Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Kerrostalo | 2h + kt

Luhtajoentie 9, Klaukkala, Nurmijärvi

Hinta

168 900 €

Koko

40 m²

Vuosi

2020

Klaukkalan Viirinlaakson asuinympäristöstä tarjolla mainio kaksio. Klaukkalan keskustan kaikki lähipalvelut kävely etäisyydellä. Matkakeskus sijaitsee tien toisella puolella josta erinomaiset bussiyhteydet. Huoneiston tonttiosuus on lunastettu ja yhtiö on valmistunut vuonna 2020. Tervetuloa uuteen kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21425409
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
40 m²
Kokonaispinta-ala
40 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

52 495,13 €

Velkaosuus

116 404,87 €

Velaton hinta

168 900,00 €

Neliöhinta

4 222,50 €/m²

Vastike

Hoitovastike

144,00 € / kk

Pääomavastike

854,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

998,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

PÄÄOMAVASTIKEVAKUUS Yhtiöjärjestyksen 5§ mukaan niiltä osakkailta, joiden omistamaan huoneistoon kohdistuu enemmän kuin 50% alkuperäisestä huoneistokohtaisesta yhtiölainasta, peritään vähintään kolmen kuukauden pääomavastikkeen suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. Alkuperäinen lainaosuus on 70€/jyvitetty osake. Tontin pinta-ala 2289m2, vuokratontti. HUOM! Huoneiston tonttiosuus lunastettu 12/2020! Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten. Osakkaan tulee toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten. Hoitovastike A 3,60 € m2 Hoitovastike A, varastot 2,00 € m2 Hoitovastike B 20,00 € os Kylmä vesi 4,00 € kpl/kulutus Lämmin vesi 8,00 € kpl/kulutus Pääomavastike C 0,50 € velallinen j.os Pääomavastikevakuus 1,00 € kpl Tontinvuokravastike E 1,86 € m2 Vesivastike-ennakko 20,00 € kpl Tällä hetkellä pankki ottaa vastaan ylimääräisiä lyhennyksiä koska tahansa. Isännöitsijätoimisto veloittaa lainaosuuslaskelman laatimisesta hinnastonsa mukaan 65euroa. Hallituksella on valtuutus periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito-/rahoitusvastike tai olla perimättä enintään kahden kuukauden hoito-/rahoitusvastike. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Lainaus yhtiökokouspöytäkirjasta 7.6.2023: 16. Päätetään huoneistokohtaisten tonttiosuuksien lunastamisesta Esitetään, että Asunto Oy Nurmijärven Unikko ostaa 7.6.2023 yhtiökokouksessa isännöitsijälle toimitettujen, sitovien huoneistokohtaisten tonttiosuuksien lunastuspyyntöjen mukaiset osuudet Suomen Ålandsbanken lunastustontti 1 Ky:ltä maanvuokrasopimuksen mukaiseen hintaan varainsiirtoveroineen ja muine ostoon liittyvine kustannuksineen. Tonttikaupan ajankohta on marraskuussa 2023. 19. Päätetään yhtiön rahoitusvastikkeen tasosta, jota 29.12.2023 koron tarkistuspäivä edellyttää Hallitus esittää, että hallitukselle annetaan valtuudet päättää vuodevaihteessa 2023/2024 rahoitusvastikkeen tasosta, jota 29.12.2023 oleva koron tarkistuspäivä edellyttää. Päätettiin hyväksyä hallituksen esitys. 22. Päätetään yhtiön vastuulla olevien ikkunoiden pesusta Hallitus esittää, että hallitukselle annetaan valtuudet päättää yhtiön vastuulla olevien ikkunoiden vuotuisista pesuista ja valita kilpailutuksen jälkeen yhteistyökumppani toteuttamaan pesut. Päätettiin hyväksyä hallituksen esitys.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
makuualkovi; lattia laminaatti ja seinät maali
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
YJ 5§: Niissä huoneistoissa (parvekkeelliset), joihin on asennettu ilmalämpöpumppu, huolto- ja ylläpitovastuu kuuluu osakkaalle. Ilmalämpöpumpulla lämmittäminen on kielletty. YJ 5§, kohta muuta huomioitavaa: Yhtiön tavanomaisesta talousjätehuollosta huolehtii yhtiö ja siitä aiheutuvat kustannukset sisältyvät hoitovastikkeella katettaviin kustannuksiin. Mikäli jonkin huoneiston käytöstä aiheutuu ongelmajätettä tai poikkeuksellisen paljon jätettä esim. runsaasti pakkausjätettä, on ko. huoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja velvollinen huolehtimaan ko. jätteistä itse tai korvaamaan niistä yhtiölle aiheutuvat kustannukset. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja ilman yhtiön päätöstä tekemään hallinnassaan olevissa tiloissa kuten esimerkiksi parvekkeilla/terasseilla tai osakkaiden hallintaan liittyvillä ulkoalueilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat esim. rakennusten julkisivuun, rakenteisiin, väreihin tai muihin sellaisiin seikkoihin. Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, parveke- ja terassilasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihtotapa Koneellinen LTO
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
kumibitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nurmijärvi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste, Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa, Isännöitsijä Ami Pyyhtiä, Sähköposti ami.pyyhtia@kiinteistotahkola.fi Puhelinnumero +358207480089
Huolto
Kotikatu Nurmijärvi
Taloyhtiöön kuuluu
Kellarikomero, Hissi, Väestönsuoja, Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtössä on lunastuslauseke (yj §17), koskee autopaikkoja ja varastoa.
Muuta: irtainvarastotilat, talovarasto, tekniset tilat, talovarasto ja jätehuone. Varastoja 11 kpl, 35m2 (osakemäärä 10kpl)

Pelkkien autopaikkojen tai varastojen osakkeiden omistajalla tai vuokraoikeuden haltijalla ei ole käyttöoikeutta yhtiön hallinnassa olevien tilojen käyttöön edellyttäen, että käyttörajoitus ei estä edellä mainittujen osakkeiden käyttömahdollisuutta.

Huomioi Yj kohdat:
7 § TONTIN MÄÄRÄOSAN MAKSAMINEN
8 § TONTIN LUNASTAMINEN
Tämän huoneiston osalta on tonttiosuus jo lunastettu ja se sisältyy velattomaan kauppahintaan.
Tehdyt remontit
Tilikauden aikana tehtiin normaaleja takuukorjauksia ja huoltoyhtiön ylläpitotoimintaa. Rakennus on valmistunut 30.12.2020 eikä näköpiirissä ole lähivuosina erityisiä korjaustarpeita uudisrakennuksen normaalien takuukorjausten ja uudelle kiinteistölle ominaisten
pienehköjen huoltokorjausten lisäksi. Yhtiön vuositarkastukset alkavat v 2022 tammikuun aikana.

Piha-alueiden katselmointi pidettiin rakennuttajan toimesta ja 20.9.2021, jonka jälkeen piha-alueen hoitovastuu siirtyi taloyhtiön vastuulle. Katselmointiin osallistui rakennuttajan edustajien lisäksi taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä.

Suosituksena on, että yhtiön PTS-suunnitelmaa ryhdytään laatimaan vuosikorjausten jälkeen.
Tulevat remontit
Hallituksen vahvistama kunnossapitotarveselvitys vuosille 2021-2025:
Vuosi 2021:
• Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huoltotoimenpiteitä
Vuosi 2022:
• Normaaleja ylläpitokorjauksia, huoltotoimenpiteitä ja vuositakuukorjauksia
Vuosi 2023:
• Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huoltotoimenpiteitä
Vuosi 2024:
• Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huoltotoimenpiteitä
Vuosi 2025:
• Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huoltotoimenpiteitä
Energialuokka
B (2018), Voimassa 14.12.2030
Tontin koko
2 289 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Nurmijärven kunta p.09 250021
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Nurmijärven Unikko

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Klaukkalan alakoulu 1,4 km
Urheilupuiston koulu 1,7km
Palvelut: K-Citymarket, Lidl, Viirin kauppakeskus, Gigantti, Rusta ja Tokmanni. Kaikki lyhyen kävelymatkan etäisyydellä.
Klaukkalan kirjasto 750m
Terveysasema 1,3km
Päiväkodit: Päiväkoti tahkärinne 950m
Suopolun päiväkoti 1,4km
Liikenneyhteydet
bussitvastapäätä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Sähköauton latausmahdollisuus: sähköautopaikat AP11 ja AP 12 (kts. tarkemmin yj:sen kohta 4§.)

-27kpl autopaikkaa erillisosakkeina kts. yj:sen kohta 17 §.
Toteutetut autopaikat 28 yhtiön hallinnassa , muut autopaikat 1 LE paikka

Yhtiön välittömään hallintaan jää yhtiön piha-alueella sijaitseva ensisijaisesti liikuntaesteiselle tarkoitettu lämmityspistorasialla varustettu autopaikka AP10

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nurmijärvi

Asuinalueena Klaukkala, Nurmijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karukoski Marie

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.