Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Kerrostalo | 2h, avokeittiö, kph, lasitettu parveke. Yj:n mukainen 2h + k

Gunnel Nymanin piha 2, Arabianranta, Helsinki

Hinta

485 000 €

Koko

69,5 m²

Vuosi

2005

Ainutlaatuinen kulmahuoneisto Arabianrannassa rantapuiston varrella on täynnä viehätystä ja modernia eleganssia. Asunto Oy Helsingin Arabianvillat on valmistunut vuonna 2005 ja tämä upea asunto sijaitsee tarjoten esteettömiä merinäkymiä jokaisesta ikkunasta. Vuonna 2014 remontoitu avokeittiö hehkuu laadukkuutta ja toiminnallisuutta - täyspuiset kalusteet yhdistettynä Mielen laadukkaisiin kodinkoneisiin luovat keittiön, joka on sekä silmää miellyttävä että käytännöllinen. Asunnon ihastuttava pohjaratkaisu yhdistää tilavan olohuoneen, avokeittiön ja ruokailutilan saumattomasti toisiinsa, luoden tilan, jossa on helppo nauttia yhdessäolosta ja arjen mukavuuksista. Lisäksi suuri lasitettu parveke tarjoaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ja upeista maisemista. Makuuhuone on suunniteltu tarjoamaan rauhaa ja mukavuutta, ja siellä on runsaasti säilytystilaa, joka pitää kodin järjestyksessä. Ilmalämpöpumppu viilennykseen varmistaa miellyttävän lämpötilan myös kuumina päivinä. Tämä lumoava kulmahuoneisto Arabianrannassa yhdistää tyylikkään designin, käytännölliset ratkaisut ja upeat maisemat luoden kodin, joka on valmis tarjoamaan ainutlaatuisia hetkiä ja unohtumattomia kokemuksia. Tervetuloa tutustumaan, asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi: Sinua palvelee; Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21414279
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avokeittiö, kph, lasitettu parveke. Yj:n mukainen 2h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
69,5 m²
Kokonaispinta-ala
69,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2005
Käyttöönottovuosi
2005
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

481 904,02 €

Velkaosuus

3 095,98 €

Velaton hinta

485 000,00 €

Neliöhinta

6 978,42 €/m²

Vastike

Hoitovastike

368,35 € / kk

Pääomavastike

86,45 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

454,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hallituksella valtuudet periä enintään yhden- kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike ennen seuraavaa varsinaista yhtiökokousta, mikäli yhtiön talous niin vaatii. Hallituksella valtuutus korottaa tai laskea taloyhtiön lainojen rahoitusvastikkeita, mikäli pankin perimä korko muuttuu. Huoneistoon kohdistuu kaksi eri lainaa RL2 ja RL3. Molempien lainojen seuraava korontarkistuspäivä on 8.6.2024, jolloin pankki ei peri kuluja isännöitsijäntoimisto veloittaa lainaosuuslaskelmasta 75 € /per laina, muina aikoina kulu on 300 € / per laina + lainaosuuslaskelma 75 € / per laina.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Iso lasitettu parveke, jossa lattialaudoitus sekä tilaa isolle ruokapöydälle tai oleskeluryhmälle. Upea maisema rantaan.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: itään,koilliseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, parvekelaudoitus, ilmalämpöpumppu, verhokiskot. Ostajan kanssa sovittavissa pesutorni (pyykinpesukone sekä kuivausrumpu Miele).
Tehdyt remontit
2022 ilmanlämpöpumppu
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä/tyydyttävä. Asunto on siistissä kunnossa, mutta normaalia elämisen kulumista on havaittavissa pinnoissa kuten lattiassa ja seinissä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen huoneistokohtainen
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Betonielementti
Keittiön kuvaus
Kaunis, valkoinen täystamminen avokeittiö laadukkaine Mielen kodinkoneineen Varusteluna: Jääkaappi/pakastin, liesi, liesituuletin, erillisuuni, integroitu astianpesukone, saareke.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava kylpyhuone, jossa varusteluna sekä suihku että amme. Kylpyhuoneeseen mahdollisuus rakentaa sauna (kylpyammeen tilalle). Varusteluna: suihkusyvennys lasiovella, amme suihkulla, käsienpesuallas, allaskaappi, peili, pesukoneliitäntä, wc-istuin. Korkeat kaapistot (pyykkikaappi sekä säilytystilaa). Seinät kaakelia, laattalattia.
Saunan kuvaus
Taloyhtiössä on upea saunaosasto talon ylimmässä kerroksessa. Tilavassa saunassa upea merimaisema ja sähkökiuas. Saunaosaston yhteydessä kerhohuone sekä kattoterassi.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja avara olohuone poikkeuksellisen upealla merinäköalalla.
Makuuhuoneiden kuvaus
Todella tilava makuuhuone, jossa myös merinäköala ja koko seinänlevyiset vaatekaapistot. Makuuhuoneeseen asennettu ilmalämpöpumppu vuonna 2022.
Säilytystilojen kuvaus
Taloyhtiössä osakkaille ns. häkkivarastot.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiössä huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja sekä upea ylimmässä kerroksessa sijaitseva kerhohuone/saunaosasto. Kerhohuoneessa minikeittiö sekä grilli mahdollista juhlien järjestämistä varten, sekä kaunis kattoterassi huikein merimaisemin.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 26

Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027
2023: Maalämmön tarvesuunnittelu, yhteisten tilojen pintojen korjaus, C-talon saunaosaston ilmanvaihtokoneen uusiminen.
2024: Energiatodistuksen uusiminen, lämmitysverkoston tasapainotuksen suunnittelu, kattoterassien puuritilöiden uusiminen.
Energialuokka
E (2013), Viimeinen voimassaolopäivä 3.11.2024
Tontin koko
3 006 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/
Arabian tehdaskortteli. Suunnitelman kuvaus
Arabian tehdaskorttelin nykyisiin ja uusiin rakennuksiin suunnitellaan tiloja opetusta, työntekoa, palveluja, asumista ja kauppaa varten.

Asunto Oy Helsingin Arabianvillat

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Arabian peruskoulu 690 m, Koskelan ala-asteen koulu 2170 m, Vallilan ala-asteen koulu 2260 m, Helsingin aikuislukio 2490 m.
Palvelut: Arabianranta on viehättävä ja merellinen asuinalue hyvällä sijainnilla niin kulkuyhteyksien kuin palveluiden kannalta. Alue on ollut yksi Helsingin merkittävimmistä rakennuskohteista, ja sitä kehitetään edelleen. Suositussa Arabiassa on erinomaiset palvelut ravintoloineen, kauppoineen sekä päiväkoteineen ja kouluineen. Useita ruokakauppoja kilometrin säteellä, mm. lähimmäinen K-kauppa noin 300 metrin päässä. Kauppakeskus Arabiaan etäisyys n. 1,2km., M-kauppa Arabia 680 m, K-Market 750 m.
Aalto-yliopiston kirjasto, Arabia 680 m, Vallilan terveysasema 2290 m, Vallilan terveysaseman hammashoitola 2290 m.
Päiväkodit: Päiväkoti Loiske 80 m, päiväkoti Aalto 630 m, päiväkoti Arabia 670 m
Liikenneyhteydet
Rautiovaunupysäkki n. 300m (6, 6H, 8, 8H ja 8T) Bussi Hämeentie n. 650 m (53, 55, 71, 77N ja 78N, ja 506) Juna-asema: Käpylä 2950 m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat 26 vuokrattu Arabian Palvelu Oy:ltä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Arabianranta, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Daw Hanna

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.