Bo LKV Tampere

Kerrostalo | k, oh, 2 mh, kph, vaateh, alakerran huone

Pyynikintie 6, Pyynikki, Tampere

Hinta

305 000 €

Koko

75 / 93 m²

Vuosi

1924

Ihastuttava puutalo-osake halutulla Pyynikin alueella. Tässä viehättävässä kodissa on keittiö, kaksi makuuhuonetta, olohuone, kylpyhuone, vaatehuone ja lisäksi monikäyttöinen huone omalla sisäänkäynnillä asunnon kellarikerroksessa. Kodikkaassa keittiössä on talon tyyliin sopivat puiset kaapistot ja komerot. Olohuone on tilava ja viereiseen makuuhuoneeseen johtavat kauniit, puusepällä teetetyt pariovet. Olohuoneesta on myös käynti alakertaan. Kylpyhuone on remontoitu 2019. Pienet, talon henkeen ja aikakauteen sopivat yksityiskohdat mm. lautalattiat, kauniit sisäovet ja hurmaavat näkymät kodin ikkunoista ovat juuri sitä, mitä puutaloasuminen on aidoimmillaan. Asunnossa ja taloyhtiössä on vuosien varrella tehty remontteja, mutta säilytetty kuitenkin oikea tunnelma. Asunto Oy Pyynikintie 6 on 1924 valmistunut hirsirunkoinen talo, jossa on neljä asuntoa. Kaupungin tontin vuokrasopimus on uusittu ja on voimassa vuoteen 2071 asti. Kunhan kevät koittaa paljastuu viihtyisä, vehreä ja suojaisa piha, jossa on mm. terassi, grilli, pöytäryhmät ja istutuslaatikoita. Myös taloyhtiön sauna on maksuttomasti ja vapaasti asukkaiden käytössä. Pihapiirissä on tilaa myös autopaikoille. Asunnoilla on huoneistokohtaiset varastohuoneet ja ullakkokomerot. Pyynikki asuinalueena on ainutkertainen. Pyynikinharju ja Pyhäjärven rannan lenkkipolut kauniine maisemineen tarjoavat ulkoiluun upeat puitteet. Kaupungin keskustan kaikki palvelut, liikkeet ja kulttuuritarjonta ovat nekin lähellä. Tähän kotiin tutustut parhaiten yksityisesittelyssä, joten varaa teille sopiva aika esittelyyn! Lisätiedot ja esittelyt Sari Mesiranta kiinteistönvälittäjä LKV 045 2230 600 sari@bo.fi Bo LKV Tampere

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 12:00 - 12:30

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Sari Mesiranta
p. 045 2230 600

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21421518
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
k, oh, 2 mh, kph, vaateh, alakerran huone
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75 m²
Muiden tilojen pinta-ala
18 m²
Kokonaispinta-ala
93 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksessä 3h+k, 75 m2. Rakennuslupa-asiakirjojen mukaisesti kellarikerroksen kerrosala on 24 m2 (muutostyö autotallin muutos askartelutilaksi). Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1924
Käyttöönottovuosi
1924
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

305 000,00 €

Velaton hinta

305 000,00 €

Neliöhinta

4 066,67 €/m²

Vastike

Yhtiövastike yhteensä

850,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiövastike sisältää mm. lämmityksen ja osuuden taloyhtiön tonttivuokrasta

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
2019 remontoitu kylpyhuone. 2010 remontoitu keittiö. Teetetty puusepällä asunnon puiset sisäovet. 1999 muutettu ja remontoitu alakerrassa ollut autotalli asuinkäyttöön. Olohuoneen, kadunpuoleisen makuuhuoneen ja alakerran huoneen seinät eristetty puukuitulevyllä. Asunnon sähköt on tehty osin 1990 (kylpyhuone makuuhuone, keittiö) ja muut tilat 1999.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Putkiston kuntokartoituksen yhteydessä, putkien osalta talossa on tehty asbestikartoitus
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljylämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Hirsi
Keittiön kuvaus
Lautalattia, maalatut/ tapetoidut seinät. 2010 puusepällä teetetyt puiset ja maalatut kaapistot ja komerot. Kaapistojen välitilassa laatoitus. Työtasot massiivipuuta. Liesi keraamisella keittotasolla, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin. Keittiön yhteydessä on vaatehuone/varasto, jossa pesukoneliitäntä. Keittiöstä on käynti sisäpihan puoleiseen rappukäytävään.
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu 2019. Lattia ja seinät laatoitetut, tehty vesieristykset. Suihku, allas, peili, lasihyllyt ja wc-istuin. Lattialämmitys sähköllä.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on lautalattia ja tapetoidut/ maalatut seinät. Portaikko alakertaan. Olohuoneen ja viereisen makuuhuoneen välissä on puiset pariovet.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joissa lauta/parkettilattia ja maalatut /tapetoidut seinät. Alakerrassa lisäksi makuuhuoneeksi/työtilaksi soveltuva huone, jossa on oma uloskäynti taloyhtiön sisäpihalle. Alakerran huone remontoitu 1999: lautalattiat, seinät eristetty puukuitulevyllä, tapetoitu / paneloitu seinät. Huonekorkeus 2,3 m.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Omatoiminen, ei ulkopuolista isännöintiä
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Öljylämmitys, vesikiertoiset patterit. Painovoimainen ilmanvaihto. Askarteluhuone, huoneistokohtaiset varastohuoneet ja ullakkokomerot. Kaapeli-tv. Tietoliikennejärjestelmä puhelinverkko. Taloyhtiön sauna on maksuttomasti ja vapaasti asukkaiden käytössä. Taloyhtiön suojaisa piha on asukkaiden yhteiskäytössä (kestopuinen terassi ja sille puutarhakatos, kaksi puutarhapöytää tuoleineen, grilli, paljon kukkia ja puita, puutarhakomposti ja istutuslaatikot).

Kuntotutkimukset: Putkiston kuntokartoitus 2020
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 5

Tehdyt remontit
2023 takarapun sisäpinnoitteiden purkaminen ja vesikourujen ja kattopeltien korjaus. Asunnon 4 ja 1 sähköjen uusiminen. 2022 asunnon 3 sähköjen uusiminen. 2021 katon kulkusillat, piippujen pellitys ja hatutus, katon pihanpuolen helman pellitys ja syöksytorvet. 2018 katon maalaus. 2017 sokkelin vesieristyksen uusiminen. Sähkön syöttö, päätaulu, syötöt huoneistoihin ja sulakekaappi. Sauna muutettu sähköllä lämpiäväksi. 2016 kadun puolen ikkunoiden kunnostus. 2009 Radonkaivo. 2008 ulkoverhouksen maalaus. 2000 öljykattila, poltin ja piipun teräsputkitus. 1996 ulkoverhous. 1984 katto. 1973 putket.
Tulevat remontit
Korjaustarveselvitys 2024, hallituksen selvitys kunnossapitotarpeesta 25.11.2023:
2024 takarapun eristäminen ja pinnoitteiden uusiminen. Kadunpuolen syöksytorvet. Takarapun ovien korjaus. 2025-2028 vesi ja viemäriputkien uusiminen korjaustarveselvityksen mukaan (ajankohtaa ei päätetty). 2025-2030 lämmitysjärjestelmän uusiminen (ei päätetty lämmitysmuotoa eikä ajankohtaa).
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
827 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, kaavoitus
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Asemakaava
Tontin vuokra
12 423,60 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
31.12.2070

Asunto Oy Pyynikintie 6

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiön pihassa viisi autopaikkaa (kaksi lämmityspistoketta yhteiskäytössä)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Pyynikki, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mesiranta Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.