/ OKT,75m2 Tontinosuus: 42.420 €/ OKT,97m2 Ja rakentamisen aikana säästät myös veroissa, koska varainsiirtovero maksetaan vain tontin osalta. Rakentamisesta tehdään erillinen turvallinen pienurakkasopimus, jolla turvataan kodin ostajan edut rakentamisen aikana ja jälkeen. Takuumme pysyy myös voimassa normaalia takuuta pidempään, eli 2vuotta muuttamisen jälkeen. Työmaa etenee vauhdilla ja ensimmäiset talot ovat jo viimeistelytöissä. Tule esittelyyn tutustumaan molempiin talotyyppeihin, vaikka mittanauhan kanssa. Kysy myös yksityisesittelyä, ne onnistuvat joustavasti kyllä! Katso www.sonell.fi lisää tietoja / kuvia ja mm materiaaleista tarkempia tietoja. Tarkennuksena vielä, että ostaessa tontin, sen osuus on 32 580€ ja talosta tehtävän urakan (rakentamisen) osuus 239.900 €, ja vain tontin osuudesta maksetaan varainsiirtovero 3%. (Ei urakasta.)

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 09:00 - 09:30
Esittelijänä Harri Majala
p. 0445562940

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21399195
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3H + K + S + 2WC + varasto + 2auton talli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75 m²
Muiden tilojen pinta-ala
42 m²
Kokonaispinta-ala
117 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Autotalli,lämmin varastolla.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

239 900,00 €

Velaton hinta

239 900,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Saunan kuvaus
sähkökiuas

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
528 m²
Lisätietoja tontista
Tontti ostetaan erikseen ja Hallinnanjakosopimuksella hallinnointi. Koko tontti n 1100m2. Tämän talon osuus n 528m2 Tontista tehdään oma kauppakirja. (ei sisälly myyntihintaan). Tontinosuus: 32 580 €/ Talo,75m2 tarjoamme mahdollisuutta vuokrata tontti min 10v sopimuksella. Kysy lisää.
Kaavoitustiedot
Oulun uusin asuinalue
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Lämmin, kaukolämpö, autotalli, nosto-ovella
autotalli
Palvelut
Koulut: Lähellä Talvikankaan koulut ja palvelut, sekä Hönttämäen kauppa.
Palvelut: Lähellä Talvikankaan koulut ja palvelut, sekä Hönttämäen kauppa.
Keskustaan autolla n. 10minuuttia
Päiväkodit: Lähellä Talvikankaan koulut ja palvelut, sekä Hönttämäen kauppa.
Liikenneyhteydet
Bussi kulkee Kuusamon tieltä, ihan kävelumatkan päästä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Vesalanmäki, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sonell | Sonell Group Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.