ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Autopaikka

Pellaksenmäentie 15, Järvenperä Myllykylä, Espoo

Hinta

1 500 €

Koko

-

Myynnissä autopaikka AP 15, heti vapaa. Ensisijaisesti myydään asunnon (yksiön) ostajalle. mutta myös muita tarjouksia kuunnellaan. Myynnissä myös 32 m2 yksiö, osakkeet 4171-4362, vmh 118 000 euroa, löytyy portaalista: Pellaksenmäentie 15 E 123, 02940 Espoo. Harrastusmahdollisuudet lähiympäristössä ovat erinomaiset: ulkoilumaastot, lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevat Kauniaisten jäähalli, jalkapallohalli ja laskettelurinne kuntoportaineen. Myös Auroran puisto, Kasavuoren ulkoilualue, hiihtoladut ja ulkokuntosali ovat kävelymatkan päässä. Yhtiö sijaitsee rauhallisella asuinalueella tarjoten erinomaiset palvelut lähietäisyydellä. Sekä Järvenperän, Lippajärven että Kauniaisten monipuoliset palvelut, koulut ja päiväkodit ovat lähellä. Jorvin sairaalaan ja Glimsin talomuseoon on vain noin 15 min kävelymatka. Lähellä Kehä 3 ja sekä Turunväylä. Hyvät bussiyhteydet. Tykästyitkö, soita ja sovi yksityisnäyttö! TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Marjut Uusmäe, KiLAT, 040 680 7717 tai marjut.uusmae@roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21401773
Sijainti
Tyyppi
Pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
0 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Rakennusvuosi
2016
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

1 500,00 €

Velaton hinta

1 500,00 €

Vastike

Pääomavastike

20,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

20,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: henkilöluvun mukaan
Autopaikkavastike 20 euroa/kk. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 08.06.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuus tarvittaessa periä enintään 3kk ylimääräinen hoito-, pääoma- ja/tai tonttivuokravastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa, sekä valtuus tarkastaa osakkaiden maksaman pääoma- ja/tai tonttivuokravastikkeen määrää näihin kohdistuvien kulujen muuttuessa. Osakkaiden maksamat lainaosuussuoritukset päätetiin rahastoida lainanlyhennysrahastoon ja pääomavastikkeet tulouttaa kirjanpidossa

Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen 2023-2027, päivämäärä 8.6.2023.
Tämä on asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3§:n tarkoittama hallituksen kunnossapitotarveselvitys, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve. Kunnossapitotarve vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin menoihin. Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.

2023: Suunniteltu. Sadevesi- ja salaojaviemäreiden sekä kaivojen huuhtelu.
2024: Suunniteltu. Ilmastointikanavien puhdistus ja säätö.

Myyjä ei vastaa yhtiön myöhemmin päättämistä remonteista eikä niistä aiheutuvista huoneistokohtaisista kustannuksista.
Kohteen kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
sähkötolppa lohkolämmitykseen.
Palvelut
Palvelut: lähellä monipuoliset Järvenperä sekä Bembölen palvelut mm päiväkodit, koulut, Jorvin sairaala, apteekki, Lidl ja K-Supermarket, Motonet, Ikea.
Liikenneyhteydet
bussit, juna Espoon keskuksesta tai Kauniaisista. Kehä 3, Turunväylä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Mahdollista ostaa autopaikka AP15 hintaan 1500 euroa (erillinen osake)
Yhtiön hallinnoimille paikoille jonotusperusteisesti.
Toteutetut autopaikat 24 kpl. Osakkeina 12 kpl. Autopaikat yhtiön hallinnassa 12 kpl (11 kpl vuokrattavissa ja yksi vieraspaikka).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Järvenperä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uusmäe Marjut

Myyntineuvottelija, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.