Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Kerrostalo | 4 h, kt, s / kh, 2 wc. Lasitettu terassi. Huoneistopiha

Kutomotie 14, Tali, Pitäjänmäki, Helsinki

Hinta

498 000 €

Koko

89 m²

Vuosi

2017

Erinomainen sijainti Talin ulkoilumaastojen kupeessa. Uudehko yhtiö omalla tontilla, edullinen vastike ja asunnolla upean iso, lasitettu terassi sekä oma, aidattu piha-alue! Asunto Oy Helsingin Sandran ensimmäisen kerroksen esteettömässä kulmahuoneistossa on kolmen makuuhuoneen asunto, jossa on hyvät tilat lapsiperheelle tai työtilaa kaipaavalle pariskunnalle. Neliöitä on 89 - juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Asunnon keskellä sijaitseva olohuone on huomattavan avara ja helposti kalustettavissa. Jos toiveena on saada uuteen kotiin reilun kokoinen ruokapöytä, täällä on malli valmiina! Olohuonetta vastapäätä aukeaa vaativammankin kokin toiveet täyttävä keittiö, jossa on reilusti säilytystilaa. Työtasoiksi on valittu laadukkaat kivitasot. Erikoismaininnan ansaitsee iso Huurteen kotikylmiö. Makuuhuoneet sijaitsevat olohuone/keittiön molemmin puolin. Tilavan kylpyhuoneen pohja on hyvin suunniteltu: suihku on takaosassa ja pesukoneen paikka heti oven vieressä. Saunassa on pilarikiuas ja kattoon on asennettu tähtivalot. Vessoja on kaksi. Asunnon levyiselle lasitetulle terassille laitat kesäajaksi terassikalusteet ruokailua ja oleskelua varten. Ja mahtuu terassille tomaatti- ja yrttitarhakin! Tila jatkuu asunnon omalle aidatulle piha-alueelle, jossa on jo valmiit istutukset: kaunis köynnöshortensia ja villiviini kiipeävät muuria ja kasvutukia pitkin pergolarakennelmiin. Japanin kelta-angervopensaat kukkivat makuuhuoneiden ikkunoiden alla. Yhtiö on vasta kuusivuotias, joten asuminen on huoletonta. Vastike on vain 4,70 euroa/m2. Vastikkeeseen kuuluu pesulan, netin ja kerhohuoneen käyttö. Pikaraitiotie15 kulkee Pitäjänmäentietä pitkin; siispä yhteydet joka suuntaan ovat myös julkisilla erittäin hyvät. Lapsiperheille koulut ovat lähellä ja uusi suomen- ja ruotsinkielinen puurakenteinen päiväkoti valmistuu vuoden loppuun mennessä Kutomokujalle. Yhtiön sijainti laajojen Talin ulkoilualueiden kupeessa on mitä parhain. Läheiselle golf-kentälle ajetaan talvella ladut. Talin liikuntapuistossa on jokaiselle jotakin: jalkapalloa, tennistä, padelia, keilausta, frisbeegolfia ym. Koirapuistot ja agilityrata ovat myös lähellä. Lännessä puistoalueiden takana aukeaa Iso Huopalahti sekä Turunväylän toisella puolella Laajalahti, joten lenkkimaastot rantoja pitkin ovat parhaat mahdolliset! Tervetuloa tutustumaan! Anne Korkeakoski Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 11:20 - 12:00
Esittelijänä Anne Korkeakoski
p. 040 934 1111

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21438701
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, kt, s / kh, 2 wc. Lasitettu terassi. Huoneistopiha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
89 m²
Kokonaispinta-ala
89 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/6
Rakennusvuosi
2017
Käyttöönottovuosi
2017
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

498 000,00 €

Velaton hinta

498 000,00 €

Neliöhinta

5 595,51 €/m²

Vastike

Hoitovastike

418,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

418,30 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Vesimaksu on ennakko hlö/kk ja tasataan vuosittain todellisen kulutuksen mukaan.

Muut maksut

Vesimaksu

23,50 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Pesutuvan, taloyhtiönetin (perusnopeus), kerhohuoneen ja yhteissaunan käyttö sisältyy vastikkeeseen. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Osakkeiden 1983-3280 osakeryhmätunnus on OHRN7FFHW4L6FA04. Asunnon osakekirja on paperinen. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta maksetaan kaupanteon yhteydessä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Tilava eteinen, jossa liukuovikaapisto ulkovaatteille.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: etelään,kaakkoon,lounaaseen,länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Huoneistossa on hälytysjärjestelmä. Mikäli seuraava omistaja haluaa, palvelun voi ostaa palveluntuottaja Sector Alarmilta. Yhtiö omistaa ja hallinnanjakosopimuksen perusteella hallitsee 2280/11130 suuruista määräosaa korttelin 46002 tontista numero 21. Yhtiön välittömään hallintaan kuuluvat tilat, jotka sijaitsevat 1. ja kellarikerroksessa: -väestönsuoja/irtaimistovarastot -kuivaushuone -ulkoiluvälinevarasto -tekniset tilat Asunto Oy Helsingin Sandran rakennuksen 1. kerroksessa sijaitseva jätehuone on kaikkien tontin 21 omistavien yhtiöiden yhteiskäytössä. Kiinteistön 21 yhteisomistajien käytössä olevat pesula, harraste-/kerhotilat sekä yhteissaunat sijaitsevat viereisen Asunto Oy Helsingin Kutomotie 14 omistamassa rakennuksessa.
Tehdyt remontit
-keittiön ovi- ja runkomuutokset, kulmakaappi lisätty ja alakaapiston kulmaan karuselli
-iso Huurteen kotikylmiö jää-viileäkaappi ja pakastin
-muutostöinä saunaan pilarikiuas ja tähtivalot saunan kattoon
kylpyhuoneeseen Temalin pyykkikaappi
-kylpyhuoneen ja wc:n peilikaapit, wc:n allaskaappi uusittu leveämmäksi
-makuuhuoneeseen liukuovikaapistot
-poistettu kahden makuuhuoneen kiinteät kaapistot
-aurinkoverhot terassille
-lukot terassin oveen ja sisäoviin
-omalle lännen puolen pihalle istutettu villiviini ja köynnöshortensia sekä laitettu niille kasvutuet; etelänpuolen pihalle istutettu Japanin kelta-angervopensaat sekä laitettu laatoitus; lännen puolen pihalla nurmikko
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Keittiössä mittavat säilytys- ja työtilat. Työtasot kiveä. Kylmäsäilytyskalusteena Huurteen iso kotikylmiö. Muut kodinkoneet AEG: integroitu astianpesukone, induktioliesi, erillisuuni. Central -liesituuletin taloyhtiön hormiin. Parkettilattia. Kaapistojen välitila laattaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava kylpyhuone, jossa peilikaappi, allaskaappi, wc ja bidee, suihku, pesukoneliitäntä sekä tila kuivurille, kiinteät valaisimet ja pyykkikaappi. Lattialämmitys on vesikiertoinen.
WC-tilojen kuvaus
Erillisessä wc:ssä peilikaappi, allaskaappi ja bidee.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Saunan katossa pistemäiset kuituvalot. Pilarikiuas, jonka ohjausyksikkö on kylpyhuoneen oven vieressä.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, jonka ikkunat lännen suuntaan omalle terassille ja pihalle.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Isoimmassa makuuhuoneessa seinänlevyinen liukuovikaapisto.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Irtaimistovarasto on samassa rapussa alemmassa kerroksessa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
OIT Isännöinti Helsinki Oy Kristian Wikström 09 3152 3904, helsinki@oit.fi Hämeentie 3, 5. krs 00530 Helsinki
Huolto
Kiinteistöhuolto Väiski
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Kuivaushuone, Mankeli, Taloyhtiössä on sauna, Kellarikomero, Väestönsuoja, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Katso yhtiöjärjestyksen 11 § autohalliosakkeiden ja erillisten osakkeina olevien varastojen lunastuksesta.
Muuta: Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen tulo/poisto LTO.
Tehdyt remontit
2022 A-rapun pihan puolella ovenpielen vauriokorjaus. Vuositarkastuskorjausten loppuun saattaminen, SRV. Sähköautojen latausinfran asennus.
2021 Esteettömyyden parantaminen mm. talon ulko-ovilla.
2020 Vuositarkastuskorjausten aloitus.
2019 Asuntokauppalain mukainen vuositarkastus.
2018-19 Asuntokauppalain mukainen vuositarkastus, ennakkotarkastus.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksessä vuosille 2023-2027 ei ole korjaustarpeita. Yhtiön strategiana on pitää rakennuksia arvoisessaan kunnossa ja kiinteistö siistinä ja viihtyisänä. Korjaukset tehdään huomioiden kiinteistön arvo. Taloyhtiö on kiinnostunut uusista taloudellisuuden ja energiatehokkuuden parantamisen tavoista.
Energialuokka
C (2013), Voimassa 5.11.2024 saakka.
Tontin koko
8 701 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kutomotie 4-6 lähialueineen:
Osoitteissa Kutomotie 4 ja 6 suunnitellaan toimitilatonteille kaksi uutta asuinkerrostaloa vanhojen teollisuusrakennusten tilalle. Lisäksi tutkitaan suojellun toimitilarakennuksen käyttötarkoituksen muutosta osoitteessa Kutomotie 6.
Ks. kartta.hel.fi->kaavoitus ja liikennesuunnittelu->voimassa ja valmisteilla olevat asemakaavat
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Sandra

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Strömbergin ala-aste Takomotie 13 (n. 750 m). Pitäjänmäen peruskoulu Viinenkuja 6. Suomalais-englantilainen The English School Valimotie 17-19 luokat 7-9 ja lukio. Helsingin ranskalais-suomalainen koulu Munkkivuoressa Raumantie 4.
Palvelut: Lähikaupat: Lidl Pitäjänmäki Höyläämötie 1 (n. 400m) ja S-Market Pitäjänmäki Takomotie 33 (n. 550m). Postin pakettiautomaatti S-Marketin yhteydessä. Pitäjänmäen kirjasto Jousipolku 1. Ratikkalinja 15:llä nopea yhteys kauppakeskus Selloon. Pitäjänmäen terveysasema Tanelintie 7.
Muut palvelut: Erinomaiset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet. Talin liikuntapuisto soveltuu monipuoliseen liikuntaan ja monenlaisen lajin harrastamiseen. Puistosta löytyy kaupungin hallinnoimat jalkapallohalli sekä kolme luonnonnurmikenttää, tekonurmikenttä ja amerikkalaisen jalkapallon kenttä, sekä yksityisten toimijoiden tarjoamia liikuntapalveluita kuten Talihalli sulkapallon ja squashin pelaajille, Talin tenniskeskus, ulkopadelkenttä, Zippy köysiseikkailurata, Helsingin Golfklubi, Talin keilahalli ja kuntosali Elixia. Hiihtämään pääset yhtiön vierestä ajettuja latu-uria pitkin.
Päiväkodit: Alueella on useita päiväkoteja. Muutaman sadan metrin päähän Kutomokujalle valmistuu 2024 loppuun mennessä uusi suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti.
Liikenneyhteydet
Pitäjänmäen juna-asema Pitäjänmäentie 40: juna A ja L Helsingin ja Leppävaaran suuntiin. Uusi pikaraitiotie 15, joka liikennöi Espoon Keilaniemen ja Itäkeskuksen väliä. Kutomotien seisakkeelle kävelet nopeasti ja pääset ratikalla esim. Leppävaaran ja Huopalahden juna-asemille. Pitäjänmäentietä liikennöi paljon busseja.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikat ovat erillisinä osakkeina. Autopaikat sijaitsevat tontin 21 yhteisomistajien kanssa yhteiskäytössä olevassa maanalaisessa autohallissa. Autohalliin on asennettu sähköautonlatausinfra. Osakas asennuttaa omalla kustannuksellaan latausaseman.
Pihan kuvaus
Huoneiston B3 hallintaan kuuluu yhtiöjärjestyksen liitekarttaan merkitty tukimuuriin rajoittuva piha-alue. Yhtiöjärjestyksen 9 § kunnossapitovastuu: piha-alueen hoito- ja kunnossapitovastuu kuuluu ko. huoneiston osakkeenomistajalle tämän kustannuksella. Osakas vastaa myös hallitsemallaan piha-alueella sijaitsevien pergola-rakennelmien hoidosta ja kunnossapidosta. Piha-aluetta rajaava tukimuuri kuuluu yhtiön hallintaan ja niiden hoito ja kunnossapito on yhtiön vastuulla. Osakas on velvollinen selvittämään hallinnassaan olevien pihojen alla sijaitsevien rakenteiden tason sekä mahdollisten kiinteistötekniikkaan liittyvien putkien ja johtojen sijainnin ja syvyyden yhtiön hallitukselta tai isännöitsijältä ennen istutusten tekemistä tai kaivamisen vaatimaa toimenpidettä. Lännen puoleiselle piha-alueelle on istutettu tukimuuria vasten villiviini ja köynnöshortensia sekä laitettu niille kasvutuet. Etelänpuolen makuuhuoneiden ikkunoiden alla on Japanin kelta-angervopensaat ja laatoitus.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Tali, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Korkeakoski Anne

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy
Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Aleksanterinkatu 48 B 8.krs,
00100 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.