Bo LKV Tampere

Kerrostalo | 3h, k, erillis-wc, kph / wc / s, vh, 2 x lasit. p

Ranta-Tampellan katu 12, Ranta-Tampella, Tampere

Hinta

598 000 €

Koko

88 m²

Vuosi

2021

Haluatko asua Näsijärven rantamaisemissa, kanavan varrella ja veden äärellä - kuitenkin vain kivenheiton päässä keskustasta? Ihanan avaran olohuoneen suurista ikkunoista tulvii valoa. Ajattoman kaunis keittiö saarekkeineen on samaa tilaa. Sieltä on käynti etelän suuntaiselle lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneen yhteydessä olevalla kodin toisella parvekkeella taas pääset nauttimaan ilta-auringosta. Wc:tä on kaksin kappalein. Toinen niistä on erillinen, toinen kylpyhuoneen yhteydessä. Väliseinän lisäämällä teet tarpeesi mukaan olohuoneeseen kolmannen makuuhuoneen. Säilytystilaa on reilusti. Vaatehuoneen ja liukuovikaappien lisäksi käytössäsi on lämmin irtaimistovarastokoppi. Kaupan yhteydessä on mahdollisuus ostaa erillisinä osakkeina olevat varasto sekä numeroimaton autohallipaikka ja moottoripyöräpaikka. Mitä muuta vielä voit toivoa? Omalla tontillaan sijaitseva vuonna 2021 valmistunut As. Oy Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere on Skanskan rakentama. Yhtiölle on myönnetty ensimmäisenä Suomessa omistusasuntokohteena RTS-ympäristöluokitus. Kaplanin saama RTS-ympäristöluokitus ottaa huomioon rakennuksen energiankulutuksen, hyvän sisäilman ja hiilijalanjäljen. Lämmitysmuotona toimii kaukolämpö vesikiertoisin lattialämmityksin ja kiinteistön katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat energiaa yhtiön käyttöön. Kesähelteillä lattiaviilennys tuo asumiseen mukavuutta. Yhtiössä on vuokrattavissa vaikkapa vieraitasi varten huone, jonka yhteydessä on viihtyisä terassi ja vieressä yhtiön saunaosasto. Täällä on hyvä asua. Uimaranta rantabulevardeineen ovat aivan vieressä. Kaupin upeat hiihtoladut ja lenkkipolut sijaitsevat parin kilometrin päässä. Keskustaan on kävelymatka ja yliopistolle pyöräilet kymmenessä minuutissa. Kesällä on virkistävää pulahtaa kanavaan. Käytössäsi on myös yhteiset SUP-laudat, joilla pääset nauttimaan suppailusta. Tervetuloa ihastumaan! Olethan yhteydessä ja sovitaan esittelystä! Lisätiedot ja esittelyt: Kirsi Konnos Kiinteistönvälittäjä LKV, partner 0400 831 687 kirsi.konnos@bo.fi Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21434286
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, erillis-wc, kph / wc / s, vh, 2 x lasit. p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
88 m²
Kokonaispinta-ala
88 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mitattaessa pinta-ala saattaa olla myyntiesitteellä, isännöitsijäntodistuksessa ja yhtiöjärjestyksessä pienempi taikka suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/9
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

299 056,44 €

Velkaosuus

298 943,56 €

Velaton hinta

598 000,00 €

Neliöhinta

6 795,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

369,60 € / kk

Pääomavastike

1 285,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 654,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko 20 €/kk/hlö, veden tasaushinnat: kylmä 3,92 €/m², lämmin 9,00 €/m³. Pääomavastikkeella katetaan toistaiseksi vain pääomavastikelainan aiheuttamia rahoitus- ja korkokuluja. Lyhennykset alkavat 2/2025 ja niihin aloitetaan keräämään pääomaa 7/2024.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: etelään,länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet. Etelän suuntaisella parvekkeella kaikissa parvekelaseissa Star Kaihdin Oy:n alumiiniset kaihtimet. Lännen suuntaisella parvekkeella lasituksen alaosissa Star Kaihdin Oy:n alumiiniset kaihtimet. Keittiön saarekkeen päällä valaisinkisko + valaisimet.
Kohteen lisätiedot
05.04.2023 isännöitsijäntodistuksen mukaan taloyhtiön osakeluettelo ja myytävä huoneisto on liitetty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään, jolloin omistus osoitetaan sähköisellä omistajamerkinnällä. Ostajan omistuksen rekisteröinti, Maanmittauslaitoksen kustannus 69 € (2024).
Tehdyt remontit
Varmuuslukon asennus (muutostyö) 7/2000.
Erillis-wc:n taso, pesuallas, allaskaappi uusittu 2022.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, betonielementti ja tiili
Keittiön kuvaus
Kauniissa keittiössä integroidut jääkaappi, pakastekaappi, astianpesukone ja mikroaaltouuni, kiertoilmauuni, erillinen induktiokeittotaso, viinikaappi, kaapistot, kvartsikomposiitti, parkettilattia, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, pesuallas, peilikaappi, pesukoneliitäntä, ilmanvaihtokone, kaapit, laattalattia, lattialämmitys, seinät kaakeloitu. Tason päällä olevat yläkaapit asennettu 2022.
WC-tilojen kuvaus
Wc-istuin, pesuallas, peilikaappi, laattalattia, lattialämmitys, seinät kaakeloitu. Taso, pesuallas, allaskaappi uusittu 2022.
Saunan kuvaus
Sähkökiuas, laattalattia, seinät paneloitu.
Olohuoneen kuvaus
Avarassa olohuoneessa parkettilattia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Molemmissa makuuhuoneissa parkettilattiat, seinät maalattu. Toisen makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone, toisessa liukuovikaapit. Toisesta makuuhuoneesta käynti lännen suuntaiselle lasitetulle parvekkeelle.
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin irtaimistovarastokoppi. Huoneiston kaupan yhteydessä mahdollisuus ostaa erillinen varasto, VAR4 ja osakkeet: 198868-198885, koko 1,50 m², hinta 2 500 €, hoitovastike 3,15 €/kk.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
kumibitumikermi
Isännöitsijän yhteystiedot
Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy/ Petri Saloniemi 03 3575 252 / petri.saloniemi@pirkanmaanlaatuisannointi.fi Tampellan Esplanadi 10, 33100 Tampere www.pirkanmaanlaatuisannointi.fi
Huolto
Tammertalkkarit Oy 050 4755 192 / toimisto@tammertalkkarit.fi Sarvijaakonkatu 5b A 8, 33540 Tampere www.tammertalkkarit.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestyksen mukaan 10 § Lunastusoikeus: Yhtiöllä on ensisijaisesti ja asuinhuoneistojen osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön osakkeet 198682-198981 (varasto-osakkeet), kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava saannostaan yhtiön hallitukselle. Saantoilmoituksen tulee sisältää lunastusmenettelyn käynnistämisen kannalta riittävät tiedot.
Lunastukseen sovelletaan seuraavaa:
1) Lunastusoikeus koskee kaikkia omistusoikeuden siirtoja. Lunastusoikeutta ei kuitenkaan ole, jos:
a) osakkeen saaja on yhtiön nykyinen osakkeenomistaja,
b) osakkeen saaja on edellisen omistajan perintökaaren (40 1965) 2 luvussa tarkoitettu sukulainen tai aviopuoliso,
c) osake on saatu testamentin tai avio-oikeuden tai avioehdon perusteella tai osake annetaan lahjaksi.
d) osakkeen saaja on taho, joka samassa yhteydessä ostaa yhtiön asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet tai osuuden niistä,
e) saanto perustuu sulautumiseen tai jakautumiseen.

Muuta: Kylpy- ja kodinhoitohuoneen, erillis-wc:n ja saunan sähköinen lattialämmitykset sekä huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneet liitetty kiinteistösähköön. Kiinteistön katolle on sijoitettu aurinkosähköpaneelijärjestelmä, joka tuottaa energiaa taloyhtiön käyttöön. Yhtiössä valokuituyhteys.
Asunnoissa ja liiketilassa on nopeat laajakaistayhteydet mahdollistava cat6-datakaapelointi. Huoneistoissa on vakiona internetliittymä (kiinteistöliittymä). Huoneiston haltija voi tilata lisänopeutta kiinteistöliittymän operaattorilta erillistä maksua vastaan. Hoitovastikkeeseen kuuluvan internetliittymän nopeus on 100M/50M. Antennijärjestelmänä Kaapeli-tv (DVB-C). Kiinteistössä on kaukokylmään kytketty vesikiertoinen lattiaviilennys. Lämmönjakotapana vesikiertoinen lattialämmitys.

Kellariin sijoittuvat väestönsuoja (sisältäen osan yhtiön irtaimistovarastoista), tekniset tilat, myytäviä erillisvarastoja sekä tontteja 7, 8 ja 9 palveleva Tampereen sähkölaitoksen muuntamo. Ensimmäiseen kerrokseen sijoittuu ulkoiluvälinevarasto, ”dogshower”-pesupiste, lastenvaunuvarasto, kerhohuone, yhteissauna vilvoittelutiloineen, irtaimistovarastoja, myytäviä erillisvarastoja, kuivaushuone ja yksi liiketila. Lastenvaunuvarastoon sijoitetaan Postin pakettipalvelun lokerikko. Kerhotila sekä talosauna ovat As. Oy Ranta-Tampellan Kaplanin asukkaiden käytössä erillistä maksua vastaan ja varaukset tiloihin tehdään erillisen järjestelmän mukaan.
Tehdyt remontit
Tallentava kameravalvonta 2022.
Energialuokka
A (2018), E-luku: 75. Viimeinen voimassaolopäivä: 13.10.2031.
Tontin koko
1 073 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Ranta-Tampellan Kaplan, Tampere

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alakoulu Juhannuskylän koulu (Johanneksen koulutalo) 1,3 km, yläkoulu Juhannuskylän koulu (Tammerkosken koulutalo) 1,1 km, Tampereen klassillinen lukio 1,2 km, Tampereen yliopisto 2,3 km.
Palvelut: Lähikauppa Sale Tampella 550 m, Keskustori 1,4 km, Tays 4,9 km, Keskustan palvelut 1,5 km.
Päiväkodit: Päiväkoti Soukanpuisto 450 m.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Soukkapuisto 350 m, Tampereen rautatieasema 1,9 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston kaupan yhteydessä mahdollisuus ostaa autohallista (Turbiinin Pysäköinti Oy) erillisenä osakkeena nimeämätön pysäköintioikeuspaikka (numeroimaton paikka) tilanumero 6, osake nro 6-6, hinta 33 000€, hoitovastike 45 €/kk. Huoneiston kaupan yhteydessä mahdollisuus ostaa erillisenä osakkeena myös autohallissa sijaitseva moottoripyöräpaikka, nro: B1, osake nro 1-1, hinta 5 000€, hoitovastike 25 €/kk.
Kaavan vaatimista 23:sta autopaikasta toteutetaan korttelin 990 pysäköintilaitokseen (Turbiinin Pysäköinti Oy) 19 kpl ja korttelin 992 pysäköintilaitokseen (KOy Kanavakorttelin Pysäköinti) 4 kpl. Turbiinin Pysäköinti Oy:n Kaplanille osoitetuista paikoista yksi on liikuntaesteisille ja yksi yhteiskäyttöautolle. Yhteiskäyttöautolla on korvattu osa kaavan ja rakennusluvan mukaisista autopaikoista. Mikäli yhteiskäyttöautosta luovutaan osittain tai kokonaan on yhtiön toteutettava tai osoitettava puuttuvat velvoitepaikat muualta.

Turbiiniin Pysäköinti Oy:n käyttöön oikeuttavat pysäköintioikeudet myydään erikseen ja paikat ovat nimeämättömiä. Korttelin 992 autopaikat myydään erillisinä pysäköintiosakkeina ja paikat ovat nimettyjä. Korttelin 990 pysäköintilaitoksen maanalaisesta osasta on sisäyhteys rakennuksen kellarikerrokseen. Korttelin 990 autopaikat on varustettu lämpöpistokkeella (ei koske kortteliin 992 sijoittuvia paikkoja). Lämpöpistokkeissa on sähköautojen latausmahdollisuus.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Tampella, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Konnos Kirsi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.