Bo LKV Turku

Omakotitalo | 5h, k, wc, wc / kph, ph, wc / kph / khh, s, var

Karpalotie 21, Vasaramäki, Turku

Hinta

254 000 €

Koko

120 m²

Vuosi

1952

Hurmaava 50-luvun rintamamiestalo omalla puutarhatontilla Vasaramäessä Nyt pääset tutustumaan kolmessa tasossa olevaan kotiin rakastetulla asuinalueella Vasaramäessä. Tämä 50-luvun alussa rakennettu vaaleaksi rapattu talo sijaitsee omalla tontilla ja kodin ihanan tunnelman kruunaa kauniisti hoidettu pihapiiri. Tontti on kahdessa eri tasossa ruusuangervoaidan erottaessa ylä- ja alapihan toisistaan. Pihalta löytyy mm. useita tuijia, vanhoja omenapuita, karviais- ja mustaherukkapensaita, juhannusruusu sekä erilaisia istutuksia. Pihalla on lisäksi kylmä autotallirakennus, joka on rakennettu 1995 vanhan tallin tilalle. Keskikerroksen avarat ja valoisat oleskelutilat jatkuvat läpi talon. Sisään saavutaan eteisaulaan, jonka yhteydessä on myös erillinen wc. Eteisaulan vieressä on huone, johon pääsee luonnonvaloa kahdesta eri ilmansuunnasta. Tila soveltuisi mainiosti vaikkapa työhuoneeksi, kirjastoksi tai makuuhuonekäyttöönkin. Tilasta on kulku reilun kokoiseen olohuoneeseen, josta niin ikään löytyy kaunis ikkunakulmaus. Keittiössä on tilaa pienemmälle ruokapöydälle, minkä lisäksi keittiön ja olohuoneen väliin jää vielä erillinen huone, jota voi käyttää esimerkiksi ruokailuhuoneena. Eteisaulan yhteydestä kuljetaan yläkertaan, joka tällä hetkellä on pyhitetty makuuhuonekäyttöön. Yläkerran molemmat huoneet ovat reilun kokoisia. Ullakkokerroksesta löytyy lisäksi suihkullinen wc-tila, vaatehuone, kaapistot sekä sivu-ullakkotiloista varastotilaa. Kellarikerroksesta löytyy kylpyhuone kodinhoitopisteineen, sauna, erillinen wc sekä runsaasti säilytystilaa. Kylpyhuoneen vierellä on lisäksi viihtyisä pukuhuone/takkahuone sekä harrastehuone. Rauhallinen, mutta samalla keskeinen sijainti Vasaramäessä toimii mainiosti myös lapsiperheen arjessa, sillä Vasaramäen koulu ja päiväkoti löytyvät molemmat ihan läheltä. Lisäksi lähiympäristöstä löytyy hyvät liikuntamahdollisuudet, rautatieasema, korkeakoulut sekä kaikki itäisen keskustan palvelut. Kauppakeskus Skanssi kattavine palveluineen ja liikkeineen sijaitsee vain alle 2 km päässä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Myynti ja lisätiedot: Sofia Metsänranta p. 040 588 6314 sofia.metsanranta@bo.fi tai Anna-Maija Kasvi p. 040 4105 244 anna-maija.kasvi@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 09:00 - 09:30

Lämpimästi tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Sofia Metsänranta
p. 040 588 6314

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21412125
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, wc, wc / kph, ph, wc / kph / khh, s, var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asiakastiedon ''Rakennuksen tiedot''-dokumentin mukaan asuintilojen pinta-ala 120 m2, kerrosala 120 m2 ja kokonaisala 120 m2. Dokumentin pinta-alat eivät ole virallisia. Epävirallisen ''Rakennuspaikan nykytilanne'' - tulosteen mukaan kerrosala 120 m2. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1952
Vapautuminen
Muu ehto: 3kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

254 000,00 €

Velaton hinta

254 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Öljy kulutuksen mukaan (nykyisellä omistajalla mennyt n. 2800l vuodessa). Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Nykyisen omistajan keskimääräinen sähkönkulutus on ollut n. 4 100 kWh/vuodessa. Vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan. Jätehuolto ja vakuutukset sopimuksen mukaan. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Kiinteistövero vuonna 2023: 377,23 euroa Ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta. Lainhuudatuskulu.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu
Kauppaan ei kuulu: irtain
Tehdyt remontit
Aikaisempien omistajien toimesta:
80-luvulla pihaviemäri.
Yläkertaan rakennettu toinen asuinhuone, jolle ei ole erikseen haettu rakennuslupaa.
1993: Öljykattila ja polttimon vaihto

Nykyisten omistajien toimesta:
1990-luvulla: Keittiö, keskikerroksen wc, yläkerran huoneiden remontti sekä kylpyhuoneen rakenteminen (kylpyhuoneelle ei ole haettu erikseen rakennuslupaa), kellarikerroksen remontti sekä kylpytilat, alakerran takka (ei haettu erikseen lupaa). Kellarikerroksen wc (ei ole haettu erikseen rakennuslupaa).
1997 Tiilikatto aluskatteineen.
2015 Öljysäiliö pinnoitettu.
2018 Ilmalämpöpumppu.
2021 Katto putsattu ja pinnoitettu (Latentic).
2022 Salaojat tarkastettu ja korjattu etuosalta.
2023 taloon tulevaan viemäriin padotusventtiili.

Vanhan tallin tilalle rakennettu uusi talli 1995 (ei tarvittu tuolloin erillistä lupaa).
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Kotia remontoitu 1990-luvulla
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Myyjä teettää energiatodistuksen ennen kaupantekoa.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Ennen vuotta 1995 rakennetuissa rakennuksissa ja asunnoissa on saatettu käyttää asbestia sisältäviä materiaaleja, rakenteita ja laitteita. Ennen rakenteiden purkamista vaativien korjausten käynnistämistä on asbestin esiintyminen ja sen vaikutukset korjaushankkeisiin selvitettävä asbestikartoituksella.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, öljylämmitys, lämpöpumppu
Öljysäiliön tarkastusta suositellaan tehtäväksi 9/2025 mennessä.
Tulisija
Takka
takka kellarikerroksen pukuhuoneessa (nuohottu 19.1.2023)
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
pihaviemäri 80-luvulta, muovia
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesi- ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu 1990-luvulla. Varustelu: jääkaappi, pakastin, liesi, erillisuuni, allas, hana, kaapistot.
Lattiamateriaalit: parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Kellarikerroksen kylpyhuoneessa laattalattia lattialämmityksellä. Varustelu: kaapistot, suihku, allas, pyykinpesukoneliitäntä. Yläkerran kylpyhuoneessa muovilattia. Varustelu: wc-istuin, allas, suihku (yläkerran kylpyhuoneelle ei ole haettu erikseen rakennuslupaa).
WC-tilojen kuvaus
Keskierroksen wc-tilassa laattalattia. Yläkerran wc-tilassa muovilattia. Kellarikerroksen wc-tilassa laatta. Kellarikerroksen ja ullakkokerroksen wc-tiloille ei ole erikseen haettu rakennuslupaa.
Saunan kuvaus
Kellarikerroksessa sauna kylpyhuoneen yhteydessä.
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoidolle tila kellarikerroksen kylpyhuoneessa.
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa kaksi huonetilaa. Keskikerroksessa keittiön lisäksi 2-3 huonetta. Kellarikerroksessa varastohuone sisustettu huoneeksi.
Lattiamateriaalit: parketti
Säilytystilojen kuvaus
Yläkerrassa kaapistot, vaatehuone sekä kylmää ullakkotilaa. Keskikerroksessa vanhat komerot. Kellarikerroksessa paljon varastotiloja. Kylmä autotalli pihalla varastokäytössä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-23-32-7
Tontin pinta-ala
910 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kaunis puutarhamainen tontti, joka kahdessa tasossa ruusuangervoaidan erottaessa ylä- ja alapihan toisistaan. Pihalta löytyy mm. useita tuijia, vanhoja omenapuita (mm. valkea kuulas ja talviomena Åkerö), 2x karviaispensas, 2 x mustaherukkapensas, kääpiömänty sekä erilaisia kukkaistutuksia. Pihalla kylmä autotallirakennus. Rakennettu 1995 vanhan tallin tilalle.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeuden määrä on epävirallisen rakennuspaikan nykytilanne tulosteen mukaan 224 m2. Lisätietoa rakennusoikeudesta saa välittäjältä.
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Pihalla kylmä autotallirakennus. Rakennettu 1995 vanhan tallin tilalle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Vasaramäki, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Metsänranta Sofia

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.