Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy LKV
Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy LKV

Omakotitontti

Possilankatu 30, Lintulampi, Tampere

Hinta

185 000 €

Koko

1 468

Nyt tarjolla huippupaikalta hyvä rakennuspaikka! Kooltaan 1468m2 oleva oma tontti on suojaisa ja vehreä. Rakennusoikeutta on 180m2 + 32m2 talousrakennukselle. Tampereen kaupungin antaman tiedon mukaan tontin koon puolesta on sen eteläosaan mahdollista tutkia uutta rakennusalaa asuinrakennukselle tai kirveenvarsitontille. Asiaa on käsitelty Tampereen kaupungin kaavaharkintakokouksessa 8/2023 ja sen mukaan tontin jakamista on mahdollista tutkia asemakaavaprosessissa. Tontin lohkomiseen saadaan lopullinen varmistus kaavaprosessin päätyttyä. Lisäksi Tampereen kaupungin antaman tiedon mukaan on mahdollista harkita kahden asuinrakennuksen rakentamista rakennusoikeuden puitteissa ilman tontin lohkomista. Tontilla on tällä hetkellä noin 1960-luvulla rakennettu purkukuntoinen paritalo, jossa on sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät. Alue on rauhallinen ja lapsiystävällinen, jossa sijaitsee paljon pientaloja. Lähikauppa on kävelymatkan päässä ja isommat kaupat löytyvät Lielahden kauppakeskittymästä. Myös julkinen liikenne toimii hyvin Possilankatua pitkin ja ratikka kulkee myös Lielahdenkadulta valmistuttuaan. Lapsiperheille koulut ja päiväkodit ovat lyhyen matkan päässä. Ulkoilijoille lenkkimaastot löytyvät myös alueelta ja nopeasti pääset Näsijärven rannoille. Tässä on sijainti kohdallaan! Ota yhteyttä ja käydään tutustumassa paikan päällä! Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Johannes Karjalainen | LKV, LVV, DI 040-707 6110 johannes@asuntopalvelukarjalainen.com www.facebook.com/AsuntopalveluKarjalainen www.asuntopalvelukarjalainen.com www.instagram.com/asuntopalvelukarjalainen_lkv

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21414966
Sijainti

Hinta

Myyntihinta

185 000,00 €

Velaton hinta

185 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

880,00 € / vuosi

Kohteen lisätiedot
Kohteella on kolme sähköistä panttikirjaa, joissa yhteensä kiinnityksiä 88682€. Ostaja päättää mitä rakennukselle tekee ja vastaa rakennuksen purkamisesta ja siitä aiheutuvista kustannuksista. Tampereen kaupungin antaman tiedon mukaan tontin koon puolesta on sen eteläosaan mahdollista tutkia uutta rakennusalaa asuinrakennukselle tai kirveenvarsitontille. Asiaa on käsitelty Tampereen kaupungin kaavaharkintakokouksessa 8/2023 ja sen mukaan tontin jakamista on mahdollista tutkia asemakaavaprosessissa. Tontin lohkomiseen saadaan lopullinen varmistus kaavaprosessin päätyttyä. Lisäksi Tampereen kaupungin antaman tiedon mukaan on mahdollista harkita kahden asuinrakennuksen rakentamista rakennusoikeuden puitteissa ilman tontin lohkomista.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-268-2537-5
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 468 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontilla olevalla rakennuksella ei ole arvoa ja se on purkukuntoinen. Rakennus myydään purkukuntoisena.
Rakennusoikeuden pinta-ala
212 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tampereen kaupungin antaman tiedon mukaan tontin laskennallinen rakennusoikeus on 180m2 (10m x 12m x 1,5). Asemakaavassa ei ole määritetty numeerista rakennusoikeutta. Asemakaavassa lisäksi mainitaan, että niille omakotitonteille, joille ei ole merkitty erillistä talousrakennusta, saa rakentaa enintään 4mx8m suuruisen talousrakennuksen asemakaavan edellyttämillä ehdoilla. Tampereen kaupungin antaman tiedon mukaan tontin koon puolesta on sen eteläosaan mahdollista tutkia uutta rakennusalaa asuinrakennukselle / kirveenvarsitontille. Tontin kokonaisrakennusoikeuden määrä määritellään kaavaprosessin aikana. Kokoluokan arvellaan olevan noin e=0,2 - 0,3. Asiaa käsitellään 6/2023 Tampereen kaupungin kaavaharkintakokouksessa ja mikäli hankkeetta puolletaan, voi kaavamuutoshakemuksen jättää. Lopullinen päätös asiaan saadaan kaavaprosessin jälkeen.
Kaavoitustiedot
Lisätiedot Tampereen kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Alueella koulu kävelymatkan päässä.
Palvelut: Lähikauppa. Isommat kaupat Lielahden kauppakeskittymässä.
Päiväkodit: Alueella useampi päiväkoti.
Liikenneyhteydet
TKL Possilankatua pitkin. Ratikka Lielahdenkatua pitkin valmistuttuaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Lintulampi, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karjalainen Johannes

Kiinteistönvälittäjä | LKV, LVV, DI

Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy LKV

Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.